Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Børnehuset Mariehønen

|
Nordjylland
|
Indrykket 09-06-2018

Leder til Børnehuset Mariehønen, Vrensted

37 timer - opstart 1. august 2018

 

OM OS:

Vores værdigrundlag:

Et privat børnehus med stort fokus på

Nærhed, Natur og bevægelse 

Det betyder, at vi i det daglige ønsker, at anvende vores fantastiske udearealer, og nærmiljøet til bevægelse og leg. Vi udfordrer fantasien, og kreativiteten, og ligger vægt på, at børnene har mulighed for at udvikle sig, og udfolde sig i et trykt miljø, hvor nærhed er det vigtigste pædagogiske redskab. Vi modtager ikke kun børnene, men familierne. 

 

Vi er en lille privat integreret institution belæggende i Vrensted by. Vi har eksisteret som privat børnehus i 7 år og står nu lidt ved et vendepunkt. Til oktober flytter vi i nye lokaler i Byens Hus, som er den gamle skole der bliver omdannet til forsamlingshus, Børnehus og idrætsforening. Dette ser vi som en ny start for Børnehuset i sin helhed, hvor vi gerne vil være en større del af Byens liv. 

PT har vi 12 børn i huset. 5 børnehavebørn og 7 vuggestuebørn. Vi er normeret til max 30 og ønsker at forblive en lille institution hvor vi kan skabe nærhed. Personalet består af en Leder (Dig?) en Pæd.medhjælper og en pædagog samt en fast vikar. 

Vi har en forældregruppe der støtter rigtig godt op om vores daglige arbejde.

Vi arbejder ud fra en anerkendende pædagogik og arbejder aktivt bl.a. med ICDP som redskab. 

Vi har i flere år været med i De Grønne Spirer, vi vægter naturen, udelivet og lokalsamfundet højt i vores hverdag. 

Sidste år blev vi DGI certificeret. Vi ønsker at vores institution skal være et aktivt forbillede for både børnene og familierne i byen. 

Om jobbet

Vi søger en leder der både kan fungere som leder og som almindelig pædagog.

Nogle af de ledelsesmæssige opgaver er bl.a. løn, vagtplan, MU-samtaler, pædagogisk ansvar i forhold til læreplaner, ansvar for årshjul mm. 

Der er vigtigt at finde balancen mellem at være den nærværende pædagog for både børnene, kollegaerne og familierne. Samt at være en tydelig leder der går forrest og leder personalet mod huset værdier og visioner. 

Som leder bliver det din opgave at skabe ro, stabilitet og fælles retning for både medarbejdere, bestyrelse og forældre ved at være bindeled mellem drift, pædagogisk praksis, personaleledelse og forældresamarbejde – alt sammen med kerneopgaven i fokus.

Da vi står ved et vendepunkt, vil du kunne sætte dig eget præg på hvilken institution vi skal blive i fremtiden. Du vil være i tæt samarbejde med bestyrelsen om at skabe den ønskede institution i Vrensted. 

Din profil

Du er udannet pædagog og gerne med ledelses erfaring (ikke et krav)

Du er en leder der leder personalet anerkendende og kan gå forrest i konflikter og tværfagligt samarbejde. Samtidig kan du være primærpædagogen til den almindelige forældresamtale.  

Det vigtigste pædagogiske redskab for dig er nærhed. Du ønsker at gå forrest i et hus som ikke bare er en institution til pasning, men et hus der rummer hjemlighed, nærvær og sammenhold. 

Du skal have lyst til at blive en del af Byens liv som ansigt ud af til fra Børnehuset. Du skal være med til at arbejde på at vi bliver mere synlige og attraktive i vore nærmiljø.  

Løn og ansættelsesvilkår Du vil blive ansat under gældende overenskomst fra BUPL

Hvis du vil vide mere Se vores hjemmeside: http://www.boernehusetmariehoenen.mono.net/ og Facebook; Børnehuset Mariehønen og se hvem vi er. 

Hvis du vil vide mere om stillingen kan du kontakte bestyrelsesformand Jannik Røge på 42 13 49 30. Du er også velkommen til at besøge huset og se stedet.

Ansøgning Sendes til Bestyrelsesformand Jannik Røge på jsr@hedegaard-as.dk

Ansøgningsfrist 25. juni 2018 kl. 12.00 - Samtaler forventes at holdes 27-28. juni 2018

Kontakt
Kontaktperson
Jannik Skovsted Røge
Tlf:
42134930
Adresse
9480 Løkken
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
09-06-2018
Kviknummer:
LJA-62195044
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Undervisning og pædagogik
Lignende job
ARNVIND GROUP
Aalborg, Nordjylland
Frist:
17-02-2019
Ikea
Aalborg, Nordjylland
Frist:
17-02-2019
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.