Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Marketing manager til Vigeur

Det Nordjyske Mediehus

Aalborg, Nordjylland

Fuldtid
Kontakt
Det Nordjyske Mediehus
Østre Havnegade 63-65
9000 Aalborg
Tlf
9935 3535
Kontakt
Kåre Berenthz-Nicolaisen
Tlf
2835 8479
Østre Havnegade 63-65
9000 Aalborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
11-09-2023
Udløber
01-10-2023
Kviknummer
LJA-85076067
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Media

Er du passioneret branding-nørd og kan du drive medieplanen fra strategi til eksekvering? Vil du være en del af Nordjyllands mest attraktive marketingteam? 

Medieforbruget stiger og stiger, og de traditionelle spillere taber terræn. I Det Nordjyske Mediehus er vi fast besluttet på at tage kampen op med alle mulige midler og udfordre standarden i mediebranchen. Vi vil være mere for flere. 

Det kræver, at vi har Nordjyllands ubetinget mest kompetente og ambitiøse marketing-setup, der kan levere på alt lige fra stærke, aktive brands, der kommer ind under huden på nordjyderne til en velsmurt performance marketingmaskine, der med præcision og omkostningseffektivitet konverterer fra brand til salg.
Skal du være med? 

Sæt Vigeur på dagsordenen hos alle ambitiøse Nordjyder
Vi søger en marketing manager til vores nyeste medie, Vigeur. Vigeurs ambition er at gentænke erhvervsjournalistikken både i form og indhold. Vi ønsker at fortælle historier, der sætter livet over bundlinjen og binder ambitioner sammen uanset om de findes i studiemiljøet, det offentlige eller på direktionsgangen. På den måde har vi skabt en helt ny læsersammensætning, og den skal du være med til at vækste.

Dernæst har Vigeur gentænkt medieplatformen generelt. Vi udkommer digitalt og i oplevelser og netværk. Vi har på de første to år skabt nye indtægtsstrømme, men vi er langt fra færdige med at innovere på Vigeurs måde at tjene penge på eller udkomme på. Her spiller du også en central rolle.

I tæt samarbejde med kollegaer i det redaktionelle team, product management, BtB salg og vores interne grafiske bureau DNMH Agency, har du ansvaret for at lægge marketingplaner og -budgetter, der viderefører denne rejse og vigtigst af alt sørge for, at planerne bliver ført målbart ud i livet.

Dine primære ansvarsområder bliver, at

 • drive proces for udvikling og afvikling af årlig medieplan for marketing
 • udvikle og eksekvere kreative brandkampagner og events, der driver særpræg, kendskab og konvertering
 • sikre opfølgning af marketingperformance og -budgettet på måneds-, kvartals- og årsbasis 
 • sætte og drive strategisk positionering ud fra forretningsmål samt indsigter fra markeds- og kundeadfærdsdata
 • bidrage aktivt til udvikling af vores produktudviklingsstrategi sammen med productmanagement, BtB salg og redaktion
 • bidrage til den strategiske udvikling af marketingfunktionen

Afhængig af dine erfaringer og ambitioner vil stillingen også indeholde generalistopgaver i relation til f.eks. vores corporate brand, som arbejder med BtB. Derudover vil stillingen indeholde specialistopgaver i relation til brandaktivering af vores nuværende og kommende produktbrands, som er NORDJYSKE, ANR og Aalborg.nu. 

Om dig 

 • Du har +3 års erfaring fra en tilsvarende stilling inden for marketing.
 • Du har erfaring med digital marketing, gerne e-commerce, og så har du arbejdet strategisk med marketing.
 • Du kan både drive og deltage i tværfunktionelt samarbejde, hvor du styrker relationer dag for dag med gode kommunikationsevner.
 • Det er naturligt for dig at sætte dig for bordenden i din projektledelse. 
 • Du har en videregående uddannelse inden for kommunikation, marketing, PR eller lignende
 • Du har et kommercielt talent og faglig passion, som du gerne vil udvikle. 
 • Har du erfaring med brandaktivering, eventplanlægning og/eller B2B marketing, er det en fordel. 

