SØG JOB MED ET ENKELT KLIK - DER ER LIGE NU 
3.265
3.265
 JOBS
Gem annonce
Nordiske Medier

Nordiske Medier

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 10-06-2021

Mediekonsulent til Nordiske Medier, København

Mediekonsulent til Nordiske Medier

Nordiske Medier er Skandinaviens største B2B mediehus med 54 målrettede medier i Skandinavien. Medier, der har til formål at agere informations- og kommunikationskanal mellem branchefolk inden for en bred vifte af erhvervsgrupper som byggebranchen, søfart, plejesektoren, motorbranchen samt jern- og maskinindustrien.

Det er her erhvervslivet orienterer sig om, hvad der rører sig. Det er her brancher videndeler, opdaterer og gør sig synlige i markedet.

Nordiske Medier søger en skarp og relationsskabende mediekonsulent til afdelingen i København.Om stillingen

Nordiske Medier er i en rivende udvikling og søger en mediekonsulent, som har en sælger i maven og et brændende ønske om at blive en del af Skandinaviens største B2B-medie.

Som mediekonsulent består din primære opgave af telefonisk kontakt med vores mange kunder, hvor du målrettet arbejder med medierådgivning, salg og udarbejdelse af tilbud. Du har løbende opfølgning på såvel den eksisterende kundeportefølje, ligesom du opsøger nye kunder. Du bliver en del af et stærkt kollegialt hold, som rækker ud over både faglighed og geografi, og får varierende arbejdsdage i en performancekultur. Vi har fokus på forbedring, og derfor skal du synes om at blive målt og vejet kontinuerligt.


Om dig

Du brænder for salg og er god til at skabe relationer. Vi vægter desuden højt, at du:

 • er udadvendt og udstråler positiv energi
 • arbejder struktureret og har overblik
 • har erfaring inden for salg (gerne mediesalg, dog ikke et krav)
 • har en indstilling til at vil lykkes og ikke lade sig slå ud af et "nej tak"
 • har højt drive og en resultatorienteret tilgang til dine arbejdsopgaver

       

Nordiske Medier tilbyder

 • ansættelse i en innovativ, ambitiøs og markedsførende mediekoncern
 • en afdeling i vækst, hvor dine idéer og forslag vil have indflydelse
 • fast grundløn og bonusordning
 • en spændende og alsidig hverdag
 • dygtige og imødekommende kolleger
 • løbende mere ansvar og dermed komplekse opgaver
 • muligheder for faglig og personlig udvikling bl. a. gennem sparring med kompetente kolleger med branchespecifikke indsigter
 • en moderne virksomhed i konstant vækst fyldt med karrieremuligheder


Om os
Nordiske Medier er en del af en innovativ mediekoncern, Det Nordjyske Mediehus A/S. Nordiske Medier er Skandinaviens største virksomhed inden for fagmedier med flere end 50 faste titler i Danmark, Sverige og Norge både på print og online. Derudover står vi bag udgivelsen af over 100 forskellige specialmagasiner og nyhedsbreve. Vi udsender online-nyhedsbreve til flere end 550.000 modtagere, og har 450.000 læsere på vores printmedier.

Vi tror på, at den vigtigste forudsætning for at vores kunder har en god oplevelse er, at vi, der arbejder hos Nordiske Medier, selv har en god oplevelse på jobbet. Derfor lægger vi stor vægt på at have et godt samarbejde på tværs af fagområder og funktioner, og dette med udgangspunkt i vores værdier "Åbne", "Modige", "Passionerede" og "Ordentlige". Vi støtter og udfordrer hinanden, skaber positive rammer og tilbyder spændende udviklingsmuligheder i et uformelt og inspirerende miljø.


Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Salgschef Ibrahim Al-Madfai på tlf. 2677 2763 eller ima@nordiskemedier.dk. Se evt. mere om Nordiske Medier på www.nordiskemedier.dk.

Ansættelsesvilkår
Stillingen er på fuld tid. Jobbet udføres fra Nordiske Mediers afdeling i København, Mimergade 47, 2200 København N.
 

Ansøgning
Send din ansøgning og CV i PDF-format til personale@nordiskemedier.dk hurtigst muligt, da vi løbende afholder samtaler. Mærk ansøgningen "Mediekonsulent -  KBH". Vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt.

Nordiske Medier ønsker at afspejle det omgivende samfund. Derfor opfordres alle uanset personlig baggrund og orientering til at søge stillingen.

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Kontakt
Kontaktperson
Adresse
Langagervej 1
9220 Aalborg øst
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
10-06-2021
Udløber:
02-07-2021
Kviknummer:
LJA-82234441
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Media,
Salg & Kommunikation
Gem annonce
Lignende job
The Call Company, Thisted
Thisted, Nordjylland
Frist:
22-06-2021
ExpoMatch
Aalborg, Nordjylland
Frist:
26-07-2021
Job fra denne arbejdsgiver
Aalborg, Nordjylland
Frist: 
16-07-2021
Aalborg, Nordjylland
Frist: 
28-06-2021
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.