SØG JOB MED ET ENKELT KLIK - DER ER LIGE NU 
2.406
2.406
 JOBS
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
MTH Biler - Thisted

MTH Biler - Thisted

|
Nordjylland
|
Indrykket 22-12-2021

Mekaniker søges til MTH Biler, Toyota i Thisted

Vi søger til vores afdeling i Thisted en mekaniker til opstart snarest muligt.

Har du lyst til at blive en del af MTH Biler - en Toyota-forhandlerkæde, hvor god kundeservice og kvalitet altid er i højsædet? Så er du muligvis vores nye mekaniker, der i samarbejde med det resterende team skal bidrage til høj effektivitet på tværs af forretningen.

Serviceminded og kvalitetsbevidst
Har du lyst til at blive del af et professionelt og moderne bilhus, hvor vi alle samarbejder for at give vores kunder en service, der matcher Toyota-brandets høje kvalitet? Hos MTH Biler i Thisted søger vi en mekaniker - gerne med erfaring med Toyota. Arbejdsopgaverne vil spænde bredt fra almindelig fejlfinding, reparationer, service og til mere tekniske opgaver. Du vil få stillet de tekniske hjælpemidler til rådighed, og der er i arbejdet mulighed for både personlig og faglig udvikling. Hos MTH Biler går vi meget op i, at vores medarbejdere er eksperter inden for deres arbejdsområde. Som mekaniker hos os, kan du derfor forvente altid at blive opdateret og uddannet med den nyeste viden indenfor Toyota.

Proaktiv, struktureret og en teamplayer
Du er uddannet mekaniker og har erfaring fra en lignende stilling. Som person er du proaktiv, struktureret og arbejder selvstændigt med høj disciplin, men samtidig er du altid klar til at hjælpe dine kolleger. Derudover har du en positiv tilgang til jobbet, hvor du ser muligheder fremfor begrænsninger og er vant til at have mange bolde i luften. Du har fokus på god kundeservice og høj kvalitet, hvor du altid stræber efter at gøre arbejdet rigtigt første gang.

Du vil indgå i et team af professionelle medarbejdere, der alle arbejder sammen for at sikre høj service og god kvalitet til vores kunder. Dertil kan vi tilbyde en spændende hverdag i et moderne bilhus med alsidige opgaver, højt tempo og solidt teamwork.

Er du interesseret?
Finder du jobbet interessant, ser vi frem til at modtage din. Så send din ansøgning hurtigst muligt. Samtaler forventes gennemført løbende og tiltrædelse efter nærmere aftale.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte:
Værkfører Mads Hansen, tlf. 96 17 89 00
Afdelingsleder Jacob Clausen Schyum, tlf. 40 19 59 32
Ansøgningen sendes pr. mail til værkfører Mads Hansen: mh@mthbiler.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.

Toyota Thisted
Silstrupvej 1 7700 Thisted
Tlf. 96 17 89 00 thisted@toyota.dk

Vi vægter vores kunder og kundetilfredshed særdeles højt. MTH Biler har afdelinger i Nykøbing Mors, Thisted, Aars, Løgstør og Brovst/Halvrimmen. Alle vores afdelinger er autoriseret Toyota-forhandlere indenfor salg og værksted. www.mthbiler.dk

Kontakt
Kontaktperson
Mads Hansen
Tlf:
9617 8900
Adresse
Silstrupvej 1
7700 Thisted
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
22-12-2021
Udløber:
21-01-2022
Kviknummer:
LJA-83095455
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Industri & Håndværk
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.