Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
inu:it a/s

inu:it a/s

|
Nordjylland
|
Indrykket 10-03-2018

Netværkstekniker

ERFAREN NETVÆRKSTEKNIKER SØGES

Til vores nyoprettede kontor i Aalborg søger vi en fagligt dygtig netværkstekniker, der kan lide at have afvekslende opgaver, og som brænder for at skabe optimale infrastrukturløsninger i et tæt samarbejde med vores kunder.

STILLINGEN
Vi tilbyder en stilling, hvor du fra dag 1 er med til at løse masser af spændende netværksopgaver hos en lang række meget forskellige kunder. Du kommer til at arbejde med alt fra installation, konfiguration, drift og fejlfinding til design og udvikling på forskellige netværk og teknologier. Du skal rådgive og vejlede vores kunder, og kommer til at arbejde med både projekter og opgaver i teams såvel som selvstændigt, så vi forventer et højt fagligt niveau, samt at du forstår at yde god service til vores kunder.

Der vil være masser af opgaver for både vores danske og grønlandske kunder, så der vil være rig mulighed for rejser til Grønland for den eventyrlystne ansøger.

KVALIFIKATIONER & KOMPETENCER

Som erfaren netværkstekniker forventer vi, at du har erfaring indenfor nogle af følgende områder:

  • Indgående kendskab til diverse netværks teknologier
  • Viden omkring netværks sikkerheds teknologier
  • Installation, konfiguration og drift af switche, routere og andet netværksudstyr
  • Avanceret troubleshooting på netværk og applikationer
  • Erfaring med Cisco og HP netværksprodukter
  • Erfaring med firewall produkter f.eks. Fortigate og Cisco ASA   

Der vil blive lagt vægt på Cisco certificeringer (CCNA, CCNE). Endvidere vil erfaring med/kendskab til 4G/LTE teknologi, radio links, Linux eller Mikrotik blive betragtet som et plus, men er ikke et krav.

VIRKSOMHEDEN TILBYDER

Et job med stor frihed, masser af ansvar og store udviklingsmuligheder. Et dynamisk og fleksibelt miljø, hvor der ikke er langt fra tanke til handling. En flad struktur med højt til loftet og dejlige kolleger, der altid står klar med sparring og hjælp. Gode muligheder for personlig og faglig udvikling samt en attraktiv lønpakke, der modsvarer dine kvalifikationer inkl. pension, sundhedssikring, kantineordning og diverse benefits.

SPØRGSMÅL TIL JOBBET?

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte direktør Martin Gjødvad på tlf. 96 34 55 70 eller mobil 21 63 27 21 eller HR-ansvarlig Susanne Tørnkvist på mobil 28 57 59 25.

ANSØGNING

Vi vurderer de indkomne ansøgninger og kalder til samtaler løbende, så kan du se dig selv som vores nye kollega, så send din motiverede ansøgning inkl. CV hurtigst muligt til HR-ansvarlig Susanne Tørnkvist på: st@inuit.dk.

OM VIRKSOMHEDEN

inu:it a/s er en it virksomhed med fokus på it infrastruktur etableret i 1996 i Grønland, og i dag med mere end 60 medarbejdere fordelt på Aalborg, Thisted, Nuuk, Ilulissat, Sisimiut og Qaqortoq. I Grønland er inu:it a/s den største private it virksomhed, der fremstår som en solid og professionel it leverandør til både det grønlandske erhvervsliv samt de offentlige institutioner og virksomheder. I Danmark er inu:it beliggende i Nordjylland og fokuserer på kerneområdet - it infrastruktur til erhvervskunder i primært Nordjylland. Se mere på www.inuit.dk og www.inuit.gl


______________________________________________________________________________
inu:it a/s - Strømmen 6 - 9400 Nørresundby - info@inuit.dk www.inuit.dk - Tlf. 96 34 55 00 - CVR: 35 19 32 19


Kontakt
Kontaktperson
Susanne Tørnkvist
Tlf:
2857 5925
Adresse
Strømmen 6
9400 Nørresundby
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
10-03-2018
Udløber:
09-04-2018
Kviknummer:
LJA-57531703
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
IT
Lignende job
Farsø Tandlægehus
Vesthimmerland, Nordjylland
Frist:
14-05-2019
Brønderslev Kommune
Nordjylland
Frist:
18-04-2019
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.