Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Lyngs Idrætsefterskole

Lyngs Idrætsefterskole

|
Nordjylland
|
Indrykket 02-11-2018

Køkkenassistent

søges til Lyngs Idrætsefterskole

Vi søger en uddannet køkkenassistent ca. 30 timer i ugen, der har lyst til at indgå i vores fantastiske køkkenteam på 5 øvrige ansatte. Sammen står I for den daglige madlavning til vores elever og ansatte, der i en hverdag med meget idræt har brug for masser af energi og god mad. Du kommer til at arbejde i en stilling med varierende arbejdsopgaver, herunder bagning, tilberedning af varm mad, klargøring af aftensmaden, opvask, rengøring i køkkenet og lignende. Alt sammen omgivet af vores
skønne elevhold og det liv, det giver på hele skolen.

Der er tale om ca. 30 timer i gennemsnit pr. uge, bl.a. hjælp til arrangementer osv., og der må derfor påregnes aften- og weekendarbejde.

Lyngs Idrætsefterskole er en skole med 136 elever og 25 medarbejdere. Eleverne har en meget aktiv hverdag med idræt flere gange hver dag, og skolens personale har et rigtig godt fællesskab på tværs af lærerteam, køkken, pedelteam, administrativt personale og ledelse. Vi har til huse i landsbyen Lyngs på Thyholm, og der er gode togforbindelser til Struer og Thisted få minutters gang fra skolen.

Lønnen aftaler vi efter kvalifikationer.

Ansøgningen sendes til køkkenleder Conny Mortensen på kokkenet@l-i-e.dk senest mandag d. 12. november. Samtalerne vil foregå d. 14. og 15. november.

Kontakt
Kontaktperson
Conny Mortensen
Adresse
Jestrupvej 8
7790 Thyholm
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
02-11-2018
Udløber:
12-11-2018
Kviknummer:
LJA-67372880
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Hotel og restauration
Lignende job
ARNVIND GROUP
Aalborg, Nordjylland
Frist:
17-02-2019
Ikea
Aalborg, Nordjylland
Frist:
17-02-2019
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.