SØG JOB MED ET ENKELT KLIK - DER ER LIGE NU 
3.264
3.264
 JOBS
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Asgaard Recruitment

|
Nordjylland
|
Indrykket 21-12-2021

Målrettet Account Manager

Trigges du af salg, brænder du for at yde god kundeservice og motiveres du af at lukke en god handel?

Kimbrer Computer er i en rivende udvikling, og som en del af vækst- og strategiplanen mod 2023 søger vi nu en engageret og målrettet Account Manager, der kan være med til at styrke salgsaktiviteterne indenfor virksomhedens HP-forretning.

Sådan ser din arbejdsdag ud

Som Account Manager hos Kimbrer Computer kommer du til at indgå i et tæt samarbejde med dygtige og erfarne Product Managers, som har bred erfaring og dybdegående knowhow om produkter fra IBM, Lenovo, Dell, EMC, NetApp, Supermicro, Cisco og HP. Du kommer til at arbejde fast fra Kimbrer Computers hovedkontor i Aars, hvor der til dagligt sidder 55 medarbejdere. HP-teamet består af to personer, herunder en Product Manager og en Account Manager. Du vil få en grundig oplæring i produkter såvel som salgsprocesser, så du er godt klædt på til at udføre dine arbejdsopgaver. Dit fokusområde og din væsentligste opgave bliver at udvikle og skabe vækst indenfor HP-markedet. På sigt vil der være mulighed for at arbejde med andre forretningsområder, fx NetApp.

Dine arbejdsopgaver vil bestå af:

  • Besvarelse af forespørgsler og tilbudsgivning
  • Udvikling og support af nye og eksisterende kunder og leverandører
  • Udbygning af din egen kundeportefølje

Hvem er du?

Som Account Manager får du mulighed for at drive og udvikle dit eget forretningsområde for dermed at bidrage til opnåelsen af virksomhedens overordnede målsætninger. Vi forventer derfor, at du besidder et godt købmandsskab og har en god forretningsforståelse.

  • Du har salgsdrive, et stærkt gåpåmod og motiveres af udfordrende opgaver og mål.
  • Du har en høj arbejdsmoral, er dedikeret til dit arbejde og arbejder effektivt og målrettet.
  • Du er en troværdig og loyalitetsskabende holdspiller, som trives i et travlt miljø med tryk på speederen og samtidig har evnen til at arbejde selvstændigt og jagte dine egne mål.
  • Du har teknisk flair og en interesse for IT og behersker dansk og engelsk i skrift og tale.

Vi forventer ikke, at du har årevis af salgserfaring. Det vigtigste er, at du har en høj arbejdsmoral, en interesse for salg og viljen til at lære og udvikle dig.

Din succes i stillingen bliver målt på din dedikation samt din evne til at få ting til at lykkes, til at møde kollegaer og kunder i øjenhøjde og til at prioritere dine opgaver med virksomhedens strategiske mål for øje.

Hvad kan Kimbrer Computer tilbyde?

Du kan forvente en spændende og udfordrende stilling, der giver dig mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt i en dynamisk, professionel og mangfoldig virksomhed med en flad struktur og højt til loftet, hvor der er plads til, at den enkelte kan udfolde sit potentiale.

Kimbrer Computer viser tillid og tør give sine medarbejdere ansvar. Du kan derfor forvente en stor grad af frihed og fleksibilitet i jobbet. Omvendt forventes det, at du er beslutningsdygtig og kan administrere din frihed ansvarligt.

Du vil opleve en jordnær arbejdsplads, hvor der hersker en afslappet, hyggelig og familiær stemning. Virksomhedens nordjyske DNA skinner igennem og afspejler sig i såvel omdømme og renommé som i den gennemgående ordentlighed, ærlighed og ydmyghed, der præger kulturen i hele virksomheden. Der løftes i flok, ligesom der hersker en tro på, at gensidig respekt, forståelse for hinandens arbejde og samspillet mellem fagligheder er hvad der udgør nøglen til succes og skaber et godt arbejdsmiljø.

Der udvises oprigtig interesse i hinanden som mennesker, og alle har et ansvar for at sikre en sund arbejdsplads med høj trivsel og arbejdsglæde. Selvom der er travlt, er målet for en arbejdsdag, at medarbejderne har haft en sjov dag og føler sig motiverede til dagen i morgen.

Din løn bliver en kombination af fast løn og provision. Lønpakken indeholder derudover som standard pensionsordning og sundhedsforsikring.

Om Kimbrer Computer

Kimbrer Computer er en velkonsolideret dansk vækstvirksomhed, der siden 1995 har specialiseret sig inden for køb og salg af brugt og renoveret IT hardware til B2B-markedet. Virksomheden har kunder og leverandører i mere end 80 lande og tilbyder en bred vifte af servere, storage-systemer og netværksudstyr fra nogle af verdens førende brands, herunder IBM, Lenovo, Cisco, Dell, EMC, NetApp og HP.

Kontakt
Kontaktperson
 
Tlf:
+4522479146
Adresse
9600 Aars
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
21-12-2021
Kviknummer:
LJA-83126859
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Salg & Kommunikation
Job fra denne arbejdsgiver
Vesthimmerland, Nordjylland
Frist: 
28-06-2022
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.