SØG JOB MED ET ENKELT KLIK - DER ER LIGE NU 
1.824
1.824
 JOBS
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
JKF Industri A/S

JKF Industri A/S

|
Nordjylland
|
Indrykket 03-02-2020

Kvalitets-/produktionsingeniør

Kvalitets-/produktionsingeniør

Kvalitetsarbejde samt optimering af produktion og interne processer

Vil du være med til at underbygge JKFs fortsatte vækst og styrke virksomhedens position i markedet gennem kvalitetsarbejde og optimering? Er du nøglespilleren, der selvstændigt kan drive forbedringer og afhjælpe problemstillinger for kunder samt være medansvarlig for fremdriften af JKFs kvalitetskultur? Så er du den medarbejder vi søger!

Som kvalitets-/produktionsingeniør er det en stor fordel med stærke evner til teknisk og procesmæssig problemløsning. Ligeledes vil en udadvendt og opsøgende profil være en fordel. Du får mulighed for at præge og udvælge dine arbejdsopgaver i stort omfang, og du vil blive placeret i en central position med mange snitflader i organisationen og eksternt, både i Danmark, men også internationalt, hvor en stor del af kundesegmentet ligger.

Du får reference til vores projekt- og kvalitetschef og bliver en del af en dynamisk afdeling, der har ansvaret for produktionsoptimering, intern/ekstern kvalitet, vedligehold, ISO-certificering og miljø/arbejdsmiljø. Din hverdag vil være præget af kontakten til mange forskellige kollegaer både internt, men også udenfor organisationen. Arbejdsopgaverne vil bl.a. være følgende opgaver:

  • Være drivkraften sammen med kollegaerne til JKFs fortsatte udvikling på kvalitetsområdet
  • Udføre projekter og mindre opgaver i forbindelse med interne afvigelser og forbedrings-forslag - helst med grønt fokus!
  • Sikre kunderne bliver afhjulpet i forbindelse med reklamationer samt udføre Root Cause analyser og løsning af disse
  • Optimeringsopgaver i produktionen på udstyr, layout eller maskiner
  • Videreudviklingen af kvalitetssystemet D4

Du er uddannet som produktionsingeniør, maskinmester, produktionsteknolog eller lignende indenfor området. Et godt niveau af engelsk er ligeledes nødvendigt.

Som person er du selvstændig og struktureret, hvilket viser sig i din tilgang til opgaverne. Du tager ansvar, er vedholdende og har fokus på eksekvering. Du er teamorienteret, udadvendt og har altid en positiv indstilling til dagligdagen.

Synes du stillingen lyder spændende, og har du lyst til at arbejde som kvalitets-/produktionsingeniør i en velfungerende og professionel virksomhed inden for en spændende branche

Så upload din ansøgning her: https://app.jobmatchprofile.com/yk4a67

Vi behandler de indkomne ansøgninger løbende, og stillingen vil være med tiltrædelse efter aftale.

Ønsker du mere information om stillingen, eller har du spørgsmål, så er du velkommen til at ringe til projekt- og kvalitetschef Casper Houmann Jensen på mobil tlf. +45 28 19 73 78 eller sende en mail på chj@neujkf.dk.Kontakt
Kontaktperson
Casper Houmann Jensen
Tlf:
2918 7378
Web:
Adresse
Rørsangervej 5, Als
9560 Hadsund
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
03-02-2020
Udløber:
04-03-2020
Kviknummer:
LJA-79206546
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ingeniør og naturvidenskab
Lignende job
Erhvervsskolerne Aars
Vesthimmerland, Nordjylland
Frist:
10-08-2020
Erhvervsskolerne Aars
Vesthimmerland, Nordjylland
Frist:
20-08-2020
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.