SØG JOB MED ET ENKELT KLIK - DER ER LIGE NU 
2.423
2.423
 JOBS
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

By- og Landskabsforvaltningen

|
Nordjylland
|
Indrykket 26-08-2021

Landskabsarkitekt til Aalborg Kommune (genopslag)

Vil du være med til at fremtidssikre Aalborg som en grøn kommune, til glæde for både natur og mennesker? Så har du muligheden her, da Aalborg Kommune søger en landskabsarkitekt til planlægning og udvikling af kommunens rekreative, grønne og blå områder.

Om stillingen
Stillingen er placeret i Team Planlægning, Grønne Områder under Byer & Natur i By- & Landskabsforvaltningen. Her ligger ansvaret for udvikling af kommunale parker, kirkegårde og grønne områder, samt strategisk planlægning af den grønne og blå struktur i byerne og det åbne land. Teamet bidrager også med viden om planteplaner, beplantning, grønne strukturer m.m. i lokalplaner, byggesager og de tværgående udviklingsprojekter – herunder deltager vi bl.a. i projekterne som åbning af Østerå, PLUSbus, Nytorv til Nordkraft og Stigsborg Havnefront. Ud over rekreation spiller biodiversitet (Rig Natur), klima og FN’s verdensmål også en central rolle i det daglige arbejde.
 
 Dine hovedopgaver er:

 • at arbejde tværfagligt og helhedsorienteret for at fremme den grønne og rekreative profil i kommunen - med planlægning, projektering og anlæg samt dialog med driften
 • analyser og mindre skitseringsopgaver af grønne projekter i parker, grønne områder og byrum, herunder detaljerede beplantningsplaner
 • deltagelse i tværfaglige anlægsprojekter med fokus på at sikre den grønne kvalitet, bl.a. plantevalg, i både udførelse og drift
 • at bidrage med den grønne og rekreative vinkel i det tværfaglige arbejde med lokalplaner, byggesager og kommuneplanen
 
Vi forventer, at du har flere af følgende kvalifikationer:
 • en relevant akademisk uddannelse som fx landskabsarkitekt med en stærk grøn profil og et godt plantekendskab
 • en god forståelse for planters dynamik og anvendelse samt terræn og kotering
 • sans for formgivning, kvalitet og robuste løsninger og kan omsætte overordnede strategier og visioner til konkrete resultater
 • kan arbejde helhedsorienteret med grøn og landskabelig planlægning
 • erfaring med at indgå i tværfaglige projekter, projektledelse og projektering
 • en analytisk tilgang til dit arbejde og flair for at tænke strategisk
 • du er bruger af AutoCAD og Adobe-pakken og gerne med kendskab til GIS (ArcGis)
Der vil desuden blive lagt vægt på dine kompetencer for skriftlig og mundtlig kommunikation på dansk. Du skal kunne håndtere og bevare overblikket i projekter med mange aktører. Du skal desuden være fleksibel i opgaveløsningen, være udadvendt samt have et positivt og professionelt forhold til dit arbejde.

Vi tilbyder:
 • en plads i et engageret grønt team i et stærkt tværfagligt miljø
 • et selvstændigt job med ansvar og kompetence i et dynamisk og uhøjtideligt miljø
 • et godt arbejdsklima med mange forskelligartede projekter
 • gode muligheder for personlig og faglig udvikling
 • et job i en organisation, hvor der er kort vej fra plan til virkelighed
 
Løn- og ansættelsesforhold 
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst mellem KL og den forhandlingsberettigede organisation. Der er tale om en stilling med fastansættelse på 37 timer om ugen. Tiltrædelse snarest muligt.
 
Aalborg Kommune
Aalborg Kommune er Danmarks tredje største kommune og har de seneste år gennemgået en rivende udvikling med flere borgere, studerende, jobs og boliger. I By- og Landskabsforvaltningen arbejder vi med udviklingen af de fysiske rammer, der gør Aalborg til en attraktiv, dynamisk og bæredygtig kommune, hvor vi vægter det grønne og rekreative højt.
 
By- og Landskabsforvaltningen er inddelt i 3 forvaltningsgrene; Byudvikling & Byggeri, Mobilitet & Infrastruktur og Byer & Natur (med Entreprenør).

Byer & Natur
Natur- og fritidsområder er ansvarsområder under Byer & Natur. Her varetages drift og vedligehold, omlægninger og renovering af parker, grønne områder og idrætsanlæg. Naturbeskyttelse, naturgenopretning, drift og pleje af skov- og naturområder og fredede områder er også en del af Byer & Naturs ansvar. 

Entreprenørenheden, der er Aalborg Kommunes udførende enhed, hører også under Byer & Natur. Entreprenørenheden løser drifts- og vedligeholdelsesopgaver inden for veje, parker og grønne områder.
 
Du kan læse mere om vores opgaver på bl.a.  Parker og grønne områder (aalborg.dk), Byudvikling (aalborg.dk) og Aalborg Kommune - Startside Facebook
 
Vil du vide mere?
Hvis du er interesseret i stillingen, opfordrer vi dig til at kontakte os for yderligere uddybning af arbejdsområdet, opgaverne og stillingens indhold i øvrigt. Du kan kontakte afdelingsleder i By- og Landskabsforvaltningen Anne Marie Overgaard på tlf. 2520 2270 eller landskabsarkitekt Karen Luise Høgsbro, tlf. 2520 2286.
 
Ansøgningsfrist
Ansøgningsfristen er søndag den 22. september 2021. Vi forventer afholdelse af samtaler i uge 40. 
 
Ansøgning
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning".

Der skal vedhæftes bilag som f.eks. CV, portfolie og eksamensbevis i begrænset omfang.
 
Aalborg Kommune opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.
 


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=6fd143f3)

Kontakt
Kontaktperson
 
Tlf:
25202270
Adresse
9400 Nørresundby
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
26-08-2021
Kviknummer:
LJA-82573786
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Bygge og anlæg
Job fra denne arbejdsgiver
Aalborg, Nordjylland
Frist: 
16-11-2021
Aalborg, Nordjylland
Frist: 
16-11-2021
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.