SØG JOB MED ET ENKELT KLIK - DER ER LIGE NU 
3.402
3.402
 JOBS
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Det Nordjyske Mediehus

Det Nordjyske Mediehus

|
Nordjylland
|
Indrykket 03-05-2022

Native tekstforfatter til ambitiøse lokalmedier

Kan du skrive, så både læsere og annoncører synger? Kommer god kundeservice og kommerciel forretningsforståelse som en selvfølge for dig? Og kan du på egen hånd forvandle kreative input fra samarbejde med partnere og kollegaer til uimodståelige tekster? Så er du måske den nye Native tekstforfatter i Nordjyske Lokalmedier.

Mange snitflader og store ambitioner
Det Nordjyske Mediehus har en ambition om at være tæt på alle nordjyder. Det sker blandt andet ved at udgive 20 lokalaviser samt drive syv lokale websites og udsende 35 ugentlige nyhedsbreve, som alle er forankret internt i mediehuset under Nordjyske Lokalmedier.

Som Native tekstforfatter får du ansvaret for at bidrage til og udvikle et vigtigt kommercielt produkt på vores sites i form af annoncørbetalt indhold.

Du indgår i et lille og nystartet team, hvor store ambitioner og tæt samarbejde er hinandens forudsætninger. Du får reference til Nordjyske Lokalmediers Content Manager, men kommer i det hele taget til at have snitflader i hele Det Nordjyske Mediehus både i forhold til geografi og forretningsområder. 

Kreativitet og kundeservice
Din primære opgave bliver at sikre kvaliteten af vores natives samt løfte den samlede kundeoplevelse.

Du skal derfor blandt andet udvikle nye annonceformater, natives og co-creation med partnere, som kan medvirke til at løfte styrken af markedsføringsprodukter for annoncører i tråd med Nordjyske Lokalmediers overordnede ambitioner.

Og du skal sikre kunderne en ensartet oplevelse, som giver den bedste service fra redaktionel omtale til natives over kommerciel omtale.

Du har altid kunden i centrum og formår samtidig at indgå gnidningsfrit i kollegiale samarbejder med flere tværorganisatoriske snitflader.

På det faglige plan forventer vi, at du:

  • Er både velformuleret og hurtigt skrivende
  • Evner at indgå i varierende kreative og konstruktive konstellationer både internt og eksternt
  • Optræder kundevenligt som ambassadør for Det Nordjyske Mediehus

På det personlige plan løfter du bedst din rolle ved, at du:

  • Er grundlæggende struktureret og selvkørende
  • Formår at indgå i både større og mindre teams internt i mediehuset
  • Bidrager aktivt til, at vi fortsat kombinerer store ambitioner med højt humør internt i teamet

Vi tilbyder
Når du træder ind ad døren hos Det Nordjyske Mediehus, bliver du en del af et stort fællesskab. Du får dygtige og passionerede kolleger, der brænder for det, de laver - og inspirerer hinanden til samarbejde på tværs. Vi arbejder i et uformelt og innovativt miljø med højt til loftet og fleksibilitet i hverdagen.

Du vil hurtigt opleve, at vi har en ambition om at være det mest attraktive mediehus i Danmark. Vi arbejder nemlig aktivt for at sikre et godt og bæredygtigt arbejdsmiljø, ligesom vi er vores sociale ansvar bevidst. Vi tager løbende temperaturen på vores medarbejderengagement med fokus på at fastholde en høj trivsel og arbejdsglæde. 

Hos os er der plads til, at du kan udvikle dig. Vi har en strategisk ambition, der går hånd i hånd med kompetenceudvikling og en stærk lærings- og samarbejdskultur baseret på dialog og feedback. Du får desuden adgang til en lang række medarbejdertilbud, blandt meget andet kan du deltage i vores sociale- og sundhedsfremmende aktiviteter.

Vil du vide mere
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Content Manager Dan S. Frandsen, på mail:?dsf@dnmh.dk.

Dine ansættelsesvilkår
Vi håber, du kan starte i jobbet den 1. juni 2022 eller hurtigst muligt efter aftale.
Vi tilbyder gode ansættelsesvilkår med løn efter kvalifikationer og gældende overenskomst. Stillingen er på fuld tid med fast arbejdssted i Aalborg.

Søg stillingen
Du søger stillingen ved at trykke på linket i bunden af denne side.

Vi holder løbende samtale med relevante kandidater, så tøv ikke med at sende os din ansøgning.

I Det Nordjyske Mediehus ønsker vi at afspejle det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle uanset personlig baggrund og orientering til at søge stillingen.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Vi er Nordjylland og Nordjylland er os
Gennem et uafhængigt, frit og dynamisk mediehus binder vi hver dag et levende Nordjylland sammen med oplysende og engagerende indhold og inspirerende initiativer. Sammen er vi fællesskabere af Danmarks stærkeste region, og vi har en klar forventning om, at de medarbejdere, vi ansætter, også brænder for at være nordjyske fællesskabere.

Det Nordjyske Mediehus rummer brands som NORDJYSKE, Vigeur, radiokanalerne ANR og Radio Nordjyske, de lokale nyhedsmedier LigeHer.nu og aalborg:nu samt godt 20 lokalaviser, der tilsammen dækker næsten hele Nordjylland. Med afsæt i vores værdier - åbne, modige, ordentlige og passionerede - bygger vi vores virksomhed på at være markedsleder på tre områder: Lokale medier i Nordjylland, nichemedier i Danmark og erhvervsmedier i Skandinavien.

Det Nordjyske Mediehus har på nuværende tidspunkt hovedsæde på Langagervej i Aalborg. I 2023 rykker vi ind i et nyt domicil i moderne, tidssvarende lokaler på Aalborgs havnefront med det formål at komme tættere på nordjyderne.

Du kan læse mere om os på www.detnordjyskemediehus.dk

 

Kontakt
Kontaktperson
Dan S. Frandsen
Tlf:
2892 2550
Adresse
Langagervej 1
9220 Aalborg Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
03-05-2022
Udløber:
17-05-2022
Kviknummer:
LJA-83582372
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Media
Job fra denne arbejdsgiver
Aalborg, Nordjylland
Frist: 
05-06-2022
Aalborg, Nordjylland
Frist: 
30-05-2022
Aalborg, Nordjylland
Frist: 
25-05-2022
Aalborg, Nordjylland
Frist: 
03-06-2022
Aalborg, Nordjylland
Frist: 
01-06-2022
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.