SØG JOB MED ET ENKELT KLIK - DER ER LIGE NU 
2.749
2.749
 JOBS
Gem annonce
Nordiske Medier

Nordiske Medier

|
Nordjylland
|
Indrykket 25-03-2021

Mødekoordinator til Nordiske Medier, Aalborg

Nordiske Medier er en af Skandinaviens største virksomheder inden for specialmedier og udgiver nogle af Skandinaviens ældste og mest læste fagblade. Virksomheden dækker nordisk erhvervsliv med konstruktive, troværdige og uafhængige nyheder med særligt fokus på at være helt tæt på de brancher, vi beskæftiger os med.

Nordiske Medier er en del af Det Nordjyske Mediehus og har omkring 250 medarbejdere med base i Aalborg, København, Stockholm, Oslo og Helsingborg. Nordiske Medier udgiver over 50 medier og afholder mere end 80 brancherettede events årligt. Heriblandt; Licitationen Byggeriets dagblad, Jern & Maskinindustrien, Mester Tidende, Motor-magasinet, Transportmagasinet, Magasinet Pleje, Building Supply, Metal Supply, Food Supply, Wood Supply, Electronic Supply, Energy Supply og RetailNews mv.

Får du et kick ud af at nå dine mål? Har du indgående kendskab og erfaring med salg og service og performance? Så er du måske Nordiske Mediers nye mødekoordinator.

Om stillingen

Bookingafdelingen er en nøglefunktion i Nordiske Medier. Hovedfokus i afdelingen er mødekoordinering for 10 kørende sælgere i Danmark, som sælger markedsføring til onlinemedier til specifikke brancher i industrien. Hertil kommer kontakt til vores kunder i forbindelse med indhentning af permissions til vores nyhedsbreve.

Nordiske Medier A/S arbejder med en større transformation og forandring i salgsorganisationen, der overordnet skal sikre kunderne i rette fokus. Du bliver en del af et velfungerende, professionelt team, der skaber fundamentet for salgsafdelingens succes. Her er plads til kreativitet og nytænkning så længe man har fokus på at besidde indsigt og empati, at lytte og skabe dialog, og at man smiler med stemmen gennem telefonen.

Om dig
Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men for at få succes i jobbet er det vigtigt, at du motiveres af telefonisk kontakt, og ikke lader dig slå ud af et nej. Du er nysgerrig på virksomhederne, brancherne og det enkelte menneske i de virksomheder, som du kontakter. Med den tilgang sikrer du, at vores sælgere har fuldt bookede kalendere med kundemøder.

Du trives med at arbejde selvstændigt i et højt tempo, stor berøringsflade internt og eksternt og vi vægter desuden højt, at du har 

  • indgående kendskab og erfaring med salg og service pr. telefon 
  • stærke koordineringsevner og arbejder struktureret 
  • en energisk og motiverende tilgang til salg 
  • kan bidrage konstruktivt og løsningsorienteret til vores transformation.

Om os
Nordiske Medier er en del af en innovativ mediekoncern, Det Nordjyske Mediehus. Nordiske Medier er den førende medievirksomhed indenfor B2B i Danmark og Sverige.

Vi er en relativ ung virksomhed med stort fokus på vækst præget af gode, dygtige kolleger med meget bred faglighed som journalister, grafikere, supportere, sælgere og mødekoordinatorer. Alle har en afgørende rolle i den fortsatte vækst.

Vi tror på, at den vigtigste forudsætning for en god oplevelse er, at vi, der arbejder hos Nordiske Medier, selv har en god oplevelse på jobbet. Derfor lægger vi stor vægt på at have et godt samarbejde på tværs af fagområder og funktioner, og dette med udgangspunkt i vores værdier Åbne, Modige, Passionerede og Ordentlige. Vi støtter og udfordrer hinanden, skaber positive rammer og tilbyder spændende udviklingsmuligheder i et uformelt og inspirerende miljø.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingschef Tanja Stadsgaard Petersen på tlf. 2212 3410 eller på mail tsp@nordiskemedier.dk.

Find yderligere information om Nordiske Medier på www.nordiskemedier.dk.

Ansættelsesvilkår
Du aflønnes med fast løn, og har arbejdstid mandag torsdag fra kl. 8.00 - 16.00, fredag fra kl. 8.00 15.00. Gode ansættelsesforhold med løn efter kvalifikationer og pensionsordning. Stillingen er tidsbegrænset frem til 30. september 2021 og der er 3 måneders prøvetid i stillingen.

Ansøgning
Send din ansøgning og CV i PDF-format til personale@nordiskemedier.dk hurtigst muligt. Vi afholder løbende ansættelsessamtaler og ønsker stilling besat hurtigst muligt.

Nordiske Medier ønsker at afspejle det omgivende samfund. Derfor opfordres alle uanset personlig baggrund og orientering til at søge stillingen.

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Kontakt
Kontaktperson
Tanja Stadsgaard Petersen
Adresse
Langagervej 1
9220 Aalborg øst
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
25-03-2021
Udløber:
24-04-2021
Kviknummer:
LJA-81874191
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Salg & Kommunikation
Gem annonce
Lignende job
ExpoMatch
Aalborg, Nordjylland
Frist:
20-05-2021
BAHNE SØRENSEN A/S Fisketorvets Shopping Center
Aalborg, Nordjylland
Frist:
15-05-2021
Job fra denne arbejdsgiver
Storkøbenhavn
Frist: 
15-05-2021
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.