Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Aalborg Havn

Aalborg Havn

|
Nordjylland
|
Indrykket 08-10-2018

Maskinmester

til Aalborg Havn A/S

Til en af Danmarks største havne søger vi en selvstændig, kompetent, positiv og omgængelig maskinmester til afdelingen for Ejendomsudvikling og Planlægning, Teknisk Afdeling.

Jobbet
Afdelingen har 5 ansatte, og med reference til Ejendomschefen får du ansvaret for en dygtig kollega, med hvem du vil indgå i vagtordning/weekendarbejde i rotation.

I hverdagen vil du sammen med din kollega indgå i et team af ingeniører og andre teknikere, og du vil få en stor berøringsflade til øvrige afdelinger i virksomheden.

Ud over ledelsesopgaven får du ansvaret for bl.a. drift og vedligehold af køle- og fryseanlæg, CTS-anlæg samt energiledelse og -optimering.

Kandidaten
Du har en uddannelse som maskinmester med minimum 5 års relevant erfaring gerne med håndværksmæssig baggrund. Og det vil være et ekstra plus, hvis du har autorisation til køleanlæg.

Du er fortrolig med brugen af MS Office-programmer og har kendskab til elektroniske vedligeholdelsessystemer som eks. Caretaker.

Se hele jobopslaget på www.aalborghavn.dk

Ansøgning
Send din ansøgning hurtigst muligt til mark@pbang.dk, mrk. Maskinmester. Ansøgningerne behandles løbende, og det samme gælder afholdelse af samtaler. Diskretion er en selvfølge. Yderligere information kan fås ved henvendelse til Per Bang på +45 2223 8000 eller per@pbang.dk. Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Kontakt
Kontaktperson
Per Bang
Tlf:
2223 8000
Adresse
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
08-10-2018
Udløber:
07-11-2018
Kviknummer:
LJA-66396542
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Bygge og anlæg,
Industri & Håndværk
Lignende job
Advokathuset Funch & Nielsen
Thisted, Nordjylland
Frist:
27-02-2019
Jammerbugt Kommune
Jammerbugt, Nordjylland
Frist:
04-03-2019
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.