Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Nordisk mediekoncern søger Account Manager til Projektagenten

Nordiske Medier

Storkøbenhavn

Fuldtid
Kontakt
Nordiske Medier
Mimersgade 47
2200 København N
Tlf
4485 8899
Kontakt
Nikola Zoric
Tlf
2215 3095
Mimersgade 47
2200 København N
Danmark
Praktisk information
Oprettet
16-03-2023
Udløber
12-04-2023
Kviknummer
LJA-84619240
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Media, Salg & Kommunikation

Vil du have stor indflydelse på din egen hverdag? Har du evner og lyst til at opbygge og drive et kontinuerligt salg? Er du en positiv og glad person, der er god til at se muligheder og få dem til at lykkes? Så er du måske Projektagentens nye account manager.

Du kommer til at spille en afgørende rolle i opbygningen og udbredelsen af et nyt digitalt produkt til den danske byggebranche.

Om stillingen

Nordiske Medier ønsker at vende op og ned på markedet for digital overvågning af byggeprojekter til den danske byggebranche. Vi har derfor etableret Projektagenten som en selvstændig afdeling med fokus på digital udvikling, en moderne leadbaseret tilgang til salgsarbejdet og stort fokus på at drive væksten og skalere forretningen.

Projektagenten har fået en flyvende start på det danske marked. Vi oplever en kæmpe interesse og har brug for en ambitiøs account manager til at sikre den fortsatte vækst.

Som account manager indgår du i et team bestående af researchere og udviklere med reference til den nordiske chef for Projektagenten. Vi er en dynamisk og innovativ forretningsenhed, og målsætningen er at åbne nye markeder og erobre markedsandele i Danmark og udland.

Du får en helt unik mulighed for at sælge et spændende produkt med stort potentiale i en spændende, udfordrende og alsidig hverdag, hvor din indsats er helt afgørende for afdelingen og Nordiske Mediers succes på det digitale område.

Du vil få en høj grad af selvstændighed i opgaveløsningen, men samtidig have dygtige kollegaer at sparre med, og du vil primært komme til at arbejde med både varme leads og opsøgende salg. Vi udvikler i samarbejde med vores kunder og stræber altid efter at forbedre produktet, så det fremmer kundeoplevelsen. Det arbejde vil du også få en stor berøringsflade med.

Om dig

Jobbet berører alle aspekter inden for salg, forretning og teknologi. Og vi har store forventninger til dig. Du

  • har erfaring med opsøgende salgsarbejde
  • er nysgerrig af natur og tager ejerskab over de produkter du sælge
  • kan indgå i et team hvor holdånd, kollegaskab og en hjælpende hånd er afgørende for at kunne lykkes
  • har som minimum erfaring med første halvdel af salgscyklussen
  • er interesseret i at blive en dygtig account manager, som har ansvaret for hele salgscyklussen
  • kan håndtere store som små kunder
  • hurtigt forstår nye målgrupper og er skarp i segmentering af disse.

Det er også en fordel, hvis du tidligere har erfaring med byggebranchen og har viden om virksomhedernes udfordringer og ønsker.

Som person er du ansvarsbevidst, ambitiøs og har et stort drive. Du er resultatorienteret og tøver ikke med at afprøve nye ideer for at nå dine mål. Møder du et problem, finder du en løsning.

Nordiske Medier tilbyder

Når du træder ind ad døren hos Nordiske Medier, bliver du en del af en lønsom og ambitiøs medie-virksomhed med et stort fællesskab og kort vej fra ide til handling. Du får dygtige og passionerede kolleger, der brænder for det, de laver og inspirerer hinanden til samarbejde på tværs.

Du vil møde mange alsidige faggrupper repræsenteret under samme tag. I det daglige efterlever vi vores værdier "Åbne", "Modige", "Passionerede" og "Ordentlige", og arbejder i et uformelt og innovativt miljø med højt til loftet og fleksibilitet i hverdagen. Vi løfter i flok, underbygger hinandens fagligheder og bidrager sammen til et socialt og humørfyldt arbejdsmiljø.

Hos os er der plads til, at du kan udvikle dig. Vores mission er at informere, inspirere og hjælpe vores kunder til en bedre forretning, at skabe kontakt mellem professionelle aktører og agere som Nordens største og stærkeste fagmedievirksomhed i alt, hvad vi gør. Dette går hånd i hånd med kompetenceudvikling og en stærk lærings- og samarbejdskultur baseret på dialog og feedback. Du får desuden adgang til en lang række medarbejdertilbud.

Alt det praktiske

Der er gode ansættelsesforhold med løn efter kvalifikationer samt pension- og bonusordning. Arbejdssted er i Mimersgade i København, og der er 3 måneders prøvetid i stillingen.

Ansøgningsfristen er 12. april 2023, men vi afholder samtaler løbende og ønsker stilling besat hurtigst muligt dog senest 1. juni 2023. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte nordiske chef for Projektagenten Nikola Zoric på telefon 2215 3095.

Nordiske Medier ønsker at afspejle det omgivende samfund. Derfor opfordres alle uanset personlig baggrund og orientering til at søge stillingen.

Du søger stillingen ved at trykke på linket i bunden af denne side. Vi glæder os til at modtage dit CV og din ansøgning.

Om Nordiske Medier

Nordiske Medier er en af Skandinaviens største virksomheder inden for specialmedier og udgiver nogle af Skandinaviens ældste og mest læste fagblade. Virksomheden dækker nordisk erhvervsliv med konstruktive, troværdige og uafhængige nyheder med særligt fokus på at være helt tæt på de brancher, vi beskæftiger os med.

Nordiske Medier er en del af Det Nordjyske Mediehus-koncernen og har 250 medarbejdere med base i Aalborg, København, Odense og Stockholm. Nordiske Medier udgiver over 50 medier og afholder mere end 80 brancherettede events årligt. Derudover står vi bag udgivelsen af over 100 forskellige specialmagasiner og nyhedsbreve. Vi udsender online-nyhedsbreve til flere end 550.000 modtagere, og har 450.000 læsere på vores printmedier.

Se evt. mere om Nordiske Medier på www.omos.nordiskemedier.dk

Skulle du opleve tekniske udfordringer med at uploade din ansøgning via Send ansøgning -formularen, kontakt os da venligst på personale@dnmh.dk

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på Nordjyskejob.dk

Ansøg nu
Virksomhed
Nordiske Medier
Mimersgade 47
2200 København N
Telefon
4485 8899
Kontaktperson
Nikola Zoric
Telefon
2215 3095
Adresse
Mimersgade 47
2200 København N
Danmark
Praktisk information
Oprettet
16-03-2023
Udløber
12-04-2023
Kviknummer
LJA-84619240
Jobtype
Fuldtid
Fag
Media, Salg & Kommunikation