Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
NORDJYSKE Medier

NORDJYSKE Medier

|
Nordjylland
|
Indrykket 02-04-2019

kommunikationspraktikant med digital og teknisk flair

Har du talent for tekstforfatning, og brænder du for at blive skrap til SEO, SoMe og digitale medier? NORDJYSKE Medier søger kommunikationspraktikanter til afdelingen for Digital Salg, hvor du skal være klar på at videreudvikle dine i forvejen stærke kommunikationsfærdigheder.

Vi søger to skarpe kommunikationspraktikanter, som har kommunikationsværktøjskassen i orden. Vi forestiller os, at den ene har fokus på tekstforfatning og SEO-arbejde, alt imens den anden praktikant primært beskæftiger sig med strategisk annoncering, tekstforfatning og drift af Facebook-sites samt produktion af grafik. Begge stillinger er i afdelingen for Digital Salg, og kræver gode kommunikative evner.

Dine opgaver og kvalifikationer
Vi søger to initiativrige, ambitiøse og engagerede kommunikationspraktikanter, der brænder for digitale medier, og som er klar på at være en del af vores digitale salgsteam i første halvdel af 2019. Du læser måske Kommunikation og Digitale Medier eller en beslægtet uddannelse, og du vil gerne i praktik for at blive skarpere på dit fag, og det du brænder for.

Vi forestiller os, at du som kommunikationspraktikant hos os har fokus på et af disse to områder, men interesserer du dig for begge områder, er det også en mulighed at kombinere dem;

  • Tekstforfatning til websites samt indlæg til NORDJYSKE Mediers Business-univers
  • Generel indsigt i SEO og arbejde med værktøjer, fx Rank Ranker, Ahref, Screaming Frog mv.
  • Forfatning af titels og descrips samt indsættelse heraf

Eller/og

  • Strategisk annoncering via sociale medier
  • Drift af Facebooksites
  • Strategiplanlægning til kunderne samt produktion af grafik til brug på sociale medier

Brænder du mest for det første, vil du indgå i SEO-teamet og teame up med vores SEO-manager, hvor du vil komme med til kundemøder og lære at analysere websites, lave søgeordsanalyse og få en masse hands on erfaring. Det er ikke et must, at du har kendskab til SEO, men du skal være teknisk interesseret og skarp kommunikativ.

Er du mest til den del med SoMe og strategisk annoncering, er det fordi du er idérig, vant til at bruge Facebook og andre sociale medier, ligesom det vil være en fordel, at du har kendskab til Photoshop. Du vil indgå i SoMe-teamet, hvor de deler ud af deres viden og blandt andet tager dig med til kundemøder.

NORDJYSKE Medier tilbyder
Du bliver en del af en af Danmarks største mediekoncerner, som er i en rivende digital udvikling. Du kommer til at indgå i et uformelt arbejdsmiljø med engagerede kolleger, som er klar til at lære fra sig. Arbejdsopgaverne er spændende og varierede, og du får de bedste muligheder for faglig udvikling sparring.

Vil du vide mere om stillingerne eller organisationen, kan du kontakte Digital Salgschef Andreas Wewer Madsen på am85@nordjyske.dk eller tlf. 27793548. Læs mere om NORDJYSKE Medier på www.nordjyskemedier.dk

Det praktiske
Arbejdsstedet er NORDJYSKE Mediers hovedafdeling, Langagervej 1, 9220 Aalborg Ø.

Praktikperioden er fra 1. september 20. december, eller fra februar til juni. Vi kan evt. aftale en anden periode, som passer med dit studie. Stillingen er ulønnet.

Ansøgning og CV skal du sende os hurtigst muligt, da vi løbende afholder samtaler. Du skal sende den i PDF-format til personale@nordjyske.dk

I NORDJYSKE Medier opfordrer vi alle interesserede til at søge stillingen uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap m.v.

NORDJYSKE Medier er en publicistisk virksomhed, der med afsæt i en lang levetid former en innovativ fremtid.


Vi skaber nærkontakt mellem mennesker gennem udgivelse af dagblade, ugeaviser, radio, tv, web, mobil og en række trykte og digitale erhvervsmedier.


NORDJYSKE Medier er resultatet af en idé, en drøm, en vision, der er næret af ildsjæle, som siden 1767 har ønsket at nytte og fornøje.Kontakt
Kontaktperson
Andreas Wewer Madsen
Tlf:
2779 3548
Adresse
Langagervej 1
9220 Aalborg Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
02-04-2019
Udløber:
02-05-2019
Kviknummer:
LJA-72128529
Jobtype:
Fuldtid
Praktikant
Arbejdsområde:
Marketing,
Media,
Salg & Kommunikation,
Øvrige stillinger
Lignende job
Asgaard Recruitment
Thisted, Nordjylland
Frist:
17-10-2019
HOBRO KIRKE
Mariagerfjord, Nordjylland
Frist:
09-09-2019
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.