Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Outrup Vinduer & Døre A/S

Outrup Vinduer & Døre A/S

|
Nordjylland
|
Indrykket 11-09-2018

Maskinsnedker el. tømrer

til aftenhold

Har du erfaring fra maskinbearbejdning i træindustrien? Søger du fast aftenarbejde på en stabil arbejdsplads? Så har vi en ledig plads!

Vi har masser at lave og mangler en maskinsnedker, tømrer eller tillært maskinpasser. Du kommer til at arbejde med maskiner til fremstilling af vinduer og døre på rammelinje/rammegade, herunder dobbelttapper og kehler.

Desuden søger vi en maskinsnedkerlærling til daghold.

På aftenhold har vi 4-dages uge. Den normal arbejdstid er mandag-onsdag 15.05-00.30 og torsdag 15.05-22.55. Du må være fleksibel m.h.t. arbejdstid, da vi arbejder på varierende ugentlig arbejdstid. Oplæring vil dog være på daghold.

Vi forventer af dig, at du er kvalitetsbevidst og en stabil medarbejder, der kan arbejde effektivt og engagerer dig i jobbet. Vi tilbyder et godt arbejdsmiljø med ordnede forhold og gode medarbejderfaciliteter.

Er du interesseret i jobbet så send din ansøgning til os via vores hjemmeside www.outrup.dk

Vi vil løbende kalde ansøgere ind til jobsamtale.

Hvis du vil vide mere om jobbet og om Outrup, kan du kontakte vor produktionsleder Martin Johansson på tlf. 96 70 82 14 eller besøge os på www.outrup.dk.

Om Outrup Vinduer
Outrup Vinduer & Døre A/S er blandt landets førende producenter af vinduer og døre i fyrretræ og træ/aluminium. Vi er ordreproducerende og beskæftiger i øjeblikket ca. 160 medarbejdere. Virksomhedens produkter afsættes udelukkende gennem tømrer- og snedkervirksomheder med hovedvægten lagt på Danmark. Vi tilbyder vore medarbejdere en udfordrende og afvekslende hverdag i en spændende virksomhed i udvikling, hvor hele organisationen baseres på selvstændighed og ansvarlighed i et fællesskab. Outrup Vinduer & Døre indgår, som en selvstændig division i Inwido Denmark, der omfatter flere producenter af vinduer og døre i Danmark.

Kontakt
Kontaktperson
Martin Johansson
Tlf:
9670 8214
Adresse
Outrupstræde 36
7900 Nykøbing M
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
11-09-2018
Udløber:
11-10-2018
Kviknummer:
LJA-65406709
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Bygge og anlæg,
Industri & Håndværk
Lignende job
Advokathuset Funch & Nielsen
Thisted, Nordjylland
Frist:
27-02-2019
Jammerbugt Kommune
Jammerbugt, Nordjylland
Frist:
04-03-2019
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.