SØG JOB MED ET ENKELT KLIK - DER ER LIGE NU 
2.045
2.045
 JOBS
Gem annonce

HVALPSUND FÆRGEKRO ApS

|
Nordjylland
|
Indrykket 11-01-2021

Kok/Gastronom - Hvalpsund Færgekro

Hvalpsund Færgekro søger en kok.

VI ER IKKE: - en gammel støvet nedslidt kro - et sted der servere hakkebøf og karbonader - et sted med krostue - Noma

Til gengæld er vi: - en kro der arbejder med friske råvarer. - en kro der laver specialarrangementer f.eks: Gourmet, Fisk og skaldyr, Sommermusik. - en kro med A la carte restaurant, i den bedre ende af skalaen. - en kro med lokaler til selskaber, bryllup, fødselsdage, konfirmationer, firmaarrangementer og meget mere. - en kro der er innovativ og engageret i branchen. - en kro der også har elever der også får sølv og guld. - en kro der er drevet af 5. generation. - en kro med sæson, men efterhånden er sæsonen hele året. Derfor tilbydes der en helårs stilling.

Vi mangler dig, hvis: - du er kreativ og innovativ. - du er arbejdsom og produktiv. - du vil være med til, at give vores elever en fantastisk uddannelse. - du trives ”på gulvet”, bag komfuret, for at give gæsten en fantastisk oplevelse. - du forstår fleksibilitet, der går begge veje. - du har interesse for udvikling af menu- og selskabskort. - du er klar til at ”slå” dig ned, og kan se din fremtid hos os, flere år frem. - du taler sproget på modersmålsniveau. - du er udlært kok med erfaring. Vi tilbyder: - en arbejdsplads, med mulighed for udvikling af dine faglige kompetencer. - en arbejdsplads, hvor du kan sætte dit aftryk på vores gastronomiske udvikling. - en mulighed for at være en del af en forretning i konstant udvikling. - en arbejdsplads, hvor alle hjælper alle, på tværs af faggrænser. - en arbejdsplads, hvor ejerne er en del af den daglige drift og bor på kroen. - at arbejdstiden planlægges efter online vagtplan. - at der er mulighed for at overnatte på kroen. - at blive en del af vores team på 11 fast ansatte, og lige så mange afløsere.

Og meget mere, som vi gerne vil fortælle om ved en personlig samtale.

Venligst mail en skriftlig ansøgning, gerne med billede. Det er muligt at kontakte Kromanden Peder Holm på tlf. 98 63 86 00 mellem 10.00-16.00 - for uddybende spørgsmål.

Tiltrædelse den 1/4-2021.

Mail: mail@hvalpsundkro.dk

Se evt. mere på:  http://www.hvalpsundkro.dk

 

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Kontakt
Kontaktperson
Peder Holm Pedersen
Tlf:
98638600
Adresse
9640 Farsø
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
11-01-2021
Kviknummer:
LJA-81567901
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Hotel og restauration
Gem annonce
Lignende job
Foldens Hotel Aps
Nordjylland
Frist:
29-03-2021
Ruths Hotel
Nordjylland
Frist:
29-03-2021
Job fra denne arbejdsgiver
Vesthimmerland, Nordjylland
Frist: 
01-03-2021
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.