SØG JOB MED ET ENKELT KLIK - DER ER LIGE NU 
2.311
2.311
 JOBS
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

FONDEN BRØNDERSLEV-HALLERNE

|
Nordjylland
|
Indrykket 21-10-2021

Køkkenassistent søges til Brønderslev Hallerne

Vi har forrygende dejligt travlt, så derfor står vi og mangler endnu en medarbejder i køkkenet til at servicere hallens mange forskellige gæster i en dagligdag, hvor ikke mange dage er ens.

Jobbet som køkkenassistent består af mange varierende arbejdsopgaver, så derfor søger vi en kollega, der er uddannet køkkenassistent, cater, ernæringsassistent eller lign., som er vant til at arbejde i et til tider hektisk miljø, og gerne erfaring med madlavning til mange kuverter.

Vi afholder alle typer af arrangementer fra livets fester til møder, generalforsamlinger m.m. Vi sætter stor pris på en åben, venlig og servicemindet person, der også gerne vil ekspedere og servicere gæster.

Jobbet indebærer fleksible mødetider, da der vil være dag-, aften- og weekendvagter. Stillingen er på 37 timer (eller 30 timer).

Tiltrædelse gerne hurtigst muligt – men vi venter gerne på den rigtige kollega.

Brønderslev Hallerne er en fond, der driver to idrætshaller, svømmehal, aktivitetssal, bowlingcenter, hostel og cafeteria. Vi nyder at have gæster – og sætter en ære i at servicere dem efter bedste evne.

Hvis du synes, at dette lyder som et job for dig, så skynd dig at sende en mail med CV til Centerleder Laila Mølholt på mail LM@broenderslevhallen.dk - allersenest d. 28. oktober 2021.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontakt
Kontaktperson
Laila Mølholt
Tlf:
98821500
Adresse
9700 Brønderslev
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
21-10-2021
Kviknummer:
LJA-82849979
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Hotel og restauration
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.