Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Mekaniske montører med fokus på detaljen søges til eftertragtet virksomhed syd for Ålborg

HR-INDUSTRIES A/S

Rebild, Nordjylland

Fuldtid
Kontakt
HR-INDUSTRIES A/S
. .
9500 Hobro
Tlf
86423540
Kontakt
 
Tlf
86423540
9530 Støvring
Danmark
Praktisk information
Oprettet
05-07-2022
Udløber
30-08-2022
Kviknummer
LJA-83798318
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Industri & Håndværk, Industri & Håndværk

Vil du arbejde med højteknologisk udstyr til industrien? Drømmer du om at arbejde med montage sammen med dygtige kollegaer på en god og sikker arbejdsplads?

Om jobbet og dig:

Du er vild med at samarbejde med fagligt dygtige kollegaer fra flere faggrupper om montage og fejlfinding, og du kan lide det gode kollegasammenhold.

Jobbet er mekanisk montage på alt fra små opgaver til komplette produktionslinjer, hvor dine arbejdsopgaver omfatter montering af diverse transportbånd, flanger, rør, slanger, pneumatik samt samling/montage af halvfabrikata og maskindele i større og komplette maskinenheder.

Du ser frem til en rigtig god ledelse, som er lydhør og som vægter medarbejdernes trivsel og meninger højt. Virksomheden tilpasser anlæggene til kundens specifikke ønsker, og samarbejder tæt gennem hele processen. Det gør, at man kan få projektet færdigt til den aftalte tid.

Du kan både arbejde sammen med andre og arbejde selvstændigt, hvor du vil bruge din erfaring fra din baggrund som evt. mekaniker, automatiktekniker, smed, industritekniker eller lignende, så du kan varetage mangeartede opgaver med hovedsageligt mekanisk montage og opbygning.

Du ønsker dig et job på en arbejdsplads med lyse lokaler og med de rigtige hjælpeværktøjer.

Du har god forståelse for sikkerhed, og du ved, hvor vigtigt det er, at både du og dine kolleger gør en ekstra indsats for at passe på hinanden.

Du vil gerne aflønnes efter kvalifikationer i den gode ende af lønskalaen, fordi du ved, at du er en stabil kollega og er fagligt dygtig.

Lyder ovenstående som dig, så har vi virksomheden.

Virksomheden og dens muligheder:

Jobbet vil være med start ca. fra 1 sep. eller efter aftale.

Denne større virksomhed syd for Ålborg har i mange år været førende indenfor fremstilling af højteknologisk udstyr til industrien. Deres medarbejder er detaljeorienterede og værdsætter høj kvalitet og finish, hvilket afspejles i firmaets positive udvikling. Virksomheden har stort fokus på deres ansattes sikkerhed og trivsel, hvor mangfoldighed og socialt ansvar er i højsæde. Den enkelte leder tager sig tid til både samtale og oplæring. Arbejdsklimaet er uformelt, og hverdagen byder på mulighed for personlig og faglig udvikling, da firmaet størrelse giver mange muligheder. Der arbejdes på tværs af afdelinger og teams, hvor der løftes i flok, og hvor arbejdsformen bærer præg af frihed under ansvar. Arbejdspladsen tilbyder og kantineordning med både morgenmad og frokost.

Sådan bliver du ansat:

Du vil blive ansat i det populære Try & Hire -forløb, hvor de første 3 mdr. er en gensidig prøveperiode mellem dig og virksomheden. Et Try & Hire-forløb er altid med henblik på en fastansættelse. Du lærer dine arbejdsopgaver, dine nye kolleger og virksomhedens kultur at kende, og du modtager supergod oplæring. Der er altså tale om en periode, hvor både du og virksomheden gensidigt finder ud af, om et længerevarende samarbejde er vejen frem. Under Try & Hire-forløbet er du formelt ansat hos HR-Industries, og vi hjælper dig i alle faser af prøveperioden.

Kontakt og ansøgning:

Ved spørgsmål til jobbet kontakt HR-konsulent Glenn eller Henrik på 86423540  eller ved personligt fremmøde i Randers (vores hovedkontor) alle hverdage imellem 08.00 til 16.00.

Send din ansøgning og dit CV på følgende link http://www.hr-industries.axp.dk/ (Tilføj jobnummer 56372 )  Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries database, hvor du kan uploade din ansøgning, CV og øvrige bilag.

Er du allerede oprettet, så giv os et ring, hvis vi skal have særligt fokus på dig i forhold til denne stilling.

Om HR-Industries:  

HR-Industries er et rekrutteringsbureau med speciale i industrien. Vi beskæftiger os kun med rekruttering af medarbejdere til industrien, enten med længerevarende projektansættelser eller faste stillinger, og vi har bred indsigt i industrivirksomheders behov for arbejdskraft. Desuden har vi selv en baggrund indenfor industrien, derfor taler vi industriens sprog, og vi ved, hvad der er vigtigt som medarbejder. Læs meget mere på www.hr-industries.dk  

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på Nordjyskejob.dk

Ansøg nu
Virksomhed
HR-INDUSTRIES A/S
. .
9500 Hobro
Telefon
86423540
Kontaktperson
 
Telefon
86423540
Adresse
9530 Støvring
Danmark
Praktisk information
Oprettet
05-07-2022
Udløber
30-08-2022
Kviknummer
LJA-83798318
Jobtype
Fuldtid
Fag
Industri & Håndværk, Industri & Håndværk