Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
NORDJYSKE Medier

NORDJYSKE Medier

|
Nordjylland
|
Indrykket 11-12-2018

Kommunikationspraktikant

Kommunikationspraktikant med digital og teknisk flair

Har du talent for tekstforfatning, og ønsker du at blive skrap til SEO, SoMe og digitale medier? NORDJYSKE Medier søger kommunikations-praktikanter til afdelingen for Digital Salg, hvor du kommer til at lære at jonglere med søgekritiske ord og udvikle din kreative værktøjskasse.

Vi søger to skarpe kommunikationspraktikanter, der gerne vil arbejde med online markedsføring. Den ene profil skal have fokus på tekstforfatning og SEO-arbejde, alt imens den anden praktikant skal beskæftige sig med strategisk annoncering og drift af Facebook-sites.

Dine opgaver og kvalifikationer
Vi søger to initiativrige, ambitiøse og engagerede kommunikationspraktikanter, der brænder for digitale medier, og som er klar på at være en del af vores digitale salgsteam i første halvdel af 2019. Vi forestiller os at du læser Kommunikation og Digitale Medier eller en beslægtet uddannelse, og at du vil gerne i praktik for at lære dit fag i praksis.

Dine opgaver vil blandt andet omfatte:

  • Tekstforfatning til websites samt indlæg til NORDJYSKE Mediers Business-univers
  • Generel indsigt i SEO og arbejde med værktøjer som Rank Ranger, Ahref, Screaming Frog mv.
  • Forfatning af titels og descriptions samt indsættelse heraf

Eller/og

  • Strategisk annoncering via sociale medier
  • Drift af Facebook-sites
  • Strategiplanlægning for vores kunder samt produktion af grafik til brug på sociale medier

Brænder du mest for det første, vil du indgå i SEO-teamet og teame up med vores SEO-manager, hvor du vil komme med til kundemøder og lære at analysere websites, lave søgeordsanalyse og få en masse hands on erfaring. Det er ikke et must, at du har kendskab til SEO, men du skal være teknisk interesseret og skarp kommunikativ.

Er du mest til SoMe og strategisk annoncering, er det fordi du er idérig, vant til at bruge Facebook og andre sociale medier, ligesom det vil være en fordel, at du har kendskab til Photoshop, men ikke en krav. Du vil indgå i SoMe-teamet, hvor de deler ud af deres viden og blandt andet tager dig med til kundemøder. Det er ikke forventet, at du er de sociale mediers svar på en schweizerkniv, da meningen er, at du får lov at gøre dig erfaringer undervejs i din praktik, så du kan blive kniv skarp.

NORDJYSKE Medier tilbyder
Du bliver en del af en af Danmarks største mediekoncerner, som er i en rivende digital udvikling. Du kommer til at indgå i et uformelt arbejdsmiljø med engagerede kolleger, som er klar til at lære fra sig. Arbejdsopgaverne er spændende og varierede, og du får de bedste muligheder for faglig udvikling og sparring.

Vi er 800 dygtige og engagerede kollegaer i hele koncernen, der lægger vægt på en uformel omgangstone med respekt for hinanden i et miljø med højt til loftet.

Vil du vide mere om stillingerne eller organisationen, kan du kontakte Digital Salgschef Andreas Wewer Madsen på awm@nordjyske.dk eller tlf. 2779 3548.

Det praktiske

Arbejdsstedet er NORDJYSKE Mediers hovedafdeling, Langagervej 1, 9220 Aalborg Ø.

Praktikperioden er i 2019, vi kan evt. aftale perioden, som passer med dit studie. Stillingen er ulønnet.

Ansøgning og CV skal du sende os hurtigst muligt, da vi løbende afholder samtaler. Du skal sende den i PDF-format til personale@nordjyske.dk

I NORDJYSKE Medier opfordrer vi alle interesserede til at søge stillingen uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap m.v.

NORDJYSKE Medier er en publicistisk virksomhed, der med afsæt i en lang levetid former en innovativ fremtid.

Vi skaber nærkontakt mellem mennesker gennem udgivelse af dagblade, ugeaviser, magasiner, radio, tv, web, mobil og en række trykte og digitale erhvervsmedier.

NORDJYSKE Medier er resultatet af en idé, en drøm, en vision, der er næret af ildsjæle, som siden 1767 har ønsket at nytte og fornøje.
Kontakt
Kontaktperson
Andreas Wewer Madsen
Tlf:
2779 3548.
Adresse
Langagervej 1
9220 Aalborg Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
11-12-2018
Udløber:
01-02-2019
Kviknummer:
LJA-68765628
Jobtype:
Praktikant
Studiejob
Arbejdsområde:
Marketing,
Media,
Salg & Kommunikation
Lignende job
Thisted - Karetmagervej
Thisted, Nordjylland
Frist:
12-08-2019
Thisted - Karetmagervej
Thisted, Nordjylland
Frist:
04-09-2019
Job fra denne arbejdsgiver
Aalborg, Nordjylland
Frist: 
01-08-2019
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.