SØG JOB MED ET ENKELT KLIK - DER ER LIGE NU 
1.655
1.655
 JOBS
Gem annonce
KFUM's Soldaterhjem

KFUM's Soldaterhjem

|
Nordjylland
|
Indrykket 13-01-2021

Leder til KFUMs Soldaterhjem

LEDER SØGES TIL KFUMS SOLDATERHJEM AALBORG

KFUMs Soldatermission søger en dynamisk leder, der kan gå forrest i arbejdet med at gøre KFUMs Soldaterhjem til det foretrukne sted for værnepligtige og andre soldater fra Aalborg Kaserne. Vores kommende soldaterhjemsleder skal både kunne lede medarbejdere og stå for driften af KFUMs Soldaterhjem inklusiv arbejdet for veteraner med særlige udfordringer. I 2013 blev der er i tilknytning til soldaterhjemmet bygget et rekreationshjem med otte midlertidige boliger (KFUMs SoldaterRekreation), som en del af KFUMs Soldatermissions veteranindsats.

Vores overordnede formål er at forkynde det kristne budskab til soldater og veteraner gennem ord og handling. Vi benytter KFUMs Soldaterhjem til at opnå dette formål, hvor soldater bydes velkommen i hjemlige rammer eller soldaterne oplever sig set, når vi møder dem med kantinevognen på deres hjemmebane. Vi sælger mad og drikkevarer samt afholder temaaftener eller arrangementer målrettet tjenestegørende, veteraner eller pårørende. Hver aften er der aftensang og andagt, hvor vi deler evangeliet om Guds kærlighed til alle og sammen beder Soldatens Bøn eller Fadervor.

KFUMs Soldaterhjem i Aalborg er bygget i 1955 og er over årene blevet renoveret, så det nu rummer nogle store lokaler med mulighed for både at afholde store arrangementer og at skabe hyggekroge. Der er et nyere køkken, samt et stort værksted med mulighed for bl.a. aktiviteter for veteraner. I haven er der et udendørstræningsanlæg, som sponsorer og Aalborg kommune har støttet etableringen af. Der er et godt og tæt samarbejde med Kasernen og andre aktører i Aalborg, og som soldaterhjemsleder skal du være parat til at navigere i omskiftelige situationer.

Stillingen er en mellemlederstilling med en stor grad af selvstændighed og ansvar for det lokale soldaterhjem, samtidig med at arbejdet skal udføres i overensstemmelse med KFUMs Soldatermissions værdier og visioner.

Af den kommende leder forventer vi:

 • At du har et kristent livssyn, som du kan bruge aktivt i dit arbejde. Erfaring fra kirkeligt ungdomsarbejde er en fordel.
 • Diakonifaglige kompetencer (uddannelse eller erfaring) samt faglig viden og/eller erfaringer med mennesker, der har sociale og personlige udfordringer.
 • Erfaring med personale- og driftsledelse samt gerne en lederuddannelse. På KFUMs Soldaterhjem i Aalborg er der både unge volontører samt faguddannede medarbejdere.
 • Interesse for at arbejde med mennesker og kan opbygge gode relationer. På KFUMs Soldaterhjem i Aalborg skal der både tages hensyn til den interne sammenhængskraft (arbejdet med meget forskellige målgrupper/forskellige behov og ønsker) samt den eksterne sammenhængskraft (tæt samarbejde med Kasernen, Aalborg Kommune, Forsvarets Veterancenter, Soldatervenner og Folkekirken m.fl.).
 • At du har forretningssans med lyst til og indsigt i det praktiske arbejde.

Vi tilbyder:

 • Et job, hvor du vil opleve at gøre en helt konkret forskel for andre mennesker. Egne værdier og job kan smelte sammen som leder af KFUMs Soldaterhjem i Aalborg.
 • En organisation, hvor visionen for de kommende år har overskriften Vision 2025 - En bæredygtig organisation i udvikling. KLIK HER
 • En arbejdsplads og organisation, hvor du, sammen med alle ansatte, skal være med til at udfolde og udleve visionen.
 • Stor selvstændighed i jobbet indenfor målbeskrivelsen.
 • Mulighed for at ansætte eventuel ægtefælle - alt efter kompetencer
 • En lederbolig, der ligger i forlængelse af soldaterhjemmet.
 • Relevante kurser og efteruddannelse.
 • Løn efter kvalifikationer. Startløn mellem lønramme 31 og 36 + tillæg.
 • Pensionsordning på 12 %, hvoraf 1/3 betales selv.

Yderligere oplysninger:
Læs mere om KFUMs Soldatermissions organisation, værdier og visioner her.
Læs hele jobbeskrivelsen her.

Kontakt gerne generalsekretær Per Møller Henriksen, pmh(at)kfums-soldatermission.dk tlf. 7620 4480 / 2229 6189 for yderligere oplysninger om stillingen.

Ansøgning med relevante bilag og udtalelser sendes til KFUMs Soldatermission, Generalsekretær Per Møller Henriksen, Treldevej 97, 7000 Fredericia, eller pr. e-mail til , pmh@kfums-soldatermission.dk. Ansøgningen skal være udfyldt på organisationens ansøgningsskema (word-format) (eller pdf-format). Oplys venligst på ansøgningen, hvor du har set stillingsopslaget.

Ansøgninger behandles løbende.

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Kontakt
Virksomhedsinformation
KFUM's Soldaterhjem
Treldevej 97
7000 Fredericia
Tlf:
7620 4480
Kontaktperson
Per Møller Henriksen
Tlf:
2229 6189
Adresse
9000 Aalborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
13-01-2021
Udløber:
12-02-2021
Kviknummer:
LJA-81579125
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse,
Organisation og forening
Gem annonce
Lignende job
Aalborg Universitet
Aalborg, Nordjylland
Frist:
14-02-2021
Jammerbugt Kommune
Nordjylland
Frist:
25-02-2021
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.