Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
inu:it a/s

inu:it a/s

|
Nordjylland
|
Indrykket 01-05-2018

Konsulentchef - IT infrastruktur

inu:it er i gang med en spændende udvikling med løbende vækst, hvor vi som det seneste 1. februar har åbnet ny afdeling i Aalborg. Vi ønsker fremadrettet at styrke vores konsulentforretning med en selvstændig og initiativrig konsulentchef, som skal stå for den videre udvikling og fortsatte vækst i vores konsulentafdeling på tværs af afdelingerne i Thisted og Aalborg.

STILLINGEN
Vi har i dag 12 dygtige konsulenter i DK, som er vant til at tage selvstændigt ansvar for kunder, opgaver og projekter. Vi er dog også nået en størrelse, hvor der i stigende grad er brug for en daglig leder. Som konsulentchef vil en del af opgaven være at få etableret mål for konsulentafdelingen og efterfølgende handlingsplaner, som tilsikrer at målene nås. Det forventes, at vores kommende konsulentchef tager ansvaret for afdelingen, viser initiativ og eksekverer på handlingsplanerne, går forrest, har dybt kendskab til vores løsninger og styrer ressourcerne således at de bedste resultater opnås.

Vi forventer, at du er it kyndig og fagligt dygtig, samt at du som konsulentchef til stadighed har overblikket over opgaver og projekter i afdelingen og kan støtte op om vores yderst kompetente konsulenter. Samtidig vil der være en del koordinering og sparring med vores konsulentchef i Grønland, da vi samarbejder om opgave- og ressourcefordeling på tværs af DK og GL. Endelig forventer vi, at du kan støtte op om salgsprocessen i tæt samarbejde med vores salgschef og deltage med teknisk pre-sale, bidrage til udarbejdelse af tilbud, præsentation af arkitektur og løsninger etc.

Jobbet kræver, at du er en god leder, inspirerende og visionær, er god til at kommunikere og at du finder glæde ved daglig kontakt med både kunder og medarbejdere. Vi forventer, at du udviser stort engagement, at du er grundig og kan arbejde selvstændigt. Vores danske kunder er primært koncentreret i det midt- og nordjyske, og du skal være indstillet på at arbejde ud fra både vores Thisted og Aalborg afdeling.

Du kommer til en dynamisk virksomhed, hvor kvalitet, langvarige samarbejder og god service står højt på vores agenda. Vi har en uformel omgangstone og et stærkt fællesskab, hvor alle har indflydelse.

PERSONEN
Den ideelle kandidat har erfaring som konsulentchef fra en it virksomhed, men det kan også være, du har en anden baggrund, der alligevel har givet dig den nødvendige tekniske og ledelsesmæssige baggrund og indsigt. Der vil under alle omstændigheder blive lagt stor vægt på de personlige egenskaber.

Som person skal du være selvstændig, initiativrig, have god menneskelig indsigt og vise stor forretningsforståelse omkring IT-løsninger. Du er udadvendt, tillidsvækkende og professionel i din optræden, vi lægger stor vægt på kvalitet hele vejen igennem.

VIRKSOMHEDEN TILBYDER
En nyoprettet stilling med stor frihed, masser af ansvar og store udviklingsmuligheder. Et dynamisk og fleksibelt miljø, hvor der ikke er langt fra tanke til handling. En flad struktur med højt til loftet og dejlige kolleger, der altid står klar med sparring og hjælp. Gode muligheder for personlig og faglig udvikling samt en attraktiv lønpakke, der modsvarer dine kvalifikationer inkl. pension, sundhedssikring, frokostordning og diverse benefits.

SPØRGSMÅL TIL JOBBET?
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Martin Gjødvad på tlf. 96 34 55 70 eller mobil 21 63 27 21.

ANSØGNING
Vi vurderer de indkomne ansøgninger og kalder til samtaler løbende, så kan du se dig selv som vores nye kollega, så send din motiverede ansøgning inkl. CV hurtigst muligt til HR-ansvarlig Susanne Tørnkvist på: st@inuit.dk.

OM VIRKSOMHEDEN
inu:it a/s er en it virksomhed med fokus på it infrastruktur etableret i 1996 i Grønland, og i dag med mere end 60 medarbejdere fordelt på Aalborg, Thisted, Nuuk, Ilulissat, Sisimiut og Qaqortoq. I Grønland er inu:it a/s den største private it virksomhed, der fremstår som en solid og professionel it leverandør til både det grønlandske erhvervsliv samt de offentlige institutioner og virksomheder. I Danmark er inu:it beliggende i Nordjylland og fokuserer på kerneområdet - it infrastruktur til erhvervskunder i primært Nordjylland. Se mere på www.inuit.dk og www.inuit.gl
inu:it a/s Jernbanegade 11 7700 Thisted
info@inuit.dk www.inuit.dk Tlf. 96 34 55 00 CVR: 35 19 32 19Kontakt
Kontaktperson
Martin Gjødvad
Tlf:
9634 5570
Adresse
Jernbanegade 11
7700 Thisted
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
01-05-2018
Udløber:
31-05-2018
Kviknummer:
LJA-60188480
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
IT
Lignende job
ARNVIND GROUP
Aalborg, Nordjylland
Frist:
17-02-2019
Ikea
Aalborg, Nordjylland
Frist:
17-02-2019
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.