SØG JOB MED ET ENKELT KLIK - DER ER LIGE NU 
1.831
1.831
 JOBS
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Fiskelogistik Gruppen A/S

Fiskelogistik Gruppen A/S

|
Nordjylland
|
Indrykket 12-06-2019

Kørselsdisponenter

Vi er i gang med et generationsskifte, og har brug for både nye og gamle, udlærte og ikke udlærte til vores disponeringsteam...

KØRSELSDISPONENTER
FERSK OG FROSSEN FISK


- ELEV (handelselev med speciale i logistik)
- ERFAREN DISPONENT
- UERFAREN DISPONENT (karriereskifte og frisk på oplæring)

Vi søger disponenter, som skal indgå i vores disponeringsteam på Vangen ved Frederikshavn. Her bliver du kollega med nogle branchens mest erfarne folk og, ikke mindst, Danmarks kvikkeste disponentelev, som snart går ind i sit 2. år.

Den primære del af arbejdet som disponent/disponentelev er, at indhente/modtage ordrer, booke og disponere bilerne samt, naturligvis, at servicere vores kunder på bedst mulig vis. Arbejdet indbefatter endvidere tæt kontakt til vores chauffører og lagerfolk.

Vi forventer,

  • at du er udadvendt og udpræget serviceminded,
  • at du har en god it-forståelse, og
  • at du er en teamspiller, og ikke hænger i en klokkestreng.

Vi tilbyder et job/en uddannelse, hvor der er gode udviklingsmuligheder for den rette. Du får en hverdag, hvor det gode humør og fagligheden går hånd i hånd. Du vil indgå i en mødeplan med relativt faste mødetidspunkter, hvor der arbejdes kl. 08-16 henholdsvis kl. 10-18 hver anden uge.

Stillingen som uerfaren disponent forestiller vi os besat af en yngre person (20-30 år), som har teknisk flair (god it- og logistisk forståelse). Personen kunne fx være udlært inden for elektronik i retailbranchen, men kan selvfølgelig også have en anden baggrund. Vi tilbyder naturligvis en god og grundig oplæring.

Send en kortfattet ansøgning til sje@fiskelogistik.com og fortæl hvorfor du skal være vores nye kollega. Ønsker du nærmere information, er du velkommen til at kontakte Susan Jensen, tlf. 20 19 71 00 eller Peter Stig Christensen - tlf. 20 29 84 17.

Der indkaldes løbende til samtaler.

Fiskelogistik Gruppen A/S Nordvej 12, Vangen, 9900 Frederikshavn

Fiskelogistik Gruppen A/S er én af Danmarks førende transportør af indenlandsk fisk. Via et finmasket rutenet og terminaler i Jylland og på Sjælland, sikrer vi levering af fersk og frossen fisk fra dag til dag i Danmark og til Sverige. Vi er ca. 50 dedikerede medarbejdere, og har hovedkontor ved Frederikshavn, afdelingskontor i Hirtshals samt delvist bemandet kontor i Hanstholm.

Kontakt
Kontaktperson
Susan Jensen
Tlf:
2019 7100
Adresse
Nordvej 12
9900 Frederikshavn
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
12-06-2019
Udløber:
12-07-2019
Kviknummer:
LJA-74049285
Jobtype:
Fuldtid
Elev/Lærling
Arbejdsområde:
Transport og logistik
Lignende job
BrainSearch Network
Aalborg, Nordjylland
Frist:
08-11-2019
By- og Landskabsforvaltningen
Aalborg, Nordjylland
Frist:
21-10-2019
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.