SØG JOB MED ET ENKELT KLIK - DER ER LIGE NU 
1.911
1.911
 JOBS
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erhvervsskolerne Aars

|
Nordjylland
|
Indrykket 26-07-2020

Kommunikationsmedarbejder (barselsvikariat)

Til skolens kommunikationsfunktion søges en medarbejder på deltid (barselsvikar) – tiltrædelse efter nærmere aftale.Kommunikationsmedarbejder:

Skolens kommunikationsmedarbejder bidrager til at sikre den eksterne og interne kommunikation på skoleniveau og sikrer omsætningen af skolens kommunikationsstrategi. Arbejdet tager udgangspunkt i kommunikationen på skoleniveau, ligesom du også skal indgå i en række samarbejder med skolens tværorganisatoriske kommunikationsgruppe, uddannelsescheferne og evt. eksterne samarbejdspartnere.Dine ansvarsområder vil bl.a. omfatte:

 • Identitet og grafiske elementer. Produktion af ad hoc grafiske elementer og tryksager. Vedligeholdelse af designmanual inkl. vedligeholdelse af skabeloner.
 • Skolens presserelaterede opgaver. Udarbejdelse af pressemeddelelser og evt. fotografering ved arrangementer under hensyn til timing og historier - forestå pressekontakt.
 • Sociale medier. Sikre relevant indhold på skolens centrale platforme på Facebook, Instagram, LinkedIn mv. samt deltage i kommunikationsgruppens arbejde med at optimere anvendelse af sociale medier.
 • Rådgivende funktioner. Sparring i forhold til chefer og øvrige medarbejdere der beskæftiger sig med kommunikation på skole eller afdelingsniveau.
 • Skolens hjemmeside. Vores nye hjemmeside lanceres i efteråret 2020, og du skal medvirke til at sikre et rekrutterende indhold i forhold til kommende elever og medarbejdere.
 • Profilering og rekruttering. Sikre at skolen har et stærkt overordnet kreativt univers til profilering og rekruttering. Ajourføring af billeddatabase og koordinering af fotograf til imagebilleder. Udarbejdelse af kommunikationsplan for kommunikative elementer.


Vi forventer at du:

 • er proaktiv og tager ansvar for hele processen fra planlægning til udførelse af kommunikationsopgaverne.
 • Er selvstændig, konstruktiv og løsningsorienteret i din tilgang til opgaver og kollegaer.
 • Kan kommunikere præcist, og kan dreje en historie, så den er interessant for målgruppen.
 • Kan arbejde i InDesign og har flair for opsætning af grafiske opgaver mv.
 • Er god til at omsætte både dine egne og andres kreative ideer med engagement, i rette medier og på relevante platforme.
 • Kan kvalitetssikre et produkt inden det udsendes.
 • Kan arbejde hurtigt, skære ind til benet og håndtere forskellige deadlines.
 • Har de erfaringer og netværk, der skal til for at profilere Erhvervsskolerne Aars.


Vi tilbyder:

Et attraktivt og udfordrende job. Du får mulighed for selv at planlægge din arbejdsdag og til at præge dit fagområde inden for skolens rammer og strategier. Organisatorisk er stillingen tilknyttet kommunikationsfunktionen med reference til teamleder Malene Terp og kobling til skolens administrationschef.Ansættelse:

Ansættelse og aflønning efter kvalifikationer.Yderligere oplysninger:

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Malene Terp på tlf. 9698 1071.Ansøgning:

Har du lyst til at varetage et barselsvikariat som kommunikationsmedarbejder på deltid, så upload din ansøgning samt relevante bilag via linket i annoncen eller via skolen hjemmeside senest mandag den 10. august 2020. I ansøgningen bedes du angive ønske til ugentligt timetal.

Kontakt
Kontaktperson
 
Tlf:
96981071
Adresse
9600 Aars
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
26-07-2020
Kviknummer:
LJA-80733895
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Media
Lignende job
Forebyggelse og Myndighed
Vesthimmerland, Nordjylland
Frist:
18-10-2020
& friends
Frist:
26-10-2020
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.