SØG JOB MED ET ENKELT KLIK - DER ER LIGE NU 
2.749
2.749
 JOBS
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Statens Administration Hjørring

|
Nordjylland
|
Indrykket 09-02-2021

Kontorchefer til at drive og udvikle Statens Administration

Brænder du for at skabe resultater og lede et stort shared service-center videre på en spændende rejse? Vi søger to nye kontorchefer, der på hver deres måde kan være med til at drive og udvikle Statens Administration som statens foretrukne shared service-løsning. Vi arbejder med etablerede såvel som nye ydelser til vores kunder, og den dagsorden skal du bidrage aktivt til. Hvis du har erfaring med styring af en effektiv og professionel drift samt med strategisk ledelse og udvikling, så er det helt sikkert dig, som vi mangler i Statens Administration.

Om os Statens Administration har til opgave at sætte dagsordenen inden for fornyelse og automatisering af administrative opgaver i staten som en del af Finansministeriets Koncern. Styrelsen løser løn- og regnskabsopgaver på vegne af ca. 160 statslige institutioner med både effektiviserings- og kvalitetsgevinster til følge. Igennem de senere år har Statens Administration arbejdet med at standardisere og automatisere processerne i løn- og regnskabsadministrationen med stor succes. Styrelsen har nu fokus på at fortsætte denne rejse samt at afsøge mulighederne for at løse flere administrative opgaver på vegne af de statslige kunder.

Generelt som kontorchef i Statens Administration:

  • Du bidrager aktivt til styrelsens strategiske dagsorden i samarbejde med styrelsens øvrige kontorchefer og direktør
  • Du er drevet af at sikre forbedringer og udvikling på et sikkert og stabilt driftsfundament
  • Du har både det faglige og personalemæssige ansvar for dit kontor, herunder tilrettelæggelse det daglige arbejde sammen med dine teamledere
  • Du sikrer dit kontors rette personalemæssige sammensætning og udvikling og arbejder med motivation, anerkendelse og udvikling
  • Du går forrest for at sikre god dialog i organisationen, og er engageret i at sikre den bedst mulige dialog med vores kolleger, kunder og samarbejdspartnere.
Om stillingerne Stilling A - Kontorchef med fokus på standardisering, optimering og implementering i driften:
I stillingen har du afsæt i regnskabsområdet, hvor du sammen med den anden kontorchef i Regnskab vil være ansvarlig for at drive en bred vifte af opgaver i kontoret samt tværgående implementering. Stillingen indebærer et solidt fokus på intern drift, standardisering og optimering, ligesom den kræver et stærkt samarbejde med øvrige dele af styrelsen om udvikling og drift.

Stilling B - Kontorchef med fokus på strategisk kundedialog og udvikling af nye ydelser:
Som kontorchef i Kunder og Kvalitet har du det overordnede kundeansvar, driver vores automatiseringsdagsorden samt en lang række udviklingsprojekter. Du er en vigtig spiller i det eksterne kundefokus, og har en stor berøringsflade bredt i staten.

Om dig Du er en erfaren leder, som allerede har skabt gode resultater. Du trives som leder, er god til dialog - og til at danne partnerskaber.

Vi ser også gerne, at du har:

  • Ledelseserfaring fra en større organisation og erfaring med at lede gennem ledere
  • Strategisk blik og politisk tæft
  • Gode samarbejds- og koordineringsevner samt erfaringer med at sikre fremdrift
  • Gennemslagskraft og gode formidlingsevner både mundtligt og skriftligt
  • Relevant længevarende uddannelse, fx cand.merc eller cand.merc.aud ifht. stilling A eller en samfundsvidenskabelig baggrund ifht. stilling B.
Vi tilbyder dig en udfordrende lederstilling i en styrelse, hvor der er fokus på din fortsatte ledelsesmæssige udvikling. Du vil blive en del af en stærk ledelsesgruppe med en uformel omgangstone, hvor der bliver lagt vægt på løbende sparring og erfaringsudveksling. Et af vores strategiske pejlemærker er, at vi vil være en udfordrende og attraktiv arbejdsplads, og du forventes at bidrage til dette arbejde. Vi sætter en dyd i, at vores medarbejdere og ledere har et højt fagligt niveau, samt at vi har et godt arbejdsmiljø med fokus på samarbejde.

Ansættelsesvilkår Løn- og ansættelsesvilkår forhandles efter rammeaftalen om kontraktansættelse af chefer i staten. Stillingen er indplaceret i løngruppe 1. Stillingen ønskes besat på åremål på overenskomstvilkår. Ansættelsesområdet afhænger af ansættelsesformen.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan sikkerhedsgodkendes og efterfølgende kan opretholde sikkerhedsgodkendelsen i hele din ansættelsesperiode.

Tjenestested er Statens Administration, Arsenal 33, 9800 Hjørring.

Ansættelsesområdet er Finansministeriet med tilhørende institutioner, pt. Finansministeriets departement, Digitaliseringsstyrelsen, Statens Administration, Statens It og Økonomistyrelsen.

Yderligere oplysninger Hvis du vil vide mere om stillingen er du velkommen til at kontakte direktør Trine Nielsen på 22 11 72 07/ trn@statens-adm.dk eller HR-partner Helle Liske Rosenvinge på 25 40 97 75/ heros@oes.dk

Ansøgning Hvis stillingen har din interesse, så tryk på ”Søg stillingen” og send din ansøgning med CV, eksamenspapirer og eventuelle bilag. Marker tydeligt, hvilken af stillingerne du søger. Vi skal modtage din ansøgning senest den 25. februar 2021.

Hvis du er tjenestemand, skal din ansøgning stiles til Dronningen.

Vi forventer at holde samtaler i uge 10. Du skal være indstillet på at gennemgå tests som en del af ansættelsesforløbet.

Alle interesserede uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap opfordres til at søge stillingen.

Kontakt
Kontaktperson
 
Tlf:
22117207
Adresse
9800 Hjørring
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
09-02-2021
Kviknummer:
LJA-81689310
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Kontor og administration,
Økonomi,
Jura og retsvæsen,
Offentlig,
Ledelse
Lignende job
ENTREPRENØRFIRMAET KRISTIAN HANSEN APS
Vesthimmerland, Nordjylland
Frist:
03-06-2021
Sofiendalskolen
Aalborg, Nordjylland
Frist:
25-04-2021
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.