Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Sparekassen Vendsyssel

Sparekassen Vendsyssel

|
Nordjylland
|
Indrykket 14-05-2018

Kunderådgiver

Er du en tillidsvækkende person, der elsker at lave forretninger, rådgive og servicere privatkunder? Er loyale og tilfredse kunder dit varemærke? Er du til sund fornuft og handlekraft? Så er du måske den kunderådgiver, vi mangler i vores afdeling i Hobro.

Dit job
Du får ansvaret for at udvikle din egen kundeportefølje, som du skal servicere og rådgive inden for alle vores forretningsområder. Sammen med dine kollegaer skal du profilere afdelingen i området, ligesom du via lokale aktiviteter og dit netværk skal være med til at tiltrække nye kunder til afdelingen.

Læs mere og send din ansøgning på www.sparv.dk/job

Om Sparekassen Vendsyssel
Sparekassen Vendsyssel er en særdeles velkonsolideret garantsparekasse med ca. 128.000 kunder. Sparekassen er repræsenteret med 34 afdelinger i Nord-, Midt- og Vestjylland samt København og beskæftiger i dag ca. 480 medarbejdere. Af disse er 6 placeret i Hobro afdeling.


Sparekassen Vendsyssels mission er, med udgangspunkt i vores markedsområde, at tilfredsstille behovet for kapitalformidling over for såvel privatkunder som mindre og mellemstore erhvervsdrivende, baseret på kerneværdierne sund fornuft, handlekraft og lokal forankring.


Ansøgningsfrist:

25. maj 2018

Kontakt
Kontaktperson
Jesper Mikkelsen
Tlf:
9668 4347
Adresse
Adelgade 8
9500 Hobro
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
14-05-2018
Udløber:
25-05-2018
Kviknummer:
LJA-60949505
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans og bank,
Økonomi
Lignende job
ARNVIND GROUP
Aalborg, Nordjylland
Frist:
17-02-2019
Ikea
Aalborg, Nordjylland
Frist:
17-02-2019
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.