SØG JOB MED ET ENKELT KLIK - DER ER LIGE NU 
1.810
1.810
 JOBS
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
De Frivilliges Hus

De Frivilliges Hus

|
Nordjylland
|
Indrykket 07-10-2020

Leder til De Frivilliges Hus i Aalborg

Leder til De Frivilliges Hus i Aalborg

De Frivilliges Hus er en selvejende institution, der har til formål at rådgive og udvikle det frivillige sociale arbejde i Aalborg kommune. Vi er et kapacitetsopbyggende konsulenthus for de frivillige sociale foreninger, og vi formidler frivilligjob og hjælpetilbud i tæt samarbejde med foreningerne.

Bestyrelsen og personalet udarbejder strategier og virksomhedsplaner, der danner grundlag for udvikling og samspil til mange sider.

Lederen er ansvarlig for fremme af husets formål, for at lede såvel personalegruppen som frivillige og for at organisere og styre drift og udvikling. Finansiering af husets mange aktiviteter indgår som et væsentligt led ligesom faglig tilstedeværelse i forhold til indhold og strategi. Ved at praktisere synlig ledelse, herunder at formidle, inspirere og vejlede medarbejdere og frivillige, skaber lederen sammenhæng mellem vision, værdier, mål og handling i det daglige. Der er i øjeblikket otte ansatte og fem frivillige.

Stillingen er ledig til besættelse pr. 1. januar 2021.

Vi søger en synlig leder, der kan være med til at profilere huset og kvalificere debatten om frivillighedens rolle i civilsamfundet. Vi forestiller os, at lederen har let ved at omgås mennesker fra alle dele af samfundet og kan skabe relationer til nuværende og potentielle samarbejdspartnere. Lederen har et rummeligt menneskesyn og ser styrken i en mangfoldig personalegruppe. Lederen har desuden forståelse for og kan manøvrere i det politiske felt, som De Frivilliges Hus er en del af.

De Frivilliges Hus flytter adresse til Vejgård. En af den nye leders første opgaver bliver således at forestå flytningen, der påregnes at skulle finde sted allerede i februar-april 2021.

Vi forventer, at du har en relevant uddannelse og ledelseserfaring med ansvar for inddragende personaleledelse, økonomistyring og strategisk planlægning. Du har blik for den enkelte medarbejders personlighed og udviklingspotentiale såvel som for husets langsigtede mål. Og du handler derpå.

Vi tilbyder en utraditionel og spændende arbejdsplads. Lederen arbejder under ansvar for bestyrelsen, der er bredt sammensat, og sammen med en gruppe engagerede medarbejdere, hvis værdigrundlag afspejler et humanistisk menneskesyn.

Løn- og ansættelsesforhold vil ske i henhold til gældende overenskomst.

Eventuelle spørgsmål kan rettes til bestyrelsesformand, Bjarke Skou på tlf. 22 28 89 54 på hverdage efter kl. 15.00.

Ansøgninger vedlagt uddannelsesbeviser og udtalelser sendes til: tove@frivillighuset.dk

Ansøgningsfrist d. 18.10.2020 kl. 12.00.

Der føres samtaler d. 9.11.2020 og evt. d. 13.11.2020.

Mølholmsvej 2 9000 Aalborg Tlf.: 98 11 13 44 frivillighuset@frivillighuset.dk EAN: 5798003744872

www.frivillighuset.dk www.facebook.com/frivillighuset

Kontakt
Kontaktperson
Bjarne Skou
Tlf:
2228 8954
Adresse
Mølholmsvej 2
9000 Aalborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
07-10-2020
Udløber:
18-10-2020
Kviknummer:
LJA-81243390
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse,
Socialvæsen
Lignende job
Byrådssekretariat, HR og Kommunikation
Vesthimmerland, Nordjylland
Frist:
25-10-2020
DOF Frederikshavn Aftenskole
Frederikshavn, Nordjylland
Frist:
19-10-2020
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.