Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Køkkenchef søges til Gastropub / Restaurant

Gastro Hjørring ApS

Hjørring, Nordjylland

Fuldtid
Kontakt
Gastro Hjørring ApS
Strømgade 4A
9800 Hjørring
Kontakt
Martin Møller
Tlf
60576111
9800 Hjørring
Danmark
Praktisk information
Oprettet
13-03-2023
Udløber
03-05-2023
Kviknummer
LJA-84610973
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Hotel og restauration

Kære (forhåbentlige) fremtidige kollega.

Vi er på jagt efter vores næste mand/kvinde på holdet, vi er en virksomhed i det Hjørringensiske restaurationsmiljø. Med massere af blod på tanden har vi åbnet op for vores bud på en gastropub, hvor fokuset er rettet mod et skønt arbejdsmiljø, højt til loftet og rigelig mulighed for nytænkning.Vores menukort er hvad man måske kalder "småt men godt". Vi har sammensat en menu som vi mener passer ind i vores 'koncept' og som går hånd i hånd med de ønsker og tanker vi har om vores lille restaurant/Gastropub. Der med absolut ikke sagt, at der er mulighed for at sætte sit helt eget 'touch' på både menukort og arbejdsgang.

Vi søger en teamplayer, som er frisk på at viderudvikle vores lille spisested.

Vores åbningstid hedder onsdag til lørdag om aftenen, fra kl. 16.00 - 21.00 - Så hermed også forventet, at arbejdstiderne ligger heri og omkring. Der er dog rig mulighed for at strikke en fin og tilpasset vagtplan sammen, hvor der både er tid til familie og fritid i både weekender og hverdage.

Vi søger en kok som har mod på at blive en medspiller, en medspiller i hele udviklingen af vores lille sted. Vi er landet med et 'koncept'/'produkt' som vi er rigtig tilfredse med. Men er absolut åbne for at udvide med nye tanker og ideer.

Derved vil der blive rig mulighed for at sætte sit præg på både køkken med også rammerne omkring det. Stillingen er en fuldtidsstilling med mulighed for at have meget medbestemmelse på hvordan en arbejdskalender kommer til at se ud. Om der skal arbjedes 3-4 eller 5 dage om ugen og ikke vigtigt for os. Det vigtigeste er at energien og lysten til at være med til at bygge et spændende spisested -og en fantastisk arbejdsplads op.Lyder det bare den mindste smule interessant for dig, så tøv endelig ikke med at tage kontakt, jeg giver gerne en god kop kaffe til en uforpligtende snak.

Der forhandles løn udfra erfaring og meritter ved en evt. jobsamtale.

Håber jeg har vakt din interesse. Mvh. Martin, Gastro mad & bar

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på Nordjyskejob.dk

Ansøg nu
Virksomhed
Gastro Hjørring ApS
Strømgade 4A
9800 Hjørring
Kontaktperson
Martin Møller
Telefon
60576111
Adresse
9800 Hjørring
Danmark
Praktisk information
Oprettet
13-03-2023
Udløber
03-05-2023
Kviknummer
LJA-84610973
Jobtype
Fuldtid
Fag
Hotel og restauration