SØG JOB MED ET ENKELT KLIK - DER ER LIGE NU 
1.804
1.804
 JOBS
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Asgaard Recruitment

|
Nordjylland
|
Indrykket 01-10-2019

Kvalitetskoordinator / kvalitetschef til Migatronic A/S

Vi søger en faglig stærk og dedikeret person til at styrke kvalitetsområdet på hovedkontoret i Fjerritslev. Afhængigt af din erfaring og faglige ballast, er der mulighed for en rolle som kvalitetskoordinator eller kvalitetschef. Du får en central rolle i virksomheden, hvor du samarbejder med fabrikschefen, den adm. direktør, produktion, service, salg, økonomi og udvikling.

Migatronic er i gang med en omfattende moderniseringsproces. Du kan blive en del af rejsen og få solid indflydelse på, hvordan kvalitetsområdet udvikler sig. Vi ser bl.a. et potentiale for udvikling i, hvordan vi arbejder med indrapportering af afvigelser generelt samt arbejdet omkring. I den forbindelse har du blik for, hvordan det spiller sammen som en helhed, og du bruger Excel-udtræk og diagrammer til at formidle dine pointer.

For at få succes i jobbet

  • Du har minimum 3 års relevant erhvervserfaring og dokumenterede resultater.
  • Du har erfaring i vedligeholdelse og opdatering af ledelsessystemer i henhold til ISO 9001. Herunder udvikling af yderligere moduler i IPW ledelsessystemet.
  • Du har erfaring med og solide evner inden for fejlbehandling. Herunder arbejdet med root cause analysis.
  • Har du erfaring med intern og ekstern audit, er det en klar fordel. For den rette person er vi også klar til at investere i en audit uddannelse.
  • Har du erfaring med arbejde og opfølgning på afvigelse samt reklamations behandling i henhold til 8D-rapportering, er det en fordel.
  • Du behersker dansk og engelsk på et professionelt niveau.
  • Du kan samarbejde med alle niveauer, uanset om det er med topledelsen eller folk på gulvet.
  • Du har gennemslagskraft og kan skære igennem på en konstruktiv måde.

Vi tilbyder

Masser af faglige udfordringer og mulighed for at arbejde bredt med kvalitet hos en ambitiøs virksomhed. Et grundigt og skræddersyet introduktionsprogram, der bl.a. indebærer tæt sidemandsoplæring med fabrikschefen. Du får kollegaer, der brænder for deres arbejde og en arbejdsgiver, der er klar til at investere i udviklingen af din karriere. En veletableret og stabil vækstvirksomhed som arbejdsplads, hvor ordentlighed, fleksibilitet og frihed under ansvar er kerneværdier. Der praktiseres en åben ledelsesstil baseret på inddragelse af medarbejderne, og omgangstonen er uformel og humoristisk. Du får en attraktiv løn tilsvarende dine kvalifikationer samt pension, sundhedsforsikring, frokostordning og motionsrum til fri afbenyttelse.

Om Migatronic

Migatronic udvikler, producerer og markedsfører svejsemaskiner og tilhørende produkter til svejsebranchen. Migatronic har opnået en markedsposition som et af Europas førende varemærker med en årlig produktion på ca. 15.000 svejsemaskiner. Migatronic markedsføres worldwide i mere end 40 lande og har egne datterselskaber på 10 europæiske markeder samt i Indien og Kina. Migatronic beskæftiger omkring 300 medarbejdere og har en årlig omsætning på ca. DKK 330 mio. (2018)

Kontakt
Kontaktperson
 
Adresse
9690 Fjerritslev
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
01-10-2019
Kviknummer:
LJA-76081612
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Kontor og administration,
Jura og retsvæsen,
Økonomi,
Human Resources
Lignende job
Seawest Fun & Entertainment
Varde, Syd- og Sønderjylland
Frist:
14-08-2020
HANDICAPFORMIDLINGEN ApS
Rebild, Nordjylland
Frist:
28-08-2020
Job fra denne arbejdsgiver
Thisted, Nordjylland
Frist: 
06-09-2020
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.