Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

MARTEC

|
Nordjylland
|
Indrykket 14-06-2018

MARTEC søger en pædagogisk konsulent til implementering af BLENDED LEARNING

MARTEC er et komplet maritimt uddannelsescenter med afdelinger både i Frederikshavn og Skagen. Vi udbyder alle kategorier af maritime uddannelser og en bred vifte af maritime kursusaktiviteter til erhvervet. Vi har en målsætning om at indføre moderne pædagogiske principper i vores daglige undervisning og har derfor en ledig stilling til person, der har erfaring med anvendelse af forskellige læringsteknologier.

Opgaverne for vores kommende konsulent:
MARTEC har et ønske og en målsætning om, på relevante områder at tage nye læringsteknologier i anvendelse dels for at øge de studerendes læring og dels for at gøre undervisningen mere fleksibel for derigennem at kunne tilbyde bedre mulighed for at kombinere job og studie.

• Du bliver ansvarlig for at udarbejde og medvirke i implementering af en strategi for anvendelse af moderne læringsteknologier

• MARTEC anvender i dag den digitale læringsplatform It´s Learning i den daglige kontakt og interaktion med de studerende. Du bliver medansvarlig for og sparringspartner for vore undervisere i udviklingen af anvendelsen af denne platform.

Du bliver en del af en ambitiøs organisation, der har fokus på fremtidens uddannelsesmarked, og det forventes at du bidrager aktivt hertil. Hvis du har lyst til at indgå i vores fællesskab, og mod på at udvikle undervisning, er jobbet sikkert noget for dig.

Profil:
• MARTEC søger en person, som kan vise vejen mod anvendelse af moderne læringstilgange, der:
- har uddannelse i og/eller erfaring med implementering af moderne læringsmetoder
- er fleksibelt indstillet, udpræget selvstændig og initiativrig
- har dokumenterede pædagogiske evner og undervisningserfaring

• Hvis du har et stærkt personligt drive, er entusiastisk, motiverende og iderig samt følger dine opgaver til dørs, får du en unik mulighed for at bidrage til den pædagogiske udvikling på MARTEC.

• Du har indgående kendskab til læringsteknologier som fx Blended Learning og kan bidrage til at udarbejde en strategi for brug af moderne læringsformer på MARTEC´s uddannelser.

Vi tilbyder:
• en projektansættelse med varighed på 1 år med frie hænder til at indføre os i moderne læringsprincipper.

• Løn efter kvalifikationer og efter gældende love og regler på området.

• Ansættelse pr. 1/9 2018 eller efter aftale.

Interesseret:
For yderligere oplysninger kontakt vicedirektør Brian Thomsen på bth@martec.dk eller forstander Anders Andersen på acta@martec.dk eller på tlf. 9620 8888.
Ansøgning sendes bilagt relevante papirer og mærket: "pædagogisk implementeringskonsulent" til bth@martec.dk senest den 23/7.

OM MARTEC – Det maritime og polytekniske uddannelsescenter
MARTEC tilbyder en bred vifte af uddannelser til den maritime og industrielle sektor, bl.a. Professionsbachelor som maskinmester, skibsfører, sætteskipper, skibsassistenter, kyst- og fiskeskipper, skibsmaskinister og HF-søfart. MARTEC udbyder kurser til industrien og den maritime sektor samt varetager driften af Skoleskibet DANMARK.

Kontakt
Kontaktperson
Brian Thomsen
Tlf:
96208888
Adresse
9900 Frederikshavn
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
14-06-2018
Kviknummer:
LJA-62351426
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Undervisning og pædagogik
Lignende job
ARNVIND GROUP
Aalborg, Nordjylland
Frist:
17-02-2019
Ikea
Aalborg, Nordjylland
Frist:
17-02-2019
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.