Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

DTU Aqua

|
Nordjylland
|
Indrykket 27-12-2018

Navigatør til havforskningsskibet DANA


DTU Aqua søger en Navigatør til havforskningsskibet DANA.

Jobbet

Som Navigatør i DTU Aqua vil dine ansvarsområder omfatte:

  • At du som en del af skibsledelsen loyalt sikrer fastholdelse og fremdrift af de iværksatte processer og strategier i sektionen, og at du er en 'driver' i disse henseender.
  • At du går forrest i forhold til at iværksætte og afslutte opgaver der vedrører skibets daglige drift, sejlads, søvagt og togtoperationer.
  • At du er med til fremme en effektiv, sikker og omkostningsbalanceret drift, vedligeholdelse og reparation af skibet i overensstemmelse med skibsførerens og maskinchefens anvisninger, relevant lovgivning, klasse krav og skibets PMS (Marad) / SMS. De daglige drifts- og vedligeholdelsesopgaver for de befarne skibsassistenter planlægger du i samarbejde med 1.mester og dæksformand. Du fører tilsyn med arbejdet og sikrer at sikkerhedsprocedurer og hviletid overholdeles.
  • At du planlægger indkøb af stores, reservedele, kemikalier til dækket herunder overvågning af forbruget og beholdning. Skal endvidere sikre at minimumskrav fra leverandører er opfyldt samt kontrol af leverancerne.
  • At du opdatere nautiske publikationer og elektroniske søkort (TRANSAS).
  • At du på kan afløse som overstyrmand og på sigt skibsfører
  • At du kan motivere besætningen til at opretholde et sikkert arbejdsmiljø om bord, herunder sikre en optimal udnyttelse af afsatte ressourcer.

Vi søger

Du har skibsmanøvre erfaring som Navigatør fra lignede specialskibe eller handelsflåden. En kandidat med et solidt kendskab til gældende maritim lovgivning og administration fortrækkes. Derudover har du erfaring med at lede og have en bred kontaktflade med meget forskelligartede kolleger og bruger. Du har erfaring med at motivere kolleger, og ved hvordan man kan bidrage til en stærk sikkerhedskultur samt skaber et produktivt skibs- og land teamwork. Du skal have gyldige certifikater som skibsfører samt gyldigt sundhedsbevis. Har du kendskab til fiskeri vil det være en fordel, men er ikke et krav.

Vi tilbyder

En nøgleposition i Danmarks største havforskningsskib 'DANA', hvor du som navigatør vil få mulighed for at fungere i en højere stilling efter en passende oplæring. Du vil få et spændende og udfordrende job med stor indflydelse på din hverdag og mulighed for at udvikle dine kompetencer. Du vil også få mulighed for at påvirke, optimere effektiviteten og procedurer i overensstemmelse med de stigende krav til skibes drift og udnyttelsespotentiale herunder et evt. nybygningsprojekt.

Løn og ansættelsesvilkår

Ansættelse sker på individuelle vilkår og efter en række lokalaftaler for DANA.

Ansøgning og kontakt

Vi skal modtage din ansøgning online senest den 14. januar 2019. Åbn linket "Ansøg online" udfyld ansøgningsformular samt vedhæft CV og anden relevant dokumentation.

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt. Samtaler vil ske løbende.

For yderligere information venligst kontakt Jesper B. Rasmussen på jbro@aqua.dtu.dk.

Alle interesserede uanset alder, køn, handicap, race, religion eller etnisk tilhørsforhold, opfordres til at søge stillingen.

DTU Aqua gennemfører forskning, rådgivning og uddannelse inden for bæredygtig udnyttelse af levende ressourcer i hav og ferskvand, akvatiske organismers biologi og økosystemers udvikling samt integrationen i økosystembaseret forvaltning. Instituttet dækker et bredt felt af naturvidenskabelige og tekniske kompetencer og har et omfattende samarbejde med andre danske og udenlandske forskningsinstitutioner. DTU Aqua har ca. 250 ansatte, hvoraf omkring en tredjedel er videnskabelige medarbejdere. Instituttet har arbejdspladser i Charlottenlund, Hirtshals, Mors og Silkeborg samt på havforskningsskibet DANA.

DANA er et forskningsskib bygget primært til fiskeriforskning. Skibet udfører hvert år en række fiskemoniteringstogter for DTU Aqua af typis3-5 ugers varighed, men udfører også andre typer forskningstogter, herunder multifunktionstogter med mange forskellige opgaver, både for DTU Aqua og andre. DANA er bygget på Dannebrog Værft i Århus i 1981. Skibet er godkendt til sejlads 'world-wide' og DNV Ice 1A. Dimensioner: L. o. a.: 78,43 m. - b.: 14,70 m, BT: 2545. DANA er registreret i DAS. Læs mere på www.aqua.dtu.dk. http://www.aqua.dtu.dk/

DTU er et teknisk eliteuniversitet med international rækkevidde og standard. Vores mission er at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. 11.200 studerende uddanner sig her til fremtiden, og 6.000 medarbejdere har hver dag fokus på uddannelse, forskning, innovation og forskningsbaseret rådgivning, som bidrager til øget vækst og velfærd. DTU stiller krav og giver muligheder uanset hvor i organisationen, man arbejder. Vi står for høj faglighed, kollegial respekt og ansvarlig handlefrihed.

Kontakt
Kontaktperson
 
Tlf:
-
Adresse
9850 Hirtshals
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
27-12-2018
Kviknummer:
LJA-69141264
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Transport og logistik
Lignende job
Thisted - Karetmagervej
Thisted, Nordjylland
Frist:
12-08-2019
Thisted - Karetmagervej
Thisted, Nordjylland
Frist:
04-09-2019
Job fra denne arbejdsgiver
Hjørring, Nordjylland
Frist: 
31-07-2019
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.