Om os
Miljøet i Det Nordjyske Mediehus er yderst attraktivt, hvis du er til modige ambitioner og handling fra første dag. Vi er dagligt i kontakt med 4 ud af 5 nordjyder, og er ikke bange for at tage beslutninger og investere i vores forretning. Vi beskæftiger på nuværende tidspunkt cirka 475 medarbejdere i koncernen fordelt over en lang række forskellige faggrupper. Så din mening kan hurtigt komme til at tælle, og vi forventer, at du byder ind. 

Du bliver en del af et stort fællesskab og får dygtige og professionelle kolleger med stor indsigt i mediebranchen, som brænder for det, de laver. Vi lægger vægt på et uformelt arbejdsklima med respekt for hinanden og vores værdier. 

Vi arbejder i et innovativt miljø med højt til loftet og med gode faglige og personlige udviklingsmuligheder. Vi er også meget sociale og vægter fællesskabet højt. Blandt meget andet inviterer vi løbende til sociale aktiviteter og sundhedsfremmende tiltag så du kan deltage i alt lige fra vores sommerfest til en fodboldkamp på stadion. Og så tilbyder vi øvrigt altid en god kop gratis kaffe.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til stillingen som marketing manager, er du velkommen til at kontakte marketingdirektør Kåre Berenthz-Nicolaisen på tlf. 2835 8479 eller mail kbn@dnmh.dk  

Dine ansættelsesvilkår
Vi tilbyder gode ansættelsesvilkår med løn efter kvalifikationer samt pensionsordning.
Stillingen er på fuld tid med arbejdssted i Aalborg i vores nye mediehus på Aalborgs havnefront.
Adressen er Østre Havnegade 63-65, 9000 Aalborg. 

Søg stillingen
Du søger stillingen via vores rekrutteringssystem ved at trykke på linket i bunden af denne side.  
Ansøgningsfristen er 1. oktober 2023.

I Det Nordjyske Mediehus ønsker vi at afspejle det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle uanset personlig baggrund og orientering til at søge stillingen.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning. 

Vi er Nordjylland og Nordjylland er os 

Gennem et uafhængigt, frit og dynamisk mediehus binder vi hver dag et levende Nordjylland sammen med oplysende og engagerende indhold og inspirerende initiativer. Sammen er vi fællesskabere af Danmarks stærkeste region, og vi har en klar forventning om, at de medarbejdere, vi ansætter, også brænder for at være nordjyske fællesskabere. 

Det Nordjyske Mediehus rummer brands som NORDJYSKE, Vigeur, radiokanalerne ANR og Radio NORDJYSKE, de lokale nyhedsmedier LigeHer.nu og aalborg:nu samt godt 20 lokalaviser, der tilsammen dækker næsten hele Nordjylland. Med afsæt i vores værdier - åbne, modige, ordentlige og passionerede - bygger vi vores virksomhed på at være markedsleder på tre områder: Lokale medier i Nordjylland, nichemedier i Danmark og erhvervsmedier i Skandinavien.  

Du kan læse mere om os på www.detnordjyskemediehus.dk, www.vigeur.dk/, www.instagram.com/vigeur.dk/, www.linkedin.com/showcase/vigeur/, www.facebook.com/vigeur


Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på Nordjyskejob.dk

Ansøg nu
Virksomhed
Det Nordjyske Mediehus
Østre Havnegade 63-65
9000 Aalborg
Telefon
9935 3535
Kontaktperson
Kåre Berenthz-Nicolaisen
Telefon
2835 8479
Adresse
Østre Havnegade 63-65
9000 Aalborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
11-09-2023
Udløber
01-10-2023
Kviknummer
LJA-85076067
Jobtype
Fuldtid
Fag
Media