Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
NORDJYSKE Medier

NORDJYSKE Medier

|
Nordjylland
|
Indrykket 19-12-2018

Marketingchef

Er du den skarpe marketingchef, som brænder for branding og marketing i alle dets facetter? Så har NORDJYSKE Medier et spændende job med stort ansvar og mange muligheder.

Jobbet
Som marketingchef får du ansvaret for, at NORDJYSKE Medier har en unik moderne profil og synlighed i Nordjylland. Du skal sikre og udbygge vores NORDJYSKE brand og skabe en sammenhængende visuel identitet på tværs af NORDJYSKEs mange brands som f.eks. ANR, aalborg:nu og nordjyske.dk

De primære opgaver er:

  • Udarbejdelse af branding- og markedsføringsstrategi i henhold til den overordnede strategi og ønskede positionering
  • Planlægning, koordinering og eksekvering af NORDJYSKE Mediers samlede branding- og markedsføringsindsatser
  • Projektledelse af marketingsrelaterede aktiviteter på tværs i koncernen, men også som support til de enkelte funktioner

Desuden skal du lede, udvikle og implementere den samlede branding indsats på tværs af vores mange produkter og på tværs af alle distributionskanaler, såvel digitale som analoge. Du skal drive udviklingen af vores overordnede brandingstrategi og sikre, at vi udlever hvert enkelt produkts potentiale og opnår den ønskede position i markedet.

Vi forventer, at vores nye marketingchef sætter et højt fagligt og strategisk niveau for vores markedsføring, eksekverer og foretager systematisk evaluering af aktiviteterne, så vi sikrer bedst muligt ROI.

Herudover får du ansvaret for optimering af marketingbudgettet, crosspromotion og tilstedeværelse på de sociale medier med henblik på at skabe trafik- og leadgenerering.

En stor del af afdelingens opgaver består desuden i at koordinere, forfatte, opsætte og udsende annoncer, nyhedsbreve og flows til vores mange modtagere af nyhedsbreve.

Marketingafdelingen består af 3 medarbejdere og flere løst-koblede leverance personer. Stillingen har reference til kundedirektøren.

Kvalifikationer
Du har en relevant uddannelse indenfor salg og marketing og flere års dokumenteret relevant erhvervsmæssig erfaring hermed. Det er vigtigt, at du kan skabe sammenhæng og overblik, og at du er samarbejdsorienteret og kan lide at lede et team.

Du er kundeorienteret og har målgruppen for øje i alt hvad du foretager dig, og sikrer en høj grad af kommunikation i koncernen om de mange marketingsaktiviteter.

Du er en person, som stiller høje krav til dine omgivelser, men vores krav til dig er lige så store, og vi forventer, at du har passion for marketing. Du tænker konstant i emner som strategi, branding, positionering, trafik, kanaler, budskaber og målgrupper og ikke mindst nye veje at nå kunderne i et skiftende medielandskab.

Du kombinerer din marketingsfaglighed med gode ledelsesevner og formår gennem en struktureret tilgang at udvikle dit team, så I når de mål, der skal understøtte NORDJYSKE Mediers forretning. Som person er du ambitiøs, løsningsorienteret, professionel, og proaktiv og du evner at omsætte kundeindsigt til stærke kommunikative budskaber.

Du er kreativ i tanke og handling og mestrer såvel offline som online markedsføring til såvel B2C som B2B markederne.

Herudover lægger vi vægt på, at du er skarp til skriftlig, sælgende kommunikation, der rammer nerven hos vores kunder.

NORDJYSKE Medier tilbyder
En udfordrende karriere med gode muligheder for selv at forme dagligdagen i en af Danmarks største mediekoncerner, som gennemgår en digital transformation i et dynamisk og vækstorienteret marked.

Du får dygtige kollegaer med stor indsigt i branchen, som brænder for det de laver. Gode ansættelsesforhold med løn efter kvalifikationer og pensionsordning.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til kundedirektør Jacob Schmidt på telefon 9388 9899 eller jacob.schmidt@nordjyske.dk. Læs mere om NORDJYSKE Medier på www.nordjyskemedier.dk.

Tiltrædelse: Hurtigst muligt.

Ansøgning: Motiveret ansøgning samt CV sendes pr. e-mail til personale@nordjyske.dk.

Ansøgningsfrist: Send din ansøgning hurtigst muligt. Vi indkalder løbende til samtaler.

Kontakt
Kontaktperson
Jacob Schmidt
Tlf:
9388 9899
Adresse
Langagervej 1
9220 Aalborg Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
19-12-2018
Udløber:
18-01-2019
Kviknummer:
LJA-68961897
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse,
Marketing,
Media
Lignende job
& friends
Frist:
16-07-2019
Autonomous Mobility
Aalborg, Nordjylland
Frist:
16-07-2019
Job fra denne arbejdsgiver
Aalborg, Nordjylland
Frist: 
13-06-2019
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.