Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Lager- og logistikmedarbejder søges til virksomhed med god holdånd og høj trivsel.

HR-INDUSTRIES A/S

Aalborg, Nordjylland

Fuldtid
Kontakt
HR-INDUSTRIES A/S
. .
9500 Hobro
Tlf
86423540
Kontakt
 
Tlf
86423540
9230 Svenstrup J
Danmark
Praktisk information
Oprettet
28-06-2022
Udløber
22-08-2022
Kviknummer
LJA-83767978
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Salg & Kommunikation, Transport og logistik

Vil du arbejde med spændende logistikopgaver i en eftertragtet virksomhed?

 Om jobbet og dig:

Du drømmer om en varieret hverdag med lager- og logistikopgaver, hvor du har indflydelse på planlægningen af de daglige opgaver i samarbejde med dine gode kollegaer.

Du har flair for at arbejde systematiseret med bl.a. registrering og at have overblik over beholdningerne og over bevægelsen af varer ind og ud af lageret, og du vil nyde at lave dit eget system til råvarehåndtering.

Du har erfaring fra lignende stillinger med varemodtagelse, ordrebehandling, lagerekspedition (pluk og pak) af råvarer til maskinværksted. Du er ikke bange for at nappe trucken, stableren eller anden intern transport i værkstedet, da du er i besiddelse af truckcertifikat. Du er måske også i besiddelse af krancertifikat.

Du nyder at lære og vil se frem til grundig oplæring af medarbejderen, som havde dit job før og som stadig er i huset.

Du er i besiddelse af en almen forståelse for IT til registreringen.

Du er stabil og fungerer godt i teams, og du tager gerne ekstra timer, hvis der bliver behov for det, både for virksomheden, kollegaerne og din skyld.

Du er vild med et miljø, hvor alle hjælper hinanden og løfter i flok.

Du ved, at du er behagelig og stabil, så du går efter løn efter kvalifikationer i en virksomhed, som forstår at værdsætte deres medarbejdere.  

Lyder ovenstående som dig, så har vi virksomheden.

Virksomheden og dens muligheder:

Denne større solide virksomhed syd for Ålborg udvikler systemer til marin- og energisektoren på tværs af flere lande. Kulturen er præget af stærke værdier og viljen til at lykkes, derfor vægtes holdånd, sparring og trivsel højt. De ser deres medarbejdere som den vigtigste grund til deres succes, og derfor gør de meget for at holde på deres ansatte med gode og ordnede forhold og favorabel løn. Firmaets kompetente ledelse bidrager til en stemning med højt til loftet, hvor alle løfter i flok. Virksomheden er i vækst, og deres medarbejder udviser faglig stolthed og specialiseret viden.  Arbejdsdagen foregår i teams og byder på varierede udfordringer, hvor deres medarbejdere udfordres på tværs af organisationen. Hos denne virksomhed er mange tidligere og tilfredse HR-Industries medarbejdere ansat.

Sådan bliver du ansat:

Du vil blive ansat i det populære Try & Hire -forløb, hvor de første 3 mdr. er en gensidig prøveperiode mellem dig og virksomheden. Et Try & Hire-forløb er altid med henblik på en fastansættelse. Du lærer dine arbejdsopgaver, dine nye kolleger og virksomhedens kultur at kende, og du modtager god oplæring. Der er altså tale om en periode, hvor både du og virksomheden gensidigt finder ud af, om et længerevarende samarbejde er vejen frem. Under Try & Hire-forløbet er du formelt ansat hos HR-Industries, og vi hjælper dig i alle faser af prøveperioden.

Kontakt og ansøgning:

Ved spørgsmål til jobbet kontakt HR-konsulent Jørgen Laursen eller Dina Kristensen eller ved personligt fremmøde i Randers alle hverdage imellem 08.00 til 16.00.

Send din ansøgning og dit CV på følgende link http://www.hr-industries.axp.dk/  (Tilføj jobnummer 56176)  Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries database, hvor du kan uploade din ansøgning, CV og øvrige bilag.

Er du allerede oprettet, så giv os et ring, hvis vi skal have særligt fokus på dig i forhold til denne stilling.

Om HR-Industries:  

HR-Industries er et rekrutteringsbureau med speciale i industrien. Vi beskæftiger os kun med rekruttering af medarbejdere til industrien, enten med længerevarende projektansættelser eller faste stillinger, og vi har bred indsigt i industrivirksomheders behov for arbejdskraft. Desuden har vi selv en baggrund indenfor industrien, derfor taler vi industriens sprog, og vi ved, hvad der er vigtigt som medarbejder. Læs meget mere på www.hr-industries.dk  

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på Nordjyskejob.dk

Ansøg nu
Virksomhed
HR-INDUSTRIES A/S
. .
9500 Hobro
Telefon
86423540
Kontaktperson
 
Telefon
86423540
Adresse
9230 Svenstrup J
Danmark
Praktisk information
Oprettet
28-06-2022
Udløber
22-08-2022
Kviknummer
LJA-83767978
Jobtype
Fuldtid
Fag
Salg & Kommunikation, Transport og logistik