Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Den Jyske Sparekasse A/S

Den Jyske Sparekasse A/S

|
Nordjylland
|
Indrykket 10-09-2018

Leasingkonsulent

Den Jyske Sparekasse A/S søger en kompetent og resultatorienteret leasingkonsulent til vores leasingselskab, DJS Leasing A/S. Har du en baggrund som leasingmedarbejder, erhvervsrådgiver i et pengeinstitut, erhvervssælger/konsulent indenfor erhvervsaktiver eller anden relevant baggrund, og sætter du en ære i at yde rådgivning på et højt plan? - Så kan det være dig, vi leder efter.

Jobbet:

Som leasingkonsulent vil din rolle være at opbygge og servicere din egen portefølje af mindre og mellemstore erhvervskunder med leasing af maskiner og køretøjer. Porteføljen vil være sammensat af virksomheder fra flere forskellige brancher.

Du skal endvidere fungere som leasingpartner for Den Jyske Sparekasses filialer og kunderådgivere og være aktiv deltager i sparekassens salg og servicering af leasingprodukter.

En spændende stilling i et dynamisk miljø, hvor resultater, samarbejde og godt kollegialt sammenhold er nøgleord. Du sørger i høj grad for selv at planlægge din arbejdsdag, hvor du kører ud til kunderne hjemmefra, og hvor du samtidig har tæt adgang til sparring med dine kolleger i DJS Leasing A/S. Du kommer til at arbejde i en virksomhed, hvor fagligheden er høj og indflydelsen på eget job er stor.

Dig:

Du har evt. erfaring fra et leasingselskab, et pengeinstitut eller andet område med salg og rådgivning omkring erhvervsaktiver. Du har en faglig viden og evt. teoretisk uddannelse, der har givet dig kendskab til finansiel leasing, så du har forståelse for, hvilke fordele leasing af maskiner og køretøjer har for en virksomhed.

Du er resultatorienteret og sætter en ære i godt købmandskab, sund kreditgivning og gode resultater for alle parter.

Du trives med at arbejde selvstændigt, struktureret, effektivt og vedholdende i et job med en meget stor grad af frihed under ansvar.

Vi tilbyder:
I Den Jyske Sparekasse sættes nærvær i højsædet nærvær til både kunder og kolleger. Vi tilbyder en arbejdsplads, der ønsker at sikre optimale rammer for trivsel og udvikling, og som altid tager udgangspunkt i den enkelte.

Så har du lyst til at være nærværende og medvirke til at skabe overblik, så kunderne oplever overskud personligt og økonomisk så er DJS Leasing A/S et godt arbejdssted for dig.

Er du interesseret i udfordringen?
Så send en ansøgning hurtigst muligt.

Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte
Bjarne Kristensen
Direktør
bk@djsleasing.dk 
Tlf.: +45 99 33 71 12
Tlf.: + 45 27 15 23 62

Bjarne Cæsar Nielsen
HR Koordinator
bcn@djs.dk 
Tlf.: +45 76 72 13 54

Ansøgningsfrist:

Løbende  

SØG STILLINGEN HER


Kontakt
Kontaktperson
Bjarne Kristensen
Tlf:
9933 7112
Web:
Adresse
Nørregade 1
9640 Farsø
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
10-09-2018
Udløber:
10-10-2018
Kviknummer:
LJA-65360184
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans og bank,
Kontor og administration,
Økonomi
Lignende job
ARNVIND GROUP
Aalborg, Nordjylland
Frist:
18-03-2019
Ikea
Aalborg, Nordjylland
Frist:
18-03-2019
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.