SØG JOB MED ET ENKELT KLIK - DER ER LIGE NU 
2.693
2.693
 JOBS
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Nordiske Medier

Nordiske Medier

|
Fyn
|
Indrykket 17-08-2021

Målrettet mediekonsulent med stort salgsdrive

Brænder du for salg og gode kunderelationer, så er det måske dig Nordiske Medier søger lige nu. Nordiske Medier vækster og søger derfor endnu en mediekonsulent til vores afdeling i Odense.

Om stillingen
Som mediekonsulent bliver dine primære opgaver opsøgende salg via telefon samt udarbejdelse af tilbud. Du har løbende opfølgning på såvel den eksisterende kundeportefølje, ligesom du opsøger nye kunder. Du bliver en del af et stærkt kollegialt hold, som sammen med den daglige leder også understøtter dig i en oplæring i jobbet. Vi har det sjovt i vores travle hverdag, og det bliver aldrig trivielt.

Du er selv med til at sætte dagsordenen og skal i samarbejde med kollegaerne gennemføre salgsaktiviteter med henblik på at fastholde og øge omsætningen samt styrke kundetilfredsheden.

Vi tror på, at den vigtigste forudsætning for en god oplevelse er, at vi, der arbejder hos Nordiske Medier, selv har en god oplevelse på jobbet. Derfor lægger vi stor vægt på at have et godt samarbejde på tværs af fagområder og funktioner, og dette med udgangspunkt i vores værdier "Åbne", "Modige", "Passionerede" og "Ordentlige". Vi støtter og udfordrer hinanden, skaber positive rammer og tilbyder spændende udviklingsmuligheder i et uformelt og inspirerende miljø.

Om dig
Som mediekonsulent forventer vi, at du er udadvendt og har en overbevisende adfærd. Du har salgsdrive og formår at skabe gode relationer til kunderne. Derudover er du ambitiøs og klar til at løfte din salgskarriere med et job udover det sædvanlige. Vi lægger særligt vægt på, at du:

 • er resultatorienteret, arbejder målrettet og er selvkørende
 • formår at sætte dig i kundens situation og sammensætte løsninger ud fra kundens behov
 • tror på dig selv og ikke er bleg for at "sparke døren ind"
 • er ihærdig, loyal, struktureret og god til at kommunikere.

Nordiske Medier tilbyder

 • ansættelse i en innovativ, ambitiøs og førende mediekoncern
 • en spændende og alsidig hverdag
 • en moderne virksomhed i konstant vækst
 • et uformelt arbejdsmiljø hvor dine idéer og forslag vil have indflydelse
 • gode muligheder for faglig og personlig udvikling
 • dedikerede og dygtige kolleger
 •    
  Se evt. mere om Nordiske Medier på www.nordiskemedier.dk.

Ansættelsesvilkår
Stillingen er på fuld tid. Løn efter kvalifikationer med attraktiv bonusordning og pension. Der er 3 måneders prøvetid i stillingen.

Jobbet udføres fra Nordiske Mediers afdeling i Odense.

Ansøgning
Send din ansøgning og CV i PDF-format mrk. "Mediekonsulent Odense" til
personale@nordiskemedier.dk senest 30. september 2021. 

Nordiske Medier ønsker at afspejle det omgivende samfund. Derfor opfordres alle uanset personlig baggrund og orientering til at søge stillingen.

Mere information
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Salgs- og afdelingsleder Peter Aagaard Nielsen på telefon 26 79 49 17 eller
pan@nordiskemedier.dk

Om Nordiske Medier A/S
Nordiske Medier er Skandinaviens største B2B mediehus med 54 målrettede medier i Skandinavien. Medier, der har til formål at agere informations- og kommunikationskanal mellem branchefolk inden for en bred vifte af erhvervsgrupper som byggebranchen, søfart, plejesektoren, motorbranchen samt jern- og maskinindustrien.

Det er her erhvervslivet orienterer sig om, hvad der rører sig. Det er her brancher videndeler, opdaterer og gør sig synlige i markedet.

Kontakt
Kontaktperson
Peter Aagaard Nielsen
Tlf:
26794917
Adresse
Havnegade 29, st
5000 Odense
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
17-08-2021
Udløber:
30-09-2021
Kviknummer:
LJA-82532607
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Salg & Kommunikation
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.