Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kommunikationskonsulent

Aalborg Kommune

Aalborg, Nordjylland

Fuldtid
Kontakt
Aalborg Kommune
Boulevarden 13 1
9000 Aalborg
Tlf
25201586
Kontakt
 
9000 Aalborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
22-03-2023
Udløber
04-04-2023
Kviknummer
LJA-84636014
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Media

Ønsker du at være med til at positionere Nordjyllands grønne løsninger og spidskompetencer? Har du et grafisk blik og en skarp pen på både danske og engelsk? Og er du en sand mester i at jonglere skarpe budskaber og værditilbud?

Så er du måske vores kommunikationskonsulent.

Green Hub Denmark er en del af Aalborg Kommune og arbejder tæt sammen med erhvervsafdelingen BusinessAalborg. Vi leverer services til en bred vifte af kunder, samarbejdspartnere og stakeholders især i den grønne del af erhvervslivet, og vores kommunikation skal derfor udarbejdes og tilpasses mod en lang række forskellige målgrupper og kanaler, som arbejder med grøn omstilling. 

Om jobbet som kommunikationskonsulent 
Som kommunikationskonsulent er din primære opgave at drive og udvikle vores kommunikationsaktiviteter. Du kommer blandt andet til at sætte spotlys på de mange grønne tiltag, projekter og muligheder, som findes i Nordjylland. Herunder grønne løsninger, som tackler klimaudfordringer og er med til at sikre, at vi gennem samarbejder når 70% CO2-reduktionsmålet inden 2030.  

Du kommer også til at arbejde med at:

 • Skrive fængende artikler, portrætter og case historier 
 • Varetage PR og bane vejen for regional og national presseomtale
 • Planlægge og udvikle content til LinkedIn, nyhedsbreve og web (tekst, video og grafik)
 • Facilitere kommunikationsmøder på tværs af Green Hub Denmark partnerskabet og deltage i bestyrelsesmøder 
 • Markedsføre events og aktiviteter
 • Koordinere podcasten – Den Grønne Omstilling
Hvad vi forventer af dig
Du har en relevant uddannelse og gerne et par års erfaring med B2B markedsføring og kommunikation på dansk og engelsk. Dertil er det en stor fordel, hvis du har erfaring med kommunikation inden for grønne løsninger, energi og bæredygtighed. 
 
Du er nysgerrig af natur og en dygtig skribent, som både kan stille de rigtige spørgsmål i et interview til en artikel/film og skrive fængende og SEO-venlige website tekster. Samtidig mestrer du mulighederne på sociale medier. 

Som person er du udadvendt og imødekommende. Du er god til at omsætte idéer til handling og har en udpræget praktisk og eksekverende tilgang til opgaver. Du arbejder struktureret og kan lide at jonglere med mange opgaver og deadlines.  

Du trives i en tempofyldt afdeling, hvor der ikke er langt fra idé til handling, og hvor der er plads til humor. Du har helt styr på de mange digitale muligheder, kan lide at vende tingene lidt på hovedet og tænker kreativt i forhold til digital og visuel kommunikation. Du er kvalitetsbevidst, trives med en bred kontaktflade og kan lide at arbejde helhedsorienteret med projekter. 

Det er ligeledes en stor fordel, hvis du har erfaring med grafisk arbejde i programmer som Adobe InDesign, PhotoShop og Premiere Pro.

Om os
Green Hub Denmark virkeliggør projekter inden for grøn omstilling gennem den stærke nordjyske tradition for samarbejde mellem det private erhvervsliv, offentlige organisationer, vidensinstitutioner og private borgere.

Vi er et offentligt-privat partnerskab med en samarbejdsplatform, som muliggør test og demonstration af grønne løsninger. Vi er med til at styrke grøn omstilling i såvel nye som eksisterende virksomheder med grønne ambitioner. Samtidig arbejder vi for at positionere hele Nordjylland som stedet, hvor grønne ideer bliver til produkter og løsninger. Green Hub Denmark vil nemlig gøre Nordjylland til Silicon Valley for grøn omstilling.

Green Hub Denmark er også dybt involveret i det nordjyske fyrtårn CO2Vision, som har fokus på CO2-fangst, lagring og anvendelse. 

Hvad kan vi tilbyde dig
Som kommunikationskonsulent bliver du en del af et engageret team, der arbejder med kommunikation og markedsføring for de forskellige indsatser og projekter under BusinessAalborg paraplyen. Samlet set får du 50 dygtige kolleger, der arbejder med erhvervsservice, internationalisering, projektstyring, analyse, strategi, partnerskaber, funding og kommunikation. 

Hvis du bliver en del af holdet, kan du glæde dig til:
 • at blive en del af en organisation, hvor der er højt til loftet og masser af humor
 • at få en masse dygtige og engagerede kolleger, der sprudler med idéer
 • et spændende og afvekslende job, hvor du får mulighed for at excellere med dine kommunikative kompetencer 
 • en enestående mulighed for at være med til at sætte Nordjyllands grønne styrker på verdenskortet 
 • at blive en del af et stærkt kommunikationsteam, hvor vi hjælper hinanden og bidrager med vores forskellige baggrunde og erfaringer 
Løn og ansættelse er efter kvalifikationer. Arbejdsstedets adresse er Boulevarden 13, 9000 Aalborg. BusinessAalborg er en del af Økonomi og Erhverv i Aalborg Kommune. 

Flere informationer
Du kan læse mere på www.greenhubdenmark.dk og www.businessaalborg.dk Ønsker du flere informationer om jobbet, er du velkommen til at kontakte kommunikationsansvarlig og teamleder Lisbeth Ørtoft på tlf. 2520 1548.
 
Send ansøgning
Vi glæder os til at modtage din ansøgning senest d. 4. april. Samtaler forventes at blive afholdt d. 17. april. Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen 'Send ansøgning' og udfylde den formular, som kommer frem. Det er også muligt at vedhæfte ansøgning, CV og eventuelle bilag. 

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på Nordjyskejob.dk

Ansøg nu
Virksomhed
Aalborg Kommune
Boulevarden 13 1
9000 Aalborg
Telefon
25201586
Kontaktperson
 
Adresse
9000 Aalborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
22-03-2023
Udløber
04-04-2023
Kviknummer
LJA-84636014
Jobtype
Fuldtid
Fag
Media