SØG JOB MED ET ENKELT KLIK - DER ER LIGE NU 
2.301
2.301
 JOBS
Gem annonce
FRIVILLIGRÅDET

FRIVILLIGRÅDET

|
Nordjylland
|
Indrykket 20-05-2020

Kommunikationsmedarbejder

Kommunikationsmedarbejder til Det Centrale Handicapråd og Frivilligrådet

Vil du have et alsidigt job inden for politisk kommunikation kun en halv times kørsel fra Aalborg? Er du en ørn til pressehåndtering, sociale medier og til at skrive taler og debatindlæg? Og brænder du for at skabe synlighed og sætte dagsordner i den offentlige debat? Så er en stilling i vores kommunikationsteam noget for dig.

I Det Centrale Handicapråd og Frivilligrådet bliver din vigtigste opgave at skabe engagement og sætte nationale dagsordener på to spændende politikområder.

Dig
Du har en relevant akademisk/journalistisk uddannelse, fx cand.comm., cand.mag. i kommunikation eller journalist og gerne nogle års erfaring fra en lignende pressefunktion i en politisk styret organisation eller gennem politisk journalistik på et større medie.

Vi lægger vægt på, at du:

 • Har blik for de relevante mediekroge og politiske dagsordener, der kan skabe synlighed omkring rådenes politik og budskaber
 • Skriver som en drøm og kan formidle kompliceret stof i alle genrer, så det både fænger og fanger
 • Kan levere indhold til alt fra web til SoMe, pressemeddelelser, debatindlæg og taler taktisk og til de rette målgrupper
 • Har erfaring med at producere forskellige former for indhold både tekst, grafik og video
 • Er selvkørende og rykker hurtigt på nye opgaver
 • Det er en fordel, hvis du har kendskab til handicap- og/eller frivilligpolitik.

Stillingen
Du kommer især til at arbejde med at:

 • Håndtere pressehenvendelser til begge råd, herunder at klæde de to formænd på forud for interviews
 • Indsalg af egne historier til landsdækkende og regionale medier
 • Skrive udkast til kronikker og debatindlæg
 • Skrive udkast til taler og andre mundtlige oplæg
 • Levere indhold til vores sociale medier både tekst, grafik og video
 • Overvågning af pressehistorier og sociale medier, herunder udarbejdelse af presse- og SoMe-overblik til formand sammen med det øvrige kommunikationsteam
 • Bidrage til udarbejdelse og eksekvering af kampagner

Kommunikationsteamet består ud over dig af en kommunikationschef og en kommunikationsmedarbejder. I betjener begge råd i alle kommunikations- og pressespørgsmål.

Vi er et lille sekretariat med mange opgaver. Derfor forventer vi, at du er parat til en arbejdsdag, hvor det nogle gange skal gå stærkt. For eksempel kan en arbejdsdag starte med presseovervågning. Derefter skriver du på en længere kronik. Op ad formiddagen skal du reagere på en pressehenvendelse, og du følger op om eftermiddagen med indhold til sociale medier. Du skal i det hele taget være villig til at tage en tørn, der hvor det brænder. Og være god til at tænke strategisk i mange forskellige situationer.

Fællessekretariatet for Det Centrale Handicapråd og Frivilligrådet
Det Centrale Handicapråd og Frivilligrådet er to uafhængige råd under Social- og Indenrigsministeriet. Vi rådgiver regeringen, Folketinget og centrale aktører om, hvordan mennesker med handicap får samme muligheder som alle andre og hvordan vi sikrer bedre vilkår for den frivillige sociale sektor. Vi er i alt 12 medarbejdere i sekretariatet. Her er faglige eksperter inden for henholdsvis handicapområdet og frivilligområdet. Kommunikation og administration fungerer som tværgående funktioner alle er under ledelse af en fælles sekretariatschef.

Vi har et uformelt arbejdsmiljø, fleksible vilkår og dygtige og engagerede kolleger. Som en del af regeringens udflytningsplan Bedre Balance II flyttede Det Centrale Handicapråd og Frivilligrådet fra København til Brovst den 1. september 2019.

Læs mere om de to råd på www.dch.dk og www.frivilligraadet.dk

Løn og ansættelse

Afhængig af din uddannelse vil du blive ansat enten som fuldmægtig efter overenskomsten for akademikere i staten eller efter overenskomsten for journalister i staten. Der vil være mulighed for at forhandle tillæg afhængig af erfaring og kvalifikationer.

Stillingen er på fuld tid (37 timer pr. uge). Ansættelsesområdet er Social- og Indenrigsministeriet med tilhørende institutioner.

Arbejdsstedet er Det Centrale Handicapråd og Frivilligrådet, Stationsvej 10, Brovst. Der skal forventes arbejdsdage i bl.a. København.

Vi har brug for dig fra den 1. august 2020.

Spørgsmål?
Du er velkommen til at kontakte kommunikationschef Julie Vinding Bengtson på tlf. 3336 7327 eller sekretariatschef Peter Frederiksen på tlf. 4050 6040.

Søg
Send ansøgning, CV og eksamensdokumentation elektronisk senest onsdag den 10. juni 2020 via dette link 

Vi forventer at holde 1. runde samtaler den 17. juni 2020 og evt. 2. runde den 23. juni 2020. Hvis du går videre til 2. samtale, vil du blive bedt om at løse en opgave forud for samtalen.

Vi opfordrer alle interesserede uanset køn, alder, religion, handicap og etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Kontakt
Virksomhedsinformation
FRIVILLIGRÅDET
Stationsvej 10
9460 Brovst
Kontaktperson
Julie Vinding Bengtson
Tlf:
3336 7327
Adresse
Stationsvej 10
9460 Brovst
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
20-05-2020
Udløber:
10-06-2020
Kviknummer:
LJA-80303465
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Kontor og administration
Gem annonce
Lignende job
Skatteforvaltningen, Aalborg, Lauritzens Plads
Aalborg, Nordjylland
Frist:
03-06-2020
Hjørring Kommune
Hjørring, Nordjylland
Frist:
14-06-2020
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.