SØG JOB MED ET ENKELT KLIK - DER ER LIGE NU 
2.563
2.563
 JOBS
Gem annonce

LandboNord

|
Nordjylland
|
Indrykket 20-05-2022

LandboNord i Brønderslev søger revisor

Revisor med interesse og erfaring indenfor selskaber, regnskab og skat til LN Erhverv

Brænder du for at servicere vores mange spændende små og mellemstore kunder indenfor andre erhverv? Så er du måske vores nye kollega i et professionelt team, der arbejder tæt sammen om at give kunderne den bedste rådgivning.

Jobbet
Som revisor i LN Erhverv, bliver du en del af LandboNords ØkonomiRådgivning. I LN Erhverv servicerer vi en lang række kunder og virksomheder i et bredt udvalg af brancher og størrelser. Vi har et uformelt arbejdsmiljø, hvor vi har respekt for hinandens forskelligheder og hjælper hinanden. Du får din egen kundeportefølje, og vi tilbyder dig en række spændende muligheder, samtidig med du bliver en del af et kompetent og engageret rådgivningsteam, der skaber resultater gennem en fælles indsats.

Dine arbejdsopgaver bliver bl.a.
• Skatterådgivning, både til selskaber og kunder med anvendelse af virksomhedsordningen
• Økonomisk rådgivning og regnskabsmæssig assistance
• Udarbejdelse af årsrapporter og skatteregnskaber
• Rådgivning om digitale produkter

Om dig
Du har erfaring med servicering af ejerledede virksomheder, og har stor viden om udarbejdelse af selskabsregnskaber og reglerne i virksomhedsordningen. Du formår at sætte dig ind i kundens forretning, behov og ønsker samt yder en velkvalificeret service, der giver værdi for kunden. Du har et skarpt blik for kundernes behov og omsætter dem til konkrete løsningsforslag.

Du har sandsynligvis en regnskabsmæssig uddannelse på HD-niveau eller lignende, og har som minimum fem års erfaring fra en revisions- og rådgivningsvirksomhed.

Attraktive ansættelsesforhold

Vores medarbejdere er vigtige for os. Vi fokuserer på langsigtet medarbejdertilknytning og tilbyder personlig udvikling, uddannelse og faglig opdatering i et fleksibelt ansættelsesforhold, hvor vi lægger stor vægt på balance mellem arbejdsliv og privatliv.

Om os
Trivsel og work-life-balance vægtes derfor meget højt - det skal være sjovt at gå på arbejde. Kundeporteføljen består af små- og mellemstore virksomheder herunder mange selskabskunder, som vi bl.a. leverer rådgivning og regnskabsassistance til. Vi lægger vægt på at være tæt på kunderne og der hvor værdien skabes.

Søg stillingen

Lyder stillingen som noget for dig?

Du søger stillingen ved at registrere dig i vores  rekrutteringsdatabase og uploade dit CV og ansøgning via LandboNords hjemmeside.


Ønsker du at høre mere om stillingen, inden du sender din ansøgning, er du velkommen til at kontakte, Statsautoriseret Revisor, Claus Bjørnlund på 29 46 22 46 eller HR Business Partner Mette Dam Frederiksen på + 45 21 21 26 77.

Vi arbejder på at besætte stillingen hurtigst muligt og vil løbende vurdere de indkomne ansøgninger.

Vi glæder os til at høre fra dig

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Kontakt
Kontaktperson
 
Tlf:
29462246
Adresse
9700 Brønderslev
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
20-05-2022
Kviknummer:
LJA-83634576
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Kontor og administration,
Økonomi,
Jura og retsvæsen,
Offentlig,
Ledelse
Gem annonce
Lignende job
LandboNord
Brønderslev, Nordjylland
Frist:
04-08-2022
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.