Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
JKF Industri A/S

JKF Industri A/S

|
Nordjylland
|
Indrykket 31-01-2019

Klejnsmedelærlinge

Kan du lide udfordringer, er du klar til at yde en indsats og har du lyst til at uddanne dig inden for industriproduktion? Så er du lige den lærling, som vi leder efter!

Hvad kan vi tilbyde?

Vi søger klejnsmedelærlinge til vores smedeafdeling. Du vil komme i berøring med mange opgaver indenfor smedearbejde, svejsning, klipning af plader samt valsning og bukning af diverse emner. De mangeartede opgaver vil være med til at gøre arbejdet særdeles afvekslende, udfordrende og lærerigt, og der vil være gode muligheder for både personlig og faglig udvikling i et uhøjtideligt, tværfagligt og til tider travlt miljø.

Som klejnsmedelærling vil du i din læretid komme til at arbejde med følgende maskiner, som vi har til rådighed i vores produktion: kantbukker, pladesaks, manuel drejebænk, svejserobot, CNC auto-matsav og andet udstyr til smedearbejde.

Hvem er du?

Vi forventer, at du har interessen og lysten til at lære nyt. Du har teknisk snilde og en god teknisk forståelse. Du kan arbejde selvstændigt og er selvmotiverende. Endelig formår du også at leve-re kvalitetsarbejde samtidig med du overholder dine deadlines.

Ansættelse

Stillingen som klejnsmedelærling kan kombineres med en EUX-uddannelse. I dit uddannelsesforløb vil vi have løbende fokus på din uddannelsesplan, og du vil få en mentor, som vil give dig faglig sparring og støtte samt være din faste kontaktperson.

I afslutningen af din læretid kan der endvidere blive mulighed for et kortere læreforløb ved vores datterselskab i Malaysia. For den rette vil der være gode muligheder for fast ansættelse efter endt uddannelse.

Ansøgning og CV

Synes du stillingen som klejnsmedelærling lyder interessant, så upload din ansøgning og CV med relevante referencer her:
https://app.jobmatchprofile.com/smepkp

Vi behandler de indkomne ansøgninger løbende, og stillingen vil være med tiltrædelse efter aftale.

Ønsker du mere information om stillingen, eller har du spørgsmål, så er du velkommen til at ringe til Morten Frank Larsen på mobil tlf. +45 61 20 05 65 eller sende en mail på mfl@jkf.dk.

Kontakt
Kontaktperson
Morten Frank Larsen
Tlf:
6120 0565
Web:
Adresse
Rørsangervej 5, Als
9560 Hadsund
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
31-01-2019
Udløber:
02-04-2019
Kviknummer:
LJA-70259789
Jobtype:
Fuldtid
Elev/Lærling
Arbejdsområde:
Bygge og anlæg,
Industri & Håndværk
Lignende job
Asgaard Recruitment
Thisted, Nordjylland
Frist:
17-10-2019
HOBRO KIRKE
Mariagerfjord, Nordjylland
Frist:
09-09-2019
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.