SØG JOB MED ET ENKELT KLIK - DER ER LIGE NU 
3.402
3.402
 JOBS
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Hjørring Kommune

|
Nordjylland
|
Indrykket 13-01-2022

Litteraturformidler med flair for lånerkontakt og læselystBrænder du for litteraturen i alle dens former? Kan du lide publikumskontakt? Og har du gode bud på, hvordan vi kan styrke læsning og læselyst hos vores lånere?
 
Hjørring Bibliotekerne søger en energisk og initiativrig litteraturformidler til arbejdet med børn, unge og voksne lånere.
 
Team Formidling og litteratur, som du bliver en del af, har fokus på formidlingen i biblioteksrummet. Til stillingen hører en del borgerbetjening, og vi tager det som en selvfølge, at du sætter en ære i at give alle en god betjening uanset deres alder, interesser og livssituation. Den personlige formidling af gode læseoplevelser falder dig naturligt, og du har lyst til at gøre litteraturen og sproget levende for alle aldersklasser. Du kommer også til at deltage i projektarbejde og bidrage til udvikling af vores indsatsområder. Udover vagter på hovedbiblioteket vil du blive tilknyttet et af vores lokalbiblioteker.
 
Vi forventer, du har en uddannelse som bibliotekar, cand.scient.bibl. eller anden relevant, videregående uddannelse – og gerne med erfaring fra en lignende stilling. 
 
Vi tilbyder
En spændende og inspirerende arbejdsplads, hvor alle tager ansvar og arbejder med og mod fælles mål. Du får gode kolleger i en kreativ organisation, hvor du fra første dag får medindflydelse på at definere dine arbejdsopgaver.            
 
Hjørring Bibliotekerne består af 5 biblioteker i kommunen, som har fokus på at være steder for demokrati og dannelse, hvor alle borgere har mulighed for at opleve, skabe, deltage og lære. Vi har indrettet bibliotekerne til at være inspirerende og involverende steder. Vi er organiseret i teams og arbejder på tværs af de fysiske lokationer. 
 
Vil du vide mere?
Du er velkommen til at kontakte bibliotekschef Benthe Hansen på telefon 7233 4814 eller souschef Janni Sørensen på telefon 7233 4825 for yderligere oplysninger.

Besøg vores hjemmeside http://www.hjbib.dk/ og mød os på Facebook, Instagram eller YouTube!
 
Løn- og ansættelsesforhold
Løn og ansættelsesvilkår fastsættes efter gældende overenskomst på området.

Stillingen er på 37 timer og ønskes besat pr.1. april 2022 eller hurtigst muligt.
Forud for endelig ansættelse i stillingen indhentes børne- og straffeattest.

Hjørring Kommune har røgfri arbejdstid
Det betyder, at medarbejdere ikke må ryge i arbejdstiden - hverken inde eller ude.
Læs mere her: Røgfri arbejdstid

Ansøgning
I din ansøgning må du meget gerne give konkrete eksempler på, hvordan du kan bringe din viden og erfaringer i spil, og hvilke tanker du gør dig om at styrke læsning og læselyst. 
 
Ansøgningen skal være os i hænde senest den 4. februar 2022.  
Ansættelsessamtaler forventes afholdt i løbet af uge 6.

Send ansøgning online
Du sender din ansøgning, CV og relevante bilag via vores rekrutteringssystem. Du bliver guidet igennem processen ved at trykke på knappen "Send ansøgning".

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Kontakt
Kontaktperson
 
Adresse
9800 Hjørring
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
13-01-2022
Kviknummer:
LJA-83225055
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Kunst, kultur og sport,
Media
Job fra denne arbejdsgiver
Hjørring, Nordjylland
Frist: 
19-07-2022
Hjørring, Nordjylland
Frist: 
20-07-2022
Hjørring, Nordjylland
Frist: 
12-06-2022
Hjørring, Nordjylland
Frist: 
07-06-2022
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.