SØG JOB MED ET ENKELT KLIK - DER ER LIGE NU 
1.383
1.383
 JOBS
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Nordiske Medier

Nordiske Medier

|
Fyn
|
Indrykket 17-02-2020

Mediekonsulent til Nordiske Medier

Nordiske Medier søger en skarp og relationsskabende mediekonsulent til afdelingen i Odense.

Om stillingen
Nordiske Medier er i en rivende udvikling og søger en mediekonsulent, som har en sælger i maven og et brændende ønske om at blive en del af Skandinaviens største B2B-medie.

Som mediekonsulent bliver dine primære opgaver opsøgende salg samt udarbejdelse af tilbud. Du har løbende opfølgning på såvel den eksisterende kundeportefølje, ligesom du opsøger nye kunder. Du bliver en del af et stærkt kollegialt sammenhold, som rækker ud over både faglighed og geografi, og får varierende arbejdsdage i et hæsblæsende og aldrig kedeligt miljø.

Om dig
Du brænder for salg og er god til at skabe relationer. Vi vægter desuden højt, at du:

  • Er udadvendt og udstråler positiv energi
  • Arbejder struktureret og har overblik
  • Har erfaring inden for salg og gerne mediesalg
  • Har en resultatorienteret tilgang til dine arbejdsopgaver

Om os
Nordiske Medier er en del af en innovativ mediekoncern, NORDJYSKE Medier. Nordiske Medier er Skandinaviens største virksomhed inden for fagmedier med flere end 50 faste titler i Danmark, Sverige og Norge både på print og online. Derudover står vi bag udgivelsen af over 100 forskellige specialmagasiner og nyhedsbreve. Vi udsender online-nyhedsbreve til flere end 550.000 modtagere, og har 450.000 læsere på vores printmedier.

Vi tror på, at den vigtigste forudsætning for en god oplevelse er, at vi, der arbejder hos Nordiske Medier, selv har en god oplevelse på jobbet. Derfor lægger vi stor vægt på at have et godt samarbejde på tværs af fagområder og funktioner, og dette med udgangspunkt i vores værdier "Åbne", "Modige", "Passionerede" og "Ordentlige". Vi støtter og udfordrer hinanden, skaber positive rammer og tilbyder spændende udviklingsmuligheder i et uformelt og inspirerende miljø.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Salgs- og afdelingsleder Peter Aagaard Nielsen på tlf. 2679 4917 eller pan@nordiskemedier.dk. Se evt. mere om Nordiske Medier på www.nordiskemedier.dk.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er på fuld tid. Jobbet udføres fra Nordiske Mediers afdeling i Odense, Havnegade 29 st., 5000 Odense.

Ansøgning
Send din ansøgning og CV i PDF-format til personale@nordiskemedier.dk hurtigst muligt, da vi løbende afholder samtaler. Vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt.

Nordiske Medier ønsker at afspejle det omgivende samfund. Derfor opfordres alle uanset personlig baggrund og orientering til at søge stillingen.


Kontakt
Kontaktperson
Peter Aagaard Nielsen
Tlf:
2679 4917
Adresse
Havnegade 29 st
5000 Odense
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
17-02-2020
Udløber:
18-03-2020
Kviknummer:
LJA-79371709
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Media,
Salg & Kommunikation
Lignende job
VBM Laboratoriet A/S
Jammerbugt, Nordjylland
Frist:
15-04-2020
Vadum Anlæg /Claus Ørsted
Aalborg, Nordjylland
Frist:
15-04-2020
Job fra denne arbejdsgiver
Storkøbenhavn
Frist: 
02-04-2020
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.