SØG JOB MED ET ENKELT KLIK - DER ER LIGE NU 
1.655
1.655
 JOBS
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

MATCHMIND A/S

|
Nordjylland
|
Indrykket 16-11-2020

Konstruktør til NGI A/S - Hygienic Components

Brænder du for at arbejde med konstruktion i SolidWorks, og vil du være med til at strukturere processerne for tegningsmaterialet inden for rustfrie komponenter? Så søger NGI A/S i Nørresundby en dygtig konstruktør.

NGI A/S er verdens førende producent af hygiejniske maskinsko til fødevareindustrien. Kunderne findes i en række industrier, især fødevareindustrien, mejerier og den farmaceutiske industri. Du vil opleve en virksomhed i konstant udvikling og vækst, hvor teamwork vægtes højt, og hvor du får stillet de ressourcer til rådighed, der er nødvendige for at fortsætte den positive udvikling. Strategien er, at virksomheden vil tilbyde de bedste løsninger på verdensmarkedet.

R&D Technical Manager Tomas Hecht Olsen udtaler sig; https://plmgroup.dk/referencer/ngi-as/

Opgaven

Din opgave bliver at få opdateret arbejds- og samlingstegninger, så de lever op til nutidens standarder. Du vil arbejde i SolidWorks og løbende have sparring med dine kolleger, så tegningerne er i højeste kvalitet. På længere sigt vil du blive involveret i at udvikle nye produkter, hvor udfordringerne er, at tage højde for seismisk påvirkning, sensor, hygiejnekrav, form og funktion.

Arbejdsopgaver:

  • Konstruktionsopgaver i SolidWorks og databehandling i Drive Works
  • Opdatering, optimering og tilpasning af eksisterende produktsortiment
  • Konvertering af tegninger fra eksterne leverandører
  • Udvikling af nye produkter, værktøjer og mindre maskiner m.m.
  • Dokumentation i forbindelse med instruktioner, vejledninger og salgsmateriale
  • Samarbejde med kollegaer omkring løsninger og designs til kunderne
  • Deltagelse i 1-3 interne uddannelsesdage
Kvalifikationer

Vi forestiller os, at du er uddannet produktionsteknolog inden for konstruktion eller teknisk designer. Du kan både være nyuddannet eller have et par års erfaring. Vigtigst er det, at du er superbruger på SolidWorks og arbejder struktureret og grundigt med opgaverne. Du kan arbejde med rutiner og får tingene afleveret til tiden, men har samtidig lysten og evnerne til at igangsætte egne opgaver og projekter.

Vi lægger vægt på, at du:

- Er superbruger af SolidWorks og fortrolig med Office pakken
- Gerne har erfaring med Navision og Excel
- Taler, skriver og forstår dansk og engelsk
- Er selvstændig, grundig og har lyst til at indgå i et team

Virksomheden tilbyder

Der tilbydes løn efter kvalifikationer, pension på 10,5%, sundhedsforsikring samt en god frokostordning. Hvis du ønsker relevant videreuddannelse vil dette også være en mulighed.

Samtaler afholdes løbende og opstart er efter aftale. Spørgsmål til stillingen kan rettes til Niels Møller på 30 21 45 15.

Klik på "Søg stillingen" til højre, hvis du ønsker at komme i betragtning til dette job. Når du klikker på linket føres du automatisk over i MatchMinds system, hvor din ansøgning, CV og øvrige bilag kan uploades. Vi får automatisk besked, når materialet er uploadet. Det er vigtigt, at du følger denne fremgangsmåde, idet vi på denne måde kan tilbyde en langt bedre sikkerhed og dermed højere beskyttelse af dine personoplysninger, end hvis du eksempelvis sender dokumenterne i en usikret e-mail. Vi har ligeledes brug for dit samtykke til bl.a. at dele dine oplysninger med den virksomhed, vi rekrutterer på vegne af, og dette kan vi sikre ved, at du benytter ovennævnte fremgangsmåde.

NGI A/S - Hygienic Components er en højt specialiseret niche-organisation, der fremstiller rustfri nivellerløsninger til maskinbyggere og fødevareindustrien over hele verden. De er 100 ansatte og har siden 1991 udviklet og produceret eget produktsortiment på adressen i Nørresundby og med afdelinger i USA og Italien. I 2018 kom NGI på schweiziske hænder og er nu ejet 100% af Habasit AG www.habasit.com. De er en kapitalstærk virksomhed med 4.000 ansatte, 6 fabrikker og 40 selskaber på verdensplan.

Læs mere om virksomheden på www.ngi.dk

Kontakt
Kontaktperson
 
Tlf:
70702333
Adresse
9400 Nørresundby
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
16-11-2020
Kviknummer:
LJA-81391064
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ingeniør og naturvidenskab,
Industri & Håndværk
Lignende job
Intego
Aalborg, Nordjylland
Frist:
11-02-2021
Svenstrupgård Administrationen
Aalborg, Nordjylland
Frist:
31-01-2021
Job fra denne arbejdsgiver
Aalborg, Nordjylland
Frist: 
05-02-2021
Mariagerfjord, Nordjylland
Frist: 
22-03-2021
Aalborg, Nordjylland
Frist: 
21-02-2021
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.