Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Dansk Standard

Dansk Standard

|
Nordjylland
|
Indrykket 22-06-2018

Konsulenter til Miljømærkning

Danmark i Løgstør

Vi etablerer en ny afdeling af Miljømærkning Danmark i Løgstør, og du kan være med fra starten.

For en bæredygtig fremtid
Hos Miljømærkning Danmark, som er ansvarlig for Svanemærket og EU-Blomsten, arbejder vi hver dag med virksomheder, forbrugere, private og offentlige indkøbere for sammen at skabe en bæredygtig fremtid.

Om jobbet
Vi søger 3 konsulenter til at varetage sagsbehandling af ansøgninger fra virksomheder, der søger om at få miljømærket produkter eller services inden for mange af de områder, der kan miljømærkes. Vi skelner mellem

 • kemisktekniske områder (fx kosmetik, maling, vaskepulver, rengøringsmidler osv.), hvor kendskab til kemi er en forudsætning
 • øvrige områder (fx hygiejneprodukter, trykkerier, papir, tekstiler, hoteller osv.).

Vi søger medarbejdere inden for begge områder.

Du kommer til at indgå i et kompetent team af erfarne medarbejdere, der varetager licenseringsarbejde, og sammen vil vi skabe grobund for en spændende hverdag med masser af faglige udfordringer og videndeling.

Om jobbet
Dine arbejdsopgaver vil primært bestå i:

 • Behandling af ansøgninger om Svanemærket og/eller EU-Blomsten, hvor du i tæt samarbejde med kunden sikrer korrekt kravopfyldelse og dokumentation. Sammen med kunden planlægger og koordinerer du desuden ansøgningsprocessen og sikrer, at tidsplaner og andre aftaler overholdes.
 • Kontrolbesøg på virksomheder, hvor du sikrer, at kravene efterleves. Og hvor du medvirker til at fastholde og styrke relationen til kunderne og kundernes tekniske og kommercielle samarbejdspartnere.
 • At informere virksomheder og organisationer om miljømærkerne, fx ved møder hos potentielle kunder sammen med Miljømærkning Danmarks markedschef, deltagelse i faglige møder og seminarer, afholdelse af kurser om miljømærkning samt andre udadvendte aktiviteter.

Der vil være nogen rejseaktivitet, primært i Danmark.

Om dig

Vi lægger vægt på, at du

 • har en faglig baggrund på kandidatniveau (gerne nyuddannet), fx ingeniør, cand. scient. eller tilsvarende
 • har en kemisk eller en miljøfaglig baggrund, og har lyst til at bruge din viden i arbejdet med at udbrede brugen af miljømærkerne
 • har en veludviklet sans for orden og systematik, uden at gøre tingene vanskeligere, end de er
 • kan fastholde drive og et stort engagement og hurtigt få noget fra hånden
 • er udadvendt og god til at kommunikere med mennesker på alle niveauer i en organisation
 • forstår og læser de skandinaviske sprog, da vi samarbejder tæt med vores nordiske kolleger
 • har gode skriftlige formuleringsevner på dansk og engelsk

Du er god til at samarbejde med andre og sætter en ære i at overholde deadlines. Under hensyntagen til deadlines og kunder planlægger du selv din arbejdsdag.

Vil tilbyder
Et spændende job, hvor du er med til at arbejde for en bæredygtig samfundsudvikling. Du bliver en del af en velfungerende arbejdsplads med godt kollegaskab, interessante og varierende opgaver og fleksibel arbejdstid. Stillingen refererer til teamlederen for licensering i Miljømærkning Danmark.

De tre konsulentstillinger vil blive placeret i Løgstør, men i starten af ansættelsen, indtil vores nye kontor i Løgstør er indflytningsklart, vil oplæring foregå i Nordhavn i København.

Noget om Miljømærkning Danmark som arbejdsplads
Miljømærkning Danmark er i vækst, og vi er i øjeblikket 24 medarbejdere med mange forskellige kompetencer. Vores produkter er kendetegnet af et højt fagligt indhold, og vores løsninger er drevet af dialog og kompetente medarbejdere.

Vi tilbyder en arbejdsplads i et dynamisk, uformelt og professionelt miljø med mulighed for udvikling, ansvar og indflydelse. Hos os har den enkelte medarbejder mulighed for at balancere et udfordrende job med familie- og fritidsliv. Vores kultur er præget af gensidig tillid, holdånd, frihed under ansvar og respekt for den enkelte. I Løgstør kommer vi til at bo i dejlige omgivelser. Lønnen fastsættes individuelt.

Noget for dig?
Er jobbet noget for dig, så send en ansøgning via linket. Din ansøgning skal være os i hænde senest den 5. august 2018. Yderligere oplysninger om stillingerne kan fås ved henvendelse til teamchef Michael Kristensen tlf. 72414811 indtil 13. juli.

Miljømærkning Danmarks mål er at gøre det enkelt for forbrugere og virksomheder at vælge miljørigtigt. Vi behandler ansøgninger fra virksomheder, der ønsker at få certificeret deres produkter med Svanemærket eller EU-Blomsten. Vi fungerer samtidig som uafhængig kontrolinstans i forhold til mærkerne og arbejder for at fremme Svanemærket og EU-Blomsten. Derudover samarbejder vi nordisk og internationalt med at udvikle de kriterier, som miljømærkede produkter og services skal leve op til


Du bliver blandt de første i vores nye afdeling i Løgstør, der etableres successivt over de kommende år.


Miljømærkning Danmark er en del af Fonden Dansk Standard. Hjemmeside: www.ecolabel.dk

Facebook: www.facebook.com/svanemaerket

Arbejdssted: Løgstør

Tiltrædelse: Efter aftale

Ansøgningsfrist: 05-08-2018

Kontakt
Kontaktperson
Michael Kristensen
Tlf:
7241 4811
Adresse
9670 Løgstør
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
22-06-2018
Udløber:
05-08-2018
Kviknummer:
LJA-62625753
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ingeniør og naturvidenskab,
Offentlig
Lignende job
ARNVIND GROUP
Aalborg, Nordjylland
Frist:
25-04-2019
Norden
Nordjylland
Frist:
25-04-2019
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.