SØG JOB MED ET ENKELT KLIK - DER ER LIGE NU 
1.427
1.427
 JOBS
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Hosta Industries A/S

|
Nordjylland
|
Indrykket 19-02-2020

Lagermedarbejder

Trives du i en lagerfunktion, hvor der er mange varer, der skal modtages, forsendes og flyttes mellem afdelinger? Kan du holde overblikket over forsendelseslister, er du skarp på it og trives i et team, hvor man hjælper hinanden på kryds og tværs? Så er du måske vores nye lagermedarbejder.

Trives du i en lagerfunktion, hvor der er mange varer, der skal modtages, forsendes og flyttes mellem afdelinger? Kan du holde overblikket over forsendelseslister, er du skarp på it og trives i et team, hvor man hjælper hinanden på kryds og tværs? Så er du måske vores nye lagermedarbejder.

Som lagermedarbejder bliver du en del af et team på fire medarbejdere samt en koordinator, der alle arbejder på at sikre, at varerne kommer fra afdeling til afdeling samt ud til kunderne i rette tid. Din arbejdsdag er alsidig, da du skal kunne varetage alle lageropgaver for at sikre størst mulig fleksibilitet i afdelingen. Dine daglige opgaver omfatter blandt andet:

 • Korrekt varemodtagelse og afmelding i ERP-systemet
 • Pakning af varer til forsendelse
 • Af- og pålæsning samt pakning af lastbiler
 • Registrering af varer på lokationer
 • Tømning af lagerzoner
 • Varepluk til de forskellige afdelinger
 • Bookning af fragtbiler i henhold til kundeaftaler
 • Bestille forbrugsvarer til lageret
 • Lageroptælling / circle counting
 • Intern vareflytning mellem afdelingerne og registrering af varer i zoner

Du vil desuden i samarbejde med dine kolleger medvirke til kontinuerligt at forbedre arbejdsprocesserne på lageret, hvor vi arbejder efter LEAN-principperne.

IT-kyndig teamplayer
Du har erfaring indenfor lager og logistik – gerne fra en produktionsvirksomhed, hvor du har arbejdet med forsendelse og varemodtagelse samt kørt truck med større emner. Truckcertifikat er derfor et krav. Det er vigtigt, at du er stærk inden for it og har arbejdet med lagerstyring – vi benytter Navision.

Du er en stabil medarbejder, der arbejder selvstændigt og er i stand til at tage ansvar for egne opgaver – også ved at spørge om hjælp fra andre. Derfor er det vigtigt, at du er en stærk teamplayer, der ved, at målene kun nås ved en god fælles indsats og ved at alle hjælper hinanden. Som person er du struktureret og sikrer orden og overblik i en hverdag, hvor tingene hurtigt ændrer sig.
Du trives i et dynamisk miljø med en bred kontaktflade i hele virksomheden, og du præger dine omgivelser med dit gode humør.

Varieret hverdag i kvalitetsbevidst virksomhed
Vi tilbyder en stilling med en varieret hverdag, en bred kontaktflade i virksomheden og i et godt team, hvor samarbejde og humør er i top.  Ved Hosta Industries er der kort vej fra tanke til handling og vi prioriterer frihed under ansvar samt udvikling af medarbejderne.

Du bliver en del af en virksomhed med gode kolleger, der vægter humor og en afslappet omgangstone – og altid er villige til at hjælpe hinanden. Vi tilbyder desuden:

 • Gode ansættelsesforhold
 • En god personaleforening samt både sociale og aktive arrangementer
 • Mulighed for sundhedsforsikring

Sådan ansøger du

Ansøgning og spørgsmål
Du skal sende din ansøgning via linket i annoncen. Har du spørgsmål til jobbet, bedes du kontakte HR Manager Anja Klitgaard-Hermansen på akh@hosta.dk eller tlf. +45 81 10 05 65.

Kontakt
Kontaktperson
 
Tlf:
81100565
Adresse
9320 Hjallerup
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
19-02-2020
Kviknummer:
LJA-79402215
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Transport og logistik
Lignende job
VBM Laboratoriet A/S
Jammerbugt, Nordjylland
Frist:
15-04-2020
Vadum Anlæg /Claus Ørsted
Aalborg, Nordjylland
Frist:
15-04-2020
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.