SØG JOB MED ET ENKELT KLIK - DER ER LIGE NU 
2.749
2.749
 JOBS
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Kunststof-Kemi A/S

Kunststof-Kemi A/S

|
Nordjylland
|
Indrykket 01-02-2021

Medarbejdere til produktionen

Kunststof-kemi A/S søger medarbejdere til produktionen.

Vi oplever stor travlhed og har derfor brug for flere dygtige ansatte i produktionen, der har hænderne skruet rigtigt på og trives i en produktionsvirksomhed.


Grundet øget ordreindgang søger vi aktuelt stabile medarbejdere til vores produktion, som arbejder med extrudering af plastbaseret farvekoncentrat. Jobbet stiller krav til en god praktisk sans, for at få materiale og maskine til at spille sammen. Derudover kræver jobbet, at du har truckkort og en god fysik.

Det er ingen forudsætning at have erfaring med plast, men det er vigtigt at du er praktisk anlagt, mødestabil og nysgerrig/lærevillig. Stigende krav til vores produkter kræver, at du er kvalitetsbevidst og omhyggelig med dit arbejde. Vi foretrækker medarbejdere, der bor i fornuftig afstand til Nykøbing.

Vi tilbyder til gengæld et godt arbejdsmiljø med ordnede forhold og gode medarbejderfaciliteter. Attraktiv løn (183,65kr/time pr 1.1. 2021) i forhold til lokalaftale.

Er du interesseret i et job hos os, så gå ind på http://www.kunststof-kemi.com/Om-Kunststof-Kemi/Ledige-stillinger.aspx tryk på linket Produktionsmedarbejder og udfyld e-mailen. Vi vil løbende indkalde relevante kandidater til samtale og regner med at få brug for endnu mere arbejdskraft i 2021.

(Undgå personfølsomme oplysninger, såsom CPR-nummer, så vi kan opbevare din ansøgning uden at det giver problemer i forhold til persondataforordningen.)

Om Kunststof-Kemi A/S:
Kunststof-Kemi har siden 1974 produceret farve- og additivkoncentrat, kaldet masterbatch, til den termoplastiske industri. Koncentraterne fremstilles på en extruder, hvor plasten smeltes, hvorefter farvepigmentet findeles i smelten ved friktion. Produkterne anvendes til mange fremstillingsprocesser såsom sprøjtestøbning, folieblæsning, flaskeblæsning, extrusion af fibre med mere. Vi er 74 ansatte, hvoraf ca. 50 arbejder i produktionen. Herunder 4 fuldtidsansatte på lageret.

Se mere på www.kunststof-kemi.com/Hjem.aspx?AreaID=9


Kontakt
Kontaktperson
Adresse
Ringvenej 70
7900 Nykøbing Mors
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
01-02-2021
Udløber:
03-03-2021
Kviknummer:
LJA-81654480
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Industri & Håndværk
Lignende job
ENTREPRENØRFIRMAET KRISTIAN HANSEN APS
Vesthimmerland, Nordjylland
Frist:
03-06-2021
Sofiendalskolen
Aalborg, Nordjylland
Frist:
25-04-2021
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.