Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Medarbejder med interesse for store våbensystemer til Inspektionsfartøjet EJNAR MIKKELSEN.

Flådestation Frederikshavn

Frederikshavn, Nordjylland

Fuldtid
Kontakt
Flådestation Frederikshavn
Flådestationen 1
9900 Frederikshavn
Tlf
72 81 90 00
Kontakt
Højlund Rikke Thomsen
9900 Frederikshavn
Danmark
Praktisk information
Oprettet
06-12-2023
Udløber
30-12-2023
Kviknummer
LJA-85154865
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Øvrige stillinger

Ønsker du en stilling der rummer mulighed for personlig indflydelse på dagligdagen og driften af en enhed, som bidrager til Forsvarets opgaveløsning i et udfordrende miljø. Hvor naturen ofte sætter begrænsningerne og dine personlige egenskaber, kvalifikationer og kreativitet skal bringes i spil for at finde løsninger - Så er denne nyoprettede stilling som våbentekniker noget for dig.

Om os

Inspektionsfartøjet EJNAR MIKKELSEN er den anden af de tre enheder i KNUD RASMUSSEN-klassen, der udgør division 19. under 1. Eskadre.

Vi opererer i de smukke og til tider barske farvande ved kongerigets nordligste egne, hvor også de mænd hvis navne skibene bærer foretog deres ekspeditioner.

I vinterperioden opererer vi typisk i Sydvestgrønland, mens vi om sommeren, når isen bryder op, bevæger os nordpå til Thuleområdet, eller op langs østkysten.

Opgaverne spænder bredt og omfatter bl.a. suverænitetshævdelse, fiskeriinspektion, støtte til det grønlandske samfund, herunder search and rescue, samt støtte til forskellig forskning bl.a. sø opmåling.

Om stillingen

Som eneste våbentekniker ombord, har du ansvaret for vedligehold af enhedens våbensystemer, herunder 76 mm kanon og vores håndvåben.

Du indgår i teknisk division, som vægter en høj grad af professionelisme og faglig stolthed, hvor alle hjælper hinanden og giver en hånd med i de udfordringer, som tjenesten og dagligdagen bringer. Her kommer du til at gøre tjeneste som maskin- og kontrolrumsgast efter maskinbefalingsmandens anvisning, hvor du i samarbejde med den øvrige maskinbesætning udfører vedligehold og reparationer af skibets motorer og andre tekniske installationer.

Ved opstået behov vil faglig assistance til enhedens elektronikgast ligeledes kunne forekomme.
Ligesom du i enhedens havariorganisation fungerer som røgdykker.

Sejladsmønsteret er som udgangspunkt otte uger ”ude” og otte uger ”hjemme”. Udskiftningsdatoerne for kommende år bliver fastlagt sidst på året, og sejlplanen udarbejdes i samarbejde med din makker, i samme skibsnummer som dig. Det betyder, at du selv har indflydelse på sejladsmønstret, og at du ved, hvornår du skal sejle op til et år ud i fremtiden.

Om dig

Du er som udgangspunkt uddannet automatiktekniker eller anden faglig uddannelse indenfor elforbundet eller jern og metal

Du besidder en stor faglig stolthed og ønsker at forme dit job i en kompetent og positiv retning.

Du er energisk, effektiv og har mod på at give en ekstra hånd, når der er travlt. Desuden er du er i stand til at tage ansvar for, og selvstændigt arbejde med dit område, og samtidigt besidder evnen til at indgå i et team.

Det er vigtigt, at du har en positiv tilgang til arbejdet - også under de til tider ekstreme vejrforhold, som kan opleves under sejlads i Nordatlanten.

Vi lægger vægt på fysisk og psykisk velvære og arbejder aktivt i retning mod Forsvarets krav til militær fysisk træning.

Du skal være egnet til sejlads i forhold til helbred-, tand- og idrætsstatus, samt have gyldig Q i Røgdykning og brandbekæmpelse.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er en marinekonstabelstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.

Dit faste tjenestested vil være i Frederikshavn.

Som ansat i Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Nærmere oplysning om stillingsindholdet kan fås ved henvendelse til skibets
TKO Dion Kruse Lund e-mail: 1eejmi-tkoa@mil.dk, telefon (mobil) +45 41309960
TKO Hans-Christian Skovgaard Jensen 1eejmi-tkob@mil.dk
Alternativt MSB på telefon 41309961 (skibskontor) 7285 3548

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Rikke Thomsen Højlund ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på mail FPS-RTH@MIL.DK.

Såfremt du er omfattet af en lokal tjenesteplan eller er udpeget til deltagelse i internationale operationer, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Ansøgningsfrist er 30. december 2023 og samtaler forventes afholdt umiddelbart efter..

Ansøgningen sendes elektronisk via linket i annoncen.

FOKUS og referencer kan medsendes, men er ikke et krav.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.


Om 3. ESKADRE
3. Eskadre er en eskadre i Søværnet, som omfatter spændende og alsidige arbejdspladser, på sejlende enheder såvel som landtjenestesteder.
I 3. Eskadre får du ansvar og anerkendelse, samt stor mulighed for personlig og faglig udvikling.
Eskadrens opgaver omfatter sømilitære opgaver med særligt fokus på farvandene i og omkring Danmark, herunder myndighedsopgaver af permanent karakter samt civilt relaterede samfundsnyttige maritime opgaver.
3. Eskadre enheder løser Søværnets nationale opgaver 24/7/365.
Den største del af eskadrens enheder er beskæftiget med overvågning, suverænitetshåndhævelse, miljø- og transportopgaver samt søredning. Eskadrens enheder er desuden beskæftiget med uddannelse af officerselever.
Ud over de mange skibe er 3. Eskadre endvidere ansvarlig for drift af Flådestationerne Frederikshavn og Korsør, Kystredningstjenesten samt Søværnets Overvågningsenhed, med decentralt placerede enheder rundt om i landet.
3. Eskadre passer på Danmarks farvande – altid!


Om 1. Eskadre (1 ESK)
1. Eskadre omfatter spændende og alsidige arbejdspladser på sejlende enheder såvel som landtjenestesteder. De sejlende enheder er primært indsat i det Nordatlantiske område og løser en lang række af Søværnets nationale opgaver 24/7/365. Opgaverne er blandt andet overvågning, suverænitetshåndhævelse, søredning og fiskeriinspektion i det nordatlantiske og arktiske område. Andre af eskadrens enheder er beskæftiget med varetagelse af søopmåling i danske og grønlandske farvande samt sejlads med Kongeskibet. Derudover har 1. Eskadre to spændende landtjenestesteder underlagt, Center for sømilitær teknologi (CST), der varetager al teknisk uddannelse i Søværnet og Center for maritim uddannelse og skibssikkerhed (CMS), der varetager uddannelsen af værnepligtige og elever, samt uddannelse i røgdykning, brandbekæmpelse, og medic uddannelser.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på Nordjyskejob.dk

Ansøg nu
Virksomhed
Flådestation Frederikshavn
Flådestationen 1
9900 Frederikshavn
Telefon
72 81 90 00
Kontaktperson
Højlund Rikke Thomsen
Adresse
9900 Frederikshavn
Danmark
Praktisk information
Oprettet
06-12-2023
Udløber
30-12-2023
Kviknummer
LJA-85154865
Jobtype
Fuldtid
Fag
Øvrige stillinger