Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Logo
|
Nordjylland
|
Indrykket 18-06-2018

Kunderådgiver

Vi åbner i Aalborg vil du være med?
Vi søger kunderådgivere

Danmarks største sparekasse kommer nu til Aalborg, hvor vi både åbner en ny afdeling og et områdecenter. Hvis du vil opleve pionerånden ved at åbne noget nyt, mærke fornemmelsen af at skabe en succes og blive en del af et hold med samme mål, så har du nu chancen. Sparekassen Kronjylland har over de seneste godt to år åbnet syv afdelinger, så du og dine kolleger får masser af opbakning fra organisationen, samtidig med der lokalt er en meget høj grad af frihed til, at du og dine kolleger kan skabe lige præcis den afdeling, der bedst passer til Aalborg.

Mange banker lukker i disse år afdelinger og sender deres kunder i callcentre, sådan gør vi ikke. Vi tror stadig på den personlige rådgivning og mødet mellem mennesker. Som medarbejder er det derfor helt afgørende, at du kan lide at tale med kunderne og er naturligt nysgerrig på andre mennesker. Mennesker er nemlig et nøgleord for os.

Derfor er det også helt naturligt, at vi endnu ikke ved præcis, hvor i Aalborg afdelingen kommer til at ligge. Vi begynder nemlig med menneskerne. Vi har allerede ansat de første fire herunder ledelsesholdet men vi har brug for minimum seks mere. Vi søger derfor en erhvervsrådgiver, tre kunderådgivere, en erhvervsmedarbejder og en kundemedarbejder. Fælles for alle er udover det menneskelige, at fagligheden naturligvis skal være i orden. Kompetent er en kerneværdi for os, da kunderne skal kunne stole på den rådgivning, de får. I Sparekassen er det sådan, at du som rådgiver aldrig må råde kunderne til at købe et produkt, de ikke har brug for. Derfor har vi heller ikke eksempelvis individuelle salgsmål, men fokuserer på kundetilfredshed.

Udover fagligheden er det selvfølgelig helt afgørende, at du særligt som rådgiver formår at skabe din egen portefølje. Du skal være opsøgende samt have, skabe og bruge dit netværk til at få nye kunder. Det giver en enorm energi i en afdeling, når alle skal ud i marken og skabe en portefølje, men det kræver selvfølgelig også noget mod. Til gengæld tør vi godt love, at arbejdet med at etablere den nye afdeling bliver en utrolig spændende tid i dit arbejdsliv.

Som kundemedarbejder er fagligheden også afgørende. Kunderne skal kunne stole på, at der ikke er fejl i de ting, de får, ligesom du skal løse opgaverne, så rådgiverne kan bruge mest muligt tid sammen med kunderne. Derudover har du en vigtig opgave i ofte at være det første ansigt, kunderne møder, når de kommer ind i afdelingen, ligesom du har opgaver i forhold til at booke møder og sikre gode kundeoplevelser. Det giver en afvekslende hverdag, hvor du er helt central for afdelingens succes.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte HR-partner Henriette Rugi Dahl på 2687 2983/8912 2513 eller mail hd@sparkron.dk. Tiltrædelse er snarest muligt, og vi holder løbende samtaler.

Du søger her: KLIK HER

Om Sparekassen Kronjylland:
Vi er Danmarks største sparekasse og blandt landets 10 største pengeinstitutter. Sparekassen har cirka 700 medarbejdere, og afdelingen i Aalborg bliver nummer 54. Som garantsparekasse har Sparekassen Kronjylland ingen ejere og kan derfor tænke mere langsigtet. De seneste år har det eksempelvis betydet, at vi har åbnet nye afdelinger og undladt at indføre negative renter på indlån, mens mange af konkurrenterne er gået den modsatte vej. Hovedsædet ligger i Randers, men Sparekassen har en flad og decentral struktur, som betyder, at den enkelte afdeling har en stor grad af frihed til at træffe de rigtige beslutninger for sine kunder.

Kontakt
Kontaktperson
Henriette Rugi Dahl
Tlf:
2687 2983
Adresse
9000 Aalborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
18-06-2018
Udløber:
18-07-2018
Kviknummer:
LJA-62482942
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans og bank,
Økonomi
Lignende job
ARNVIND GROUP
Aalborg, Nordjylland
Frist:
25-04-2019
Norden
Nordjylland
Frist:
25-04-2019
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.