Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kommunikationskonsulent

Nordværk I/S

Aalborg, Nordjylland

Fuldtid
Kontakt
Nordværk I/S
Troensevej 2
9220 Aalborg Øst
Kontakt
 
9220 Aalborg Øst
Danmark
Praktisk information
Oprettet
02-02-2023
Udløber
30-03-2023
Kviknummer
LJA-84485032
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Media

Kommunikationskonsulent med passion for tekstforfatning.


Brænder du for den grønne dagsorden, og vil du bidrage til at formidle Nordværks ambitioner og aktiviteter indenfor affaldshåndtering og ressourceudnyttelse? Så har du nu muligheden for at blive en del af kommunikationsteamet i et af Danmarks største affaldsselskaber. Vi søger endnu kollega, der kan omsætte komplekst og akademisk stof til skarpe budskaber.
Om jobbet
Du bliver en del af vores udviklingsafdeling, hvor vi i øjeblikket er 12 medarbejdere. I tæt samarbejde med dine kolleger i kommunikationsteamet skal du varetage opgaver inden for både ekstern og intern kommunikation. Vores arbejdsdag er præget af højt humør, hvor vi spiller hinanden gode – og altid krydser målstregen sammen.
Du vil få en stor kontaktflade og vil komme til at samarbejde med engagerede og kompetente kolleger. Din hverdag er varierende, men vil bestå af tekstforfatning til forskellige interne og eksterne medier, deltage i vores aktiviteter ude af huset og indgå i redaktionen for drift og udvikling af vores digitale platforme.
Vi er på udkig efter en kollega, der bl.a.:
• er opsøgende på de gode historier
• har et øje for detaljer og en evne til at formidle vores budskaber klart og effektivt
• brænder for tekstforfatning
• vil være en del af planlægningen af events fx Naturmødet og andre formidlingsaktiviteter
• kan være med til at sætte retningen for den interne kommunikation.
Om dig
Du er en passioneret og kreativ tekstforfatter, hvor tegnsætning og fejlfrit sprog ligger på rygraden. Vi forestiller os, at du har en akademisk uddannelse inden for kommunikation, journalistik eller anden relevant erfaring. Du har erfaring med tekstforfatning på flere forskellige niveauer og kan versionere til relevante målgrupper. Det er desuden en fordel, hvis du har flair for at arbejde i CMS systemer fx Ubraco, da du vil få en central rolle i et kommende hjemmesideprojekt.
Du tager initiativ, arbejder struktureret og er ikke bange for at bringe din faglighed i spil. Du er udadvendt og har lyst til at bidrage til vores kultur med godt humør og god energi.
Vi kan tilbyde
Hos os vil du få et spændende job i en nyligt fusioneret virksomhed, der både byder på faglige udfordringer og mulighed for personlig udvikling. Du vil få stor indflydelse på egne opgaver, da der er tale om en nyoprettet stilling i kommunikationsteamet.
I udviklingsafdelingen sætter vi faglighed og det sociale fællesskab højt. Vi tror på, at begge elementer skaber de bedste resultater – og ikke mindst trivsel i hverdagen.
Vi har fokus på at skabe en sund balance mellem arbejds- og privatliv for at sikre en bæredygtig hverdag. Vores arbejdsdag er fleksibel med arbejdsdage i både Aalborg og Hjørring, og du får også mulighed for hjemmearbejde.

Lyder det som noget for dig?
Send din ansøgning, CV samt eventuelle bilag til os via knappen ”Ansøg” senest den 26. februar 2022. Vi afholder 1. samtale den 14. marts. Ansøgere, der bliver indkaldt til 2. samtale, skal forud for denne gennemføre en test.
Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte udviklingschef Gitte Hyttel Skrubbeltrang på ghs@nordvaerk.dk eller tlf. 6082 0707 eller kommunikationskonsulent Lisanne Livoni Pehrson på llp@nordvaerk.dk eller 2248 5670.
Ansættelsesforhold
Tiltrædelse 1. maj 2023 eller efter aftale.
Stillingen er på 37 timer ugentligt, og der gives løn efter kvalifikationer og gældende overenskomst.
Dit primære arbejdssted bliver på vores adresse i Aalborg, men du skal forvente at dele din arbejdstid mellem Aalborg og Hjørring.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på Nordjyskejob.dk

Ansøg nu
Virksomhed
Nordværk I/S
Troensevej 2
9220 Aalborg Øst
Kontaktperson
 
Adresse
9220 Aalborg Øst
Danmark
Praktisk information
Oprettet
02-02-2023
Udløber
30-03-2023
Kviknummer
LJA-84485032
Jobtype
Fuldtid
Fag
Media