SØG JOB MED ET ENKELT KLIK - DER ER LIGE NU 
1.898
1.898
 JOBS
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
NORDJYSKE Medier A/S

NORDJYSKE Medier A/S

|
Nordjylland
|
Indrykket 10-03-2020

Løn- og HR-konsulent

Lønadministration - HR-support -  Ledersparring

NORDJYSKE Medier er et moderne og innovativt mediehus, der skaber viden og sammenhold mellem mennesker. Vi er Nordjylland og Nordjylland er os. Vi oplyser, engagerer og inspirerer nordjyderne på relevante platforme. Vi sørger for perspektiv og er tæt på nordjydernes liv og er en del af det samfund, de færdes i, og det, de beskæftiger sig med. NORDJYSKE Medier er med opstart den 2. januar 1767 den næstældste medievirksomhed i Danmark og beskæftiger på nuværende tidspunkt cirka 650 medarbejdere fordelt over en lang række forskellige faggrupper.

Vi tror på, at den vigtigste forudsætning for at give kunderne en god oplevelse er, at vi, der arbejder hos NORDJYSKE Medier, selv har en god oplevelse på jobbet. Derfor bliver der lagt stor vægt på at have et godt samarbejde på tværs af fagområder og funktioner og derfor støtter og udfordrer vi hinanden hos NORDJYSKE Medier. Vi skaber positive rammer og tilbyder spændende udviklingsmuligheder i et uformelt og inspirerende miljø.

Til at understøtte udviklingen søges nu en Løn- og HR-konsulent.


Hvem er vi og hvad bliver dine arbejdsopgaver?
Hverdagen byder på afvekslende opgaver, en stor kontaktflade samt muligheden for at blive en del af en dynamisk arbejdsplads med en uformel kultur og engagerede kolleger. Du bliver en del af et HR-team med 8 engagerede kolleger, hvor du vil få reference til afdelingslederen for lønområdet. Der er i teamet et tæt samarbejde mellem HR Business Partnerne og Løn- og HR-konsulenterne omkring rådgivning, opgaveløsning og servicering af lederne i de forskellige forretningsområder.

Dine primære arbejdsopgaver bliver 1) udarbejdelse af ansættelseskontrakter og lønudmøntning inden for alle vores fagområder 2) administration af overenskomster, lokalaftaler, lønreguleringer, arbejdstid, ferie, fravær, barsel og refusioner 3) kvalitetssikring af personaledata, afstemning og årsafslutning 4) indgå i og supportere årshjulsaktiviteter i HR.

Hvad tilbyder du os?
Du har erfaring inden for løn- og HR-området, hvor du har opbygget en stor bredde og en solid personaleadministrativ kompetence inden for fortolkning af overenskomster og arbejdstidsregler. Du har et skarpt fokus, er god til at planlægge, følge op og følge opgaverne til dørs. Du har det godt med deadlines og kan holde hovedet koldt, når dagligdagen kan blive lidt hektisk. Det vil være en fordel, hvis du har løn- og systemerfaring med Lessor lønsystem, Mindkey HR system og Excel, men det er ikke et krav.

Som person har du et positivt og engageret drive, har helhedsforståelse og forstår den organisation, som du er en del af. Du er fleksibel i forhold til ændringer i arbejdsopgaver, og du har blik for effektiviseringsprocesser og bidrager gerne med løsningsforslag. Du bidrager med godt humør til vores servicekultur.

Ansættelsesvilkår
Gode ansættelsesvilkår med løn efter kvalifikationer. Stillingen er på fuld tid med primært arbejdssted i Aalborg.

Alt det praktiske

Send din ansøgning og CV i PDF-format malene.virring.nielsen@nordjyske.dk hurtigst muligt, da vi løbende holder ansættelsessamtaler. Vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Trine Møller Simonsen mail: Trine.moller.simonsen@nordjyske.dk mobil: 22491408 eller Ledende HR Business Partner Malene V. Nielsen mail: malene.virring.nielsen@nordjyske.dk eller mobil 28408842. Vi glæder os til at modtage dit CV og ansøgning.

For yderligere information om NORDJYSKE Medier se www.nordjyskemedier.dk

Kontakt
Kontaktperson
Trine Møller Simonsen
Tlf:
2249 1408
Adresse
Langagervej 1
9220 Aalborg Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
10-03-2020
Udløber:
09-04-2020
Kviknummer:
LJA-79727281
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Human Resources,
Media,
Økonomi
Lignende job
Komplex ApS
Nordjylland
Frist:
22-10-2020
Job fra denne arbejdsgiver
Morsø, Nordjylland
Frist: 
02-10-2020
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.