Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Leder af bygningsmyndigheden i By og Land - Aalborg Kommune

Aalborg Kommune

Aalborg, Nordjylland

Fuldtid
Kontakt
Aalborg Kommune
Stigsborg Brygge 5 1
9400 Nørresundby
Tlf
+4525202270
Kontakt
Alvaro Arriagada
9400 Nørresundby
Danmark
Praktisk information
Oprettet
06-12-2023
Udløber
07-01-2024
Kviknummer
LJA-85154924
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Øvrige stillinger

I By og Land arbejder vi hver dag for at udvikle en harmonisk kommune. Vi er drivkraften i udviklingen af de fysiske rammer, der gør Aalborg til en attraktiv, dynamisk og bæredygtig kommune. Sammen med borgerne ønsker vi at være en kommune, hvor vi værdsætter vores byer og unikke landskaber i et samspil med borgere og erhvervslivet.

Aalborg Byråd har fokus på at yde god erhvervs- og borgerservice. Vi søger en afdelingsleder, der vil være med til at understøtte en positiv udvikling af bygningsmyndigheden, så godt byggeri og erhvervsservice går hånd i hånd.

Om jobbet
Som afdelingsleder i Byggeri bliver du leder for 43 medarbejdere, som er organiseret i fem teams. Alle teams er fagligt selvstyrende med en teamleder i spidsen. 

Helhedsorientering, borger- og erhvervsfokus og fleksibilitet er centrale begreber i afdelingen. Medarbejderne sikrer optimalt sagsflow og er i dialog med borgere og virksomheder i sagsbehandlingen. Jobbet har mange relationer såvel internt som eksternt, så mulighedsrummet er stort i forhold til at skabe en spændende lederstilling med brede samarbejdsflader i Aalborg.

Vi tilbyder
Vi tilbyder et spændende fagligt, uformelt og udviklingsorienteret arbejdsmiljø, hvor der er plads til at sætte sit aftryk. Byggeri har en medarbejderstab med en høj faglighed og et stort engagement. Organiseringen af afdelingen er kendetegnet ved en flad struktur og en udbredt grad af medledelse. 

Du bliver en del af et lederteam på 4 personer inkl. forvaltningsgrenschefen (vakant). I jobbet får du spændende udfordringer og personlige udviklingsmuligheder samtidig med, at du står i spidsen for en videreudvikling af en velfungerende bygningsmyndighed, der også er et politisk fokusområde.

God ledelse er nødvendig for at kunne gennemføre udvikling af arbejdsprocesser og faglighed i byggesagsbehandlingen. Ledelseskompetence er mere afgørende, end om du kan “byggeloven i detaljen”! Vi har derfor brug for en leder, der går foran og støtter medarbejderne i deres arbejde.

I jobbet skal du bidrage med en borgervenlig og professionel tilgang i sagsbehandlingen. Det er afgørende, at du har lyst og kompetencer indenfor bygningsmyndighedens opgaver og kan skabe overblik i en større sammenhæng. Samtidig skal du være motiveret af at arbejde i en politisk styret organisation, hvor dagsordener og bundlinjer er mangfoldige samtidig med, at beslutningerne ofte har offentlighedens interesse.

Dine ledelsesmæssige kompetencer er kendetegnet ved åbenhed, synlighed og dialog med stor opmærksomhed på at fastholde sikker drift og medvirke i udvikling og forandringsprocesser. Som leder har du fokus på god personaleledelse og kan håndtere vanskelige processer. 

Du har beslutningsstyrke, gennemslagskraft og tager ansvar, ligesom du er god til at lave forpligtende aftaler og følge op. Du har ledelseserfaring og/eller talent for ledelse – herunder en uddannelse indenfor ledelse, og kan leve op til Aalborg Kommunes ledelsespolitik.  

Som person er du: 

 • Rolig, robust og god til at bevare overblikket og håndtere krydspres i forhold til beslutninger og prioriteringer
 • Effektiv, mål- og resultatorienteret og overholder aftaler og tidsfrister
 • Nysgerrig på viden og god til at kommunikere og formidle budskaber både overfor medarbejdere og lederkolleger
 • Empatisk og til stede overfor dine medarbejdere 
 • Troværdig og tillidsvækkende med et naturligt godt humør
 • Interesseret i samarbejde på tværs.


Fagligt har du:

 • Ledelsesmæssig erfaring – gerne fra en politisk ledet organisation
 • Relevant videregående uddannelse
 • Kendskab til byggeri, arkitektur og planlægning
 • God viden om lovgivningen inden for myndighedsområdet
 • Indsigt i udfordringerne på bygningsområdet
 • Evner som sparringspartner ift. udfordrende sager
 • Kendskab til forvaltningsrettens principper
 • Interesse for samarbejde på tværs i og uden for kommunen.

Hvis du lever tilstrækkeligt op til ovennævnte krav, eller har ambitioner om at gøre det i nær fremtid, så har vi et udfordrende lederjob til dig i en spændende afdeling og forvaltningsgren. 

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst mellem KL og den forhandlingsberettigede organisation. 

Vil du vide mere? 
Hvis du er interesseret i stillingen, opfordrer vi dig til at kontakte os, hvis der er behov for yderligere uddybning af arbejdsområdet, opgaverne og stillingens indhold i øvrigt. 

 • Direktør i By og Land Alvaro Arriagada på tlf.: 2520 2130.
 • Afdelingsleder i Byudvikling Henrik Thomsen tlf. 2520 2230.
 • Afdelingsleder i Lokalplanlægning Charlotte Krogh tlf. 2520 2210.

Ansøgningsfrist 
Ansøgningsfristen er søndag den 7. januar 2024, og der vil blive afholdt samtaler den 15. og 16. januar 2024.

Imellem første og anden samtale vil de kandidater, der går videre til 2. samtale blive bedt om at udfylde en kompetenceprofil fra Garuda. Kandidaterne vil blive inviteret til en dialog om profilen torsdag den 18. januar 2024.

Forventet opstart 1. marts 2024.

Send ansøgning
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" og udfylde den formular, som kommer frem. 
Ansøgningen vedhæftes samt bilag i begrænset omfang (CV og eksamensbevis).

I Aalborg Kommune tror vi på, at mangfoldighed skaber værdi, og vi bruger det potentiale, der ligger i forskelligheden til at løse vores kerneopgave endnu bedre. Vi behandler alle vores medarbejdere ligeværdigt, og opfordrer alle til at søge stillingen – uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold. 

Vores arbejdsplads – kom med på en fantastisk rejse  
Som medarbejder i Aalborg Kommune bliver du en del af et stærkt fællesskab, der tæller 16.000 kollegaer og som hver dag udvikler sig sammen for at skabe de bedste resultater for borgere, virksomheder og foreninger.    

Vores kommune – i rivende udvikling  
Aalborg vokser hvert år med flere end 1000 nye indbyggere og takket være et handlekraftigt fællesskab, der gør tingene sammen, er der de sidste årtier blevet skabt tusinder af nye arbejds- og studiepladser samt et rigt kultur- og fritidsliv.  

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på Nordjyskejob.dk

Ansøg nu
Virksomhed
Aalborg Kommune
Stigsborg Brygge 5 1
9400 Nørresundby
Telefon
+4525202270
Kontaktperson
Alvaro Arriagada
Adresse
9400 Nørresundby
Danmark
Praktisk information
Oprettet
06-12-2023
Udløber
07-01-2024
Kviknummer
LJA-85154924
Jobtype
Fuldtid
Fag
Øvrige stillinger