Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
JKF Industri A/S

JKF Industri A/S

|
Nordjylland
|
Indrykket 29-06-2018

Klejnsmedelærling

Kan du lide udfordringer, er du klar til at yde en indsats og har du lyst til at uddanne dig inden for industriproduktion? Så er du lige den lærling, som vi leder efter!

Hvad kan vi tilbyde?

Vi søger en klejnsmedelærling til vores smedeafdeling. Du vil komme i berøring med mange opgaver indenfor smedearbejde, svejsning, klipning af plader samt valsning og bukning af diverse emner. De mangeartede opgaver vil være med til at gøre arbejdet særdeles afvekslende, udfordrende og lærerigt, og der vil være gode muligheder for både personlig og faglig udvikling i et uhøjtideligt, tværfagligt og til tider travlt miljø.

Som klejnsmedelærling vil du i din læretid komme til at arbejde med følgende maskiner, som vi har til rådighed i vores produktion: kantbukker, pladesaks, manuel drejebænk, svejserobot, CNC automatsav og andet udstyr til smedearbejde.

Hvem er du?
Vi forventer, at du har teknisk snilde. Som person er du pligtopfyldende og har lysten til at lære nyt. Du er selvmotiverende og kan arbejde selvstændigt. Du har god teknisk og konstruktiv forståelse. Du kan forvandle idéer til praktisk handling, og du leverer kvalitetsarbejde samtidig med du overholder dine deadlines.

Ansættelse
I dit uddannelsesforløb vil vi have løbende fokus på din uddannelsesplan, og du vil få en mentor, som vil give dig faglig sparring og støtte samt være din faste kontaktperson. Uddannelsen suppleres af de fastlagte skoleophold. I afslutningen af din læretid kan der blive mulighed for et kortere læreforløb ved vores datterselskab i Malaysia. For den rette vil der være gode muligheder for fastansættelse efter endt uddannelse. Stillingen er med tiltrædelse efter aftale.

Ansøgning og CV
Synes du stillingen lyder interessant, så upload din ansøgning og CV med relevante referencer her:


Vi behandler de indkomne ansøgninger løbende, og seneste annoncefrist vil være den 01.08.2018.

Ønsker du mere information om stillingen, eller har du spørgsmål, så er du velkommen til at ringe til Morten Frank Larsen på mobil tlf. +45 61 20 05 65 eller sende en mail på mfl@jkf.dk

Kontakt
Kontaktperson
Morten Frank Larsen
Tlf:
6120 0565
Web:
Adresse
Rørsangervej 5, Als
9560 Hadsund
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
29-06-2018
Udløber:
01-08-2018
Kviknummer:
LJA-62847091
Jobtype:
Fuldtid
Elev/Lærling
Arbejdsområde:
Industri & Håndværk
Lignende job
ARNVIND GROUP
Aalborg, Nordjylland
Frist:
25-04-2019
Norden
Nordjylland
Frist:
25-04-2019
Job fra denne arbejdsgiver
Rebild, Nordjylland
Frist: 
02-04-2019
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